Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(1031) -
Şimdiye kadar izlediğim en kötü Marvel filmi diyebilirim. Oldu bittiye getirilmiş gibi. Senaryo çok sığ. Çocuklar için yapılmış havasında. Bir ara müzikale dönüyor sandım neyse ki uzun sürmedi. Samuel Jackson nam-ı diğer Nick Fury emanet gibi duruyor. Toplasan 7-8 dakika rolü var ya da yok. İlk yazılar bittikten sonra bir sahne var ki bence en önemli sahne sinemadaki insanların neredeyse tamamı filmden sıkılmış olacaklar ki sahneyi beklemeden çıktılar. Görselliğin ve efektlerin adına çok düşük puan vermiyorum... 6/10...
6


avatar
(316) -
Ant-Man and The Wasp: Quantumania filminde yorumumu iletirken, bu film için de "The Marvels filmi, en az hasılat yapan ve en berbat film olarak kronolojik sıralamadaki yerini alacak gibi geliyor bana" demiştim. Ne yazık ki haklı çıktım. Böyle bir markanın, bu şekilde çakılmasına tanık olmak cidden çok üzücü. Büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim. Artık sinemada Marvel filmi seyretmem sanırım. Beklerim, çıkınca dijital medyadan izlerim. Kimseye gitmeyin deme şansım yok, herkesin seyir zevki farklı ama lütfen eski tadı aramayın. İyi seyirler.
7


default avatar
(157) -
Zamanınız kiymetliyse uzak durun anlamsız bir film Marvel iki senedir doğru düzgün bir film yapmadı buda onlardan biri
3


Yorumlar (33)
avatar
(462) -
Düşmeyen temposu ile keyifle izlenen akıcı film. Aynı zamanda evrenin ilerlemesinde önemli bir yeri olduğu için kaçırılmaması gerek. Ayrıca oyuncuları çok başarılı buldum kötü kısım hariç.
8


default avatar
(323) -
Eskiden Marvel filmlerinin bir ağırlığı, bir havası vardı. Filmler çoğaldıkça kalite inanılmaz düştü. İzlediğim en kötü filmlerden biri olabilir şu film. Çizgi filmler bile bundan güzeldir. Canım Captain Marvel karakterini de rezil ettiler. Yazık. Filme verdiğim 3 puanı da sadece kediler için verdim, zira filmin en güzel şeyi onlardı.
3


default avatar
(2) -
Thor, love and thunder dan sonra izlediğim en saçma marvel filmi. Film hep aynı şeyi yaptık biraz farklı şeyler ekleyelim diyerek saçma sapan bir hikaye üretmişler. İlerleterek bitirebildim.


avatar
(538) -
Nickelodeon çocuk kuşağı filmi. Marvel ile alakası yok, tamamen ticari çekilmiş kötü bir yapım. Espriler felaket, senaryo sürünüyor. Az kişi ile çekilmiş yeşil ekran resitali. Son Ant Man ve Thor'u sevmemistim ama onlar bunun yanında harikaymış. Gerçekten yazıklar olsun Marvel'i bitiriyorlar.


avatar
(548) -
Yani bir Marvel filminden ne bekliyorsunuz ki! Otur, mısır ye, izle, sonraki filme geç işte. Zaten kanımza bu film Asya müslüman pazarına yönelik kurgulanmış. Oradan büyük gişe beklentisiyle yapılmış gibime geldi. Sanat için yapılmıyor bu filmler, para kazansın diye yapılıyor.
6


default avatar
(10) -
Marvel hiç değilse istikrarlı gidiyor. Her film bir öncekinden daha da kötü Süperrrrrr Vaktinize yazık. Diğer arkadaşların yorumları çok haklı. Hint filmi gibi.Sanırım biz ancak bu kadar kötü filmi sadece kimse seyretmez bari Hindistan ve Pakistan öğeleri koyalım da onlar seyretsin der gibi yapmışlar. Filmin bütün karakterleri kadın.Bu kadar feminist bir film görmüşmüydüm hatırlamıyorum.
5


default avatar
(14) -
Genel olarak eğlenceli bir filmdi. Hikayesi basit kalsa da ortalama bir filmdi. Marvel sevenler bir şans vermeli bence. Aksiyon-dövüş sahneleri iyiydi. Karaterler yer yer cringe olsa da çok sırıtmamışlar. Diğer yandan after credits sahnesi önemli. 6.5-7/10 civarı denebilir.
6


default avatar
(18) -
Subhanallah güzel filmdi.Efektler falan yerindeydi.Konunun diğerlerinden pekde bi farkı yoktu.İzleyince anladık neden düşük puan aldığını. Türkçealtyazı.com takipteyiz.
10


avatar
(430) -
280 m. dolar bütçeli bir film olmasına rağmen, bu film için yapabileceğim en iyimser yorum: "çok kötü değildi ama kötüydü" olur.

abonelik satmak için izlettirmeye çalıştıkları uyduruk ötesi dizilere, filmlerde yapılan zorlama bağlantılar, woke kültürüne adeta göze sokarcasına destek verilmesi, filmleri türlü türlü cıvıklıklarla doldurup, filmleri iyice çocuk filmlerine çevirmek ve özel efektlere yaslanan, sadece yeşil perde önünde çekilen yapay, ruhsuz ve fabrikasyon filmler hasta marvel'i yavaş yavaş öldürüyor maalesef. sinemada var olabilmek istiyorlarsa artık yeni ve tamamen farklı bir şeyler yapmaları, bu zihniyeti kökten değiştirmeleri lazım. yoksa gişede batmaya devam edecekler.
4


avatar
(15) -
ilk başta filme kötü yorum yapanlara anlam verememiştim. marvel nasıl bukdr kötü film çeker diye düşünüyordum.. ama izlerken anladım. efekt kalitesi vasattı. kamala rezalet. marvel hatrına puanım 5. yoksa bu tarz filmlere bayılırım ve 9 10 veren biriyimdir.
5


default avatar
(475) -
Satış yapabilmek adına video oyunlarını basitleştirip yaş sınırını düşürmeleri gibi, bu marvel filmleri böyle oldu artık. Bence filmin kurgusu son Thor filminden kötü değildi. Neyse zaten kendi içinde gerçekliği olan gerçek olmayan evrende; içindeki gerçekliği yok edilince Thor filmlerinden(son filmleri dahil) beri berbat yapılar ortaya çıkıyor. Belli bir hikayeye hizmet etmesinden mütevellit, izletiyor.
5


default avatar
(78) -
Evcilik oyunu oynarken hani çocuklar süpermen,batman,örümcek adam olur ya, ha onun gibi bir film.
3


avatar
(55) -
Marvels'e baktığımızda
Görsel Efektler ✔
Harcanan bütçe ✔
İyi oyuncular ✔
Her şey iyi güzel giderken, çok kötü bir senaryonun kurbanı olmuş. Çocuk filmi gibi bile değil.

Mesela DC'nin yaptığı son Flash filmine bakarsanız, senaryo o kadar iyi olmuştu ki resmen adamlar Flash'ı yeniden canlandırmıştı.
4

Cevaplar (1)
default avatar
(58) -
Kesinlikle katılıyorum, maalesef flash'ın hakkı yendi.
2


1
| Bildir


default avatar
(13) -
Küçük çucuklar eğlensin diye yapılmış bir film olmuş. Disney Çocuk kanalında -13 olarak iyi gider. Artık gittikçe batıyor marvel. Boşa zaman kaybı oldu benim için Sümüklü
4


default avatar
(44) -
TV filmi tadında! Neden böyle bir film çekilmiş anlamak mümkün değil. Kediler olmasa izlenmez...
6


default avatar
(58) -
O kadar da kötü değildir diye yorumları görmezden gelerek beklentiye girmeden izledim filmi. Ama üzülerek söylüyorum maalesef olmamış, olması için çaba da sarfedilmemiş. Filmin hiç bir dakikasından keyif almadım ve üzülerek söylüyorum şu ana kadar izlediğim marvel filmlerin içersinde açık ara en kötü filmi. (Benki çok polyannacı bir insanımdır otobüsü kaçırınca yürümek için iyi bahane oldu derim:) moralimi bozmam) Kurgu/geçişler çok kötüydü.

Film bittikten sonra kendi kendime sordum: Marvel karar vericiler (Kevin Feige) bu filmi izledi mi? İzlediyse bu filmin bu kadar çakılacağı kötü eleştiriler alacağını bilmiyorlarmıydı? Marvel biz film yapalım da fanatikler nasıl olsa izler sonuna da bir after credits sahnesi de koyduk mu tadından yenmez diye düşünmüşlerdir deeee evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor maalesef. Marvelin biran önce silkelenmesi lazım yoksa söylentiler umarım doğrudur orjinal avengers ekibini geri getirseler bile işleri çok zor.
İyi seyirler
2


default avatar
(123) -
Bu filmi yapanlar, yöneten, kurgusunu yapan ekip kurgu bittikten sonra son halini izlemediler mi acaba? Yani biz ne yapmışız deyip filmi baştan çekmeleri gerekirdi. çok kötü, espriler berbat, diyaloglar berbat. Ciddiyetsiz, çocuk filmi gibi. End Game'dan sonra marvel bitti maalesef.
3


avatar
(35) -
Woke kültürünün bir parçası olarak yapılmış bir film. Abd 'de sinema ve eğlence sektörü bir süredir bu kültürün etkisi altında. Gişede çakılması o kadar normal ki. Bilimkurgu ve süper kahraman filmi izleyicisi genelde erkektir, Abd 'de ayrıca bu kitle genelde redneck'tir. Bu film bence çekilirken bile bile yapılmış, maksat bu kültürü zorla izleyiciye kabul ettirmek ama olmuyor işte. Netflix, Disney, vb. ısrarla tüm yapımlarını bu çizgiye getirdi. Mcu evreninin ilk filmlerine bak, bir de son geldiği duruma, kadın süper kahramanlar, Pakistanlılar, kediler, kötü kahraman bile kadın yahu... Filmde tek bir erkek karakter var (Nick Fury), o da kenarda duruyor zaten... Seriyi berbat bir hale getirdiler, hayırlısı...
3


default avatar
(6) -
Sonunda marvel filmlerinin çuvallamış olmasına en çok sevinenlerden biri benim herhalde. Son 10 yıldır sinemanın canına okumuş olan bu seri biterse hollywood belki de yeniden doğru düzgün film çekmeyi deneyebilir. Sinema dünyasını ele geçirmiş olan bu çizgi roman çılgınlığının son bulmuş olması en büyük temennim.


default avatar
(85) -
Gece gece 2 paket mega boy cipsim ve 1,5 litrelik kolam boşa gitti be! Zamanım gitti, uykum gitti... Olmadı, olmayınca olmuyor ama bu belliki çekim aşamasında da olmayacağını biliyorlardı ve bile bile lades demişler. Olmayacağı belli bir şeyi yapma kardeşim. Emeğe yazık, paraya yazık... Bu işten tek sorumlu yapımcıdır kardeşim. Bu filme harcadığın parayı ihtiyacı olanlara dağıtsaydın en azından o insancıklara bir faydan olurdu yapımcı..!
1


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film