Giriş Kayıt
Yorumlar (3763)
default avatar
(22) -
7 sezon üst üste olay kurgusu oluştur. müthiş bir mühendislik harikası oluştur, 8.sezon da finali batır. İnanılır gibi değil. filmin sonunda herkes şu dedi herhalde: eeeeee sonra
8

Cevaplar (1)
default avatar
(14) -
7.sezon hiçte öyle bahsettiğin gibi güzel bir sezon değildi bro . Gayet standart hatta benim için 7/10 kıvamındaydı . Son sezonda ise bu iyice gözler önüne serildi çünkü artık kitaptan çıkıldı ve oturma organlarına göre yazmaya başladılar . son 2 sezon değersizdir ...


1
| Bildir


default avatar
(38) -
Iyi veya kötü, bir dönemin sonuna geldik. 8 sene boyunca bu diziyi takip ettik. 8. sezonu çoğu kişi beğenmedi ama ben o kadar karamsar değilim. Bence bitmesi gerektiği gibi bitti. Umarım bundan çok daha iyi diziler seyrederiz. Ama her ne olursa olsun "GOT" diziler tarihinde bir mihenk taşı olmuştur. Bundan sonra her diziyi, "GOT" tan daha iyi veya kötü olarak tanımlayacağız. Daha iyi dizilerde buluşmak üzere. Hoşçakalın.
10


avatar
(31) -
Final bölümü için beklenti yüksekti ama senaristler 3 bölümde heyecanı doruğa çıkarıp final bölümüne kadar heyecanı yavaş yavaş düşürdüler. Keşke Akgezenler bölümü ile final yapsalardı.


default avatar
(1) -
Son sezon benim için çok büyük hayal kırıklığıydı, neresinden tutsam elimde kalıyor. Çoğu olan şey tahmin edilebilirdi, klişeler ile dolu. Belki de beklentimiz yüksek olduğu için keyif almadım son sezondan ama belki...
Son sezona göre koca diziyi karalamamak lazım bir de, bundan önceki sezonlar gayet tatmin ediciydi.
Final bölümü ile ilgili en sinir bozucu şey
Sürprizbozan: Göster
(08.sezon için)
6

Cevaplar (1)
avatar
(75) -
Kimse bana beklentiniz yüksekti ondan öyle demesin. Aynı bütçeyle bundan bin kat daha güzel bir son çekilebilirdi.
7


0
| Bildir


default avatar
(24) -
ilk defa bir GOT bölümünü ileri alarak izledim , böyle bir dizi için , koskoca 8 senenin hatrına , bu kadar oldu bittiye getirilen ve bu kadar basit kaçan bir finalde emeği geçen senaristleri allaha havale ediyorum.
(08.sezon 06.bölüm için)
10


default avatar
(5) -
Harika bir diziyi tek sezonla yerle bir ettiler. 7 sezondur ince ince işlenen karakterleri yerle bir ettiler. Her ne kadar bundan önceki 1-2 sezon da yine ilk 4 sezon kadar iyi olmasa da, 8. sezon felaketti. Mantık hatalarıyla, karakterlerin tutarsızlıklarıyla dolu bir final sezonunu geride bıraktık.
Sürprizbozan: Göster
Her şeye rağmen, iyisiyle kötüsüyle hala gözümde çok sağlam bir dizi. Fakat diziyi soran kişilere tavsiye verirken ya da diziyi överken muhtemelen cümlelerim "8. sezon hariç," diye başlayacak. Diziyi de tekrar izleyeceğim zaman 8. sezonu izlemeyeceğim.

eşekherif'e de teşekkür ediyorum çevirileri için. İnan dizinin final bölümünden çok, senin son sahnede düştüğün not yüzünden duygulandım...
9


default avatar
(18) -
böyle rezil bir son olabilirmi . yani yemişim işin felsefesini ya. Dillere destan bir son yapılması lazımdı . Öyle ayak üstü yap geç olmuş .
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(9) -
Diziyi puanlamak için final yapmasını bekleyecek kadar sabırlıyım. Başka bir son sezon ile 10 puan verebilirdim ama son sezondan dolayı genel puanım 6.
Sanmıyorumki bu diziyi izlemeyen ve yorumlara bakarak izleyip izlemeyeceğine karar verecek birisi olsun. Ama yine de son sezonu hiç görmeseydim diyor insan. Dizinin son sezonu ve finali adeta bizim memleketin senaristlerinin kafasından çıkmış kıvamında olsa bile ilk 7 sezonu ile hatırlayacağım.
8 Sezon boyunca (hele ki son sezonda yaşadığı engellemelere rağmen) saati saatine çeviri yapan eşekherif'e de sevgilerle.
7


avatar
(9) -
Beklediğimden çok daha mutlu bi sonla bitti ama işte 8. sezon genel anlamda hayal kırıklığı
(08.sezon 06.bölüm için)
10


default avatar
(17) -
Sürprizbozan: Göster
10


avatar
(15) -
Maalesef ki benim de beklentilerimi karşılayamayarak bitmiştir.

Bunca sene türlü kehanetler, türlü karakter şemaları, ters köşeler... Derken böyle bir sonu dizi de, izleyicileri de hak etmedi şahsımca.

Sürprizbozan: Göster


Velhasıl; sonunu ne kadar beğenemesem de 8 sezon boyunca sürükleyici bir dizi izledik. İyisiyle - kötüsüyle bitti. Teşekkürler, sevgili eşekherif.
8


default avatar
(1) -
İlk 7 sezonu karakter gelişimi kendini dizinin içine çekme her karakteri ayrı sevme gibi ögeleri içinde barındırarak mükemmel geçmişti taki son sezonun gerek işleyişindeki saçmalıklar gerek karakterlerin 7 sezon boyunca kaydettiği yaşadığı ilerlemeleri hiçe sayarak bir sezon yaşatana kadar bir dizinim final sezonu ne kadar berbat yapılabilirse o kadar berbat oldu
9


avatar
(341) -
bir dizinin finalini izlerken diziye veda ettiğimiz için insan hüzünlenir duygulanır içi burkulur, burda ise bitsede kurtulsam artık şu diziden dedim resmen, bir daha adını bile duymak istemediğim diziler arasında yerini aldı game of thrones, efsaneymiş, pabucumun efsanesi....
1


avatar
(348) -
Böyle rezil bir sezon ve final için kime teşekkür ediyoruz (!)
9


avatar
(214) -
İlk defa bir Got bölümünde uyukladım ve bu Got finaliydi, şaka gibi!! Keşke şaka olsa, Bran komadan uyansa ve hepsi rüyaydı deseler bundan daha iyi son olurdu yeminle. Lost'un finalinde bu kadar hayal kırıklığına uğramamıştım, zamanına göre çok iyi diziydi ama yinede Got'un kalitesinin yakınından bile geçemiyordu. Diğer yandan Got'u 7 sezon bölümler bitmesin diye izledikten sonra 8. sezon bölümler bitsin diye izlemek resmen işkence gibiydi, ne mantık kaldı nede taktik kaldı!! 7 sezon tutarlı devam eden karakterler 2-3 bölümde tamamen değişti, sadece bir kaç tane karakterde değil resmen değişmeyen yok. Hele Disney finallerini aratan bu final bölüm yokmu, imkansızı başarıp Got markasını öldürdüğü için HBO tebrik edilmeyi hak ediyor...
8


avatar
(58) -
Açıkçası son sezondaki senaryoyu maalesef sevmedim olabilecek en kötü senaryolardan birisi hayata geçirilmiş. Muazzamdan da öte 7sezon boyunca sanki üzüntüler meraklar heyecanlar boşu boşunaymış gibi geldi.Ama ben hep harika 7sezonu hatırlayacağım. şunuda merak ediyorum okuyanlar yazabilir mi acaba siz son sezonun senaristi olsaydınız son sezonu kısaca nasıl yazardınız.
10


avatar
(34) -
Daha kötü ne olabilirdi dedim ve gördüm... Rezalet bir final. 3 sezon önce olsaydı kimse yadırgamazdı ama final diye bize sunmaları büyük ayıp.
(08.sezon 06.bölüm için)
9


avatar
(319) -
Efsane dediğimiz diziden böyle saçma bir final sezonu izlemek beni hayal kırıklığına uğrattı..
Sürprizbozan: Göster
10


avatar
(933) -
Aşağıda beğenmediğim birkaç şeyden bahsedeceğim ama onlar gerçekten bir yana, çok özel bir diziydi. Hatta belki de en özeliydi. '7 sezon boyunca' her şeyini övdüğüm, her bölümünü iple çektiğim, çok çok iyi bir diziydi. İnanılmaz bir deneyim yaşattılar; Jenerik başlar başlamaz tüyleri diken diken edebilen, karakterlerinin neredeyse hepsine hayran oldugunuz, neler olacağını hiçbir zaman kestiremediğiniz, performansları hayran hayran izlediğiniz, teknik alanlarda ince işçiliğin olduğu bir dizi düşünün işte bize bunları yaşattılar. Teşekkürler...

Rahatsız eden bazı şeylere geleyim:
Final sezonunun en büyük sorunu, 8 sezon boyunca efsaneleştirilerek anlatılanların, aslında son derece sıradan bir şekilde aktarılmasıydı. 8 sezon boyunca abarta abarta anlatıp, beklentiyi yükseltip, final sezonunda bu kadar sade işlersen bu büyük hayal kırıklığı yaratır ve yarattı da. Karakteri, orduları, olayları son sezona kadar dolu dolu efsaneleştirdiler. Bir diğer sorun, bu sezon kendi içindeki tutarsızlıkları. Çok fazla kendileriyle çeliştiler. Özellikle son 3 bölüm can sıkıcı derecedeydi. Son olarak da çok fazla karakteri doğru kullanamayışları.

Ve... esekherif. 8 sezon boyunca senin çevirilerinle izledik. Bir teşekkür de sana Gülücük
(08.sezon için)
10


default avatar
(1) -
Kimse üzülmesin demişler
Sürprizbozan: Göster
10


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film