Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

admiral34

 
Kayıt : 10 Haziran 2018
Son Yorumları
No One Will Save You (2023)
27 Eylül 2023
Film kısa olduğundan uzaylılar ekrana hemen girmiş, böylece gizem, gerilim pek kalmamış. Filmin konusuda o filmden bu filmden toplama şeklinde saçma sapan bir şey.
A Million Miles Away (2023)
19 Eylül 2023
Michael Pena ve Rosa Salazar her iki oyuncuyu çok beğenirim, cast tam oturmuş, hele Salazar'ın duyguları yansıtmasındaki başarı, Alita filminde de çok beğenmiştim kendisini duyguyu izleyicilerle çok iyi paylaşıyor. Bettina Gilois'in 2015 yapımı "McFarland, USA" filmi de çok iyiydi. Bu filmi beğenenler eminim 2016 yapımı Hidden Figures 'ü de beğenir. Bu film de izleyicileri 1960-1980 yılları arasına götürmeyi gerçekten başarmış, müzikleri olsun, köstümleri ve araçları olsun. Gerçekten de azimle bir insanın başaramayacağı iş olmadığını iyi anlatmış, filmde esprilerde çok iyiydi. Özellikle aile yapısı, Meksika'lılar biz Türk'lere aile yapısı olarak çok benziyor, o senelerin yaşam tarzının aileye olan düşkünlüğünü, ailenin önemini çok iyi göstermişler. Malesef 21. yy'da bunları göremiyoruz, evlenenler birkaç ay sonra boşanıyor. Çocuklukta ailesiyle tarlada çalışıp ama hayali astronot olmak olan kişinin, gerçek hayat başarısı, romandan alıntı olan bu filmi izlemenizi tavsiye ederim.
Jules (2023)
18 Eylül 2023
Ben Kingsley'i ilk defa 1995 yılında Kadıköy Atlantis sinemasında Species filminde izlemiştim, oyunculuğunu beğenerek birçok filmini izledim fakat bu filmin senaryosu çok kötü, baba ve kız dramı yoğun işlenmiş, babaya yapılan alzheimer testleri , uzaylının elma sevmesi, o uçan daire nedir öyle arka bahçeye düşen, Area 51'de bir reklam direğinden söktüler heralde, film resmen tiyatro vari, yazanda öğrenci. Espriler zorlama tebessüm dahi yaptıramıyor. İzlerken bayağı sıktı beni, Imdb puanını ergenler mi puanlıyor?
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film