Giriş Kayıt
Yorumlar (3763)
avatar
(16) -
Güzelim dizinin böyle bir sonu olmamalıydı. Çok yazık ettiler sonuna. Daha aksiyonel bir son beklerdim. 9 yılın sonu bu olmamalıydı !
(08.sezon 10.bölüm için)
1

Cevaplar (1)
avatar
(37) -
Aralıklı izlemiş olmalısınız. Tek solukta izlediğinizde son sezon ile ilgili birçok ipucu veriliyor... Bir süre sonra yeniden izlemenizi tavsiye ederim. Beklentinin altında kaldığı doğrudur ancak 1 puan vermek anlamsız.
10


1
| Bildir


avatar
(1012) -
Dizinin finaliyle ilgili yazar konuştu, oyuncular konuştu, etrafımda izleyen herkes konuştu ama niyeyse bir tek kötü sezon kötü final algısı nette veya yorum sitelerinde var.Salgın bir şekilde imdb notu düşmeler, bölüm notunu 4 filan vermeler.Nedir bu yahu.Onlar sanatçı yazar veya yönetmen.Ellerinde tüm enstrümanlar var .Ben anlamıyorum bize noluyor.Yapan yaptı.Hikayesini anlatan anlattı bitirdi.Bence bu final sezonu olmasaydı yüzde yüz eminim adam ne bitirdi yahu diye inleyecekti ortalık.Bir dahaki sezona yine çılgın gibi bekleyecektik.
10

Cevaplar (2)
avatar
(49) -
Sürprizbozan: Göster
1


12
| Bildir
default avatar
(27) -
Seyirci kelimesine hakaret niteliğinde bir yorum. Yapan yaptı onlar yapar bize ne oluyor ne demek acaba? Niye yapıyor o yapanlar onu sorarsanız kendinize yorumunuzun ne kadar boş olduğunu görürsünüz. Bu arada oyuncuların da çoğu beğenmedi gerçekten boş bir yorum.
1


10
| Bildir


default avatar
(18) -
Dizi kitaptan ayrı ilerliyor diye duymuştum son sezon için özellikle. Kitabın son cildini okumadım henüz; umarım bu şekilde bitmez çünkü inanılmaz boş geldi çünkü bu sezon. Hatta kitaplarını okumayan arkadaşlar varsa şöyle söyleyeyim; alın, okuyun, okutturun. İlk kitap bile tüm 8 sezonluk diziden daha keyifli. 4,7 den 5 vericem, önceki sezon bitirseler 9 verirdim.
5

Cevaplar (2)
avatar
(49) -
Hocam, kitaplar 5.sezona kadar uyarlandı. 5.sezondan bu yana senaristler (david benioff ve d.b. weiss) kendisi yazdı. Ama yazar George R. R. Martin de hikayenin ana hatlarının diziden farklı olmayacağını söylemişti zaten. Yani daha iki kitap var ki, önümüzdeki yıllarda çıkacak ama hikaye aşağı yukarı dizideki gibi ilerleyecek.
1


4
| Bildir
default avatar
(15) -
zaten hersey kitapta yazan gideydi ne zevki kalırdıki ana tema kitaptan olabilir ama illaki degişen karakter olmazz zorunda Polis


0
| Bildir


avatar
(341) -
final bölümü nasıl 4.3 puan alır ya hala aklım almıyor inanılır gibi değil 4.3 çok fazla dahada az olmalıydı yaa bu nedir...
1


default avatar
(103) -
dizi finalinin kötü olması bir bakıma çok iyi oldu... Bu dizi olmadan ne yaparız diyordum kaç hafta oldu özlemedim bile, eksikliğini hissetmedim... saolasın hbo...


default avatar
(27) -
sonunun böyle biteceğini bilseydim izlemezdim, boğazım düğümlendi, derin bir hüzün çöktü...keşke alternatif son yapsalar da onu kabul etsek....
5


default avatar
(190) -
evet son sezonu yani finali bitirdim bence ileri derece eleştirileri haksız buluyorum finaline bakıp diziyi kenara atmak olmaz bu dizi bence efsaneler arasına girmiş bir dizi olarak yerini aldı ve bi efsane daha sona erdi...
9


avatar
(59) -
Şu nedenlerle genel eleştiri başlıklarını tutarsız buluyorum.
Sürprizbozan: Göster
8

Cevaplar (1)
avatar
(49) -
Sürprizbozan: Göster
1


11
| Bildir


default avatar
(25) -
2 sene bu final için mi beklettiler? Bence süper giden bir filmi, akıllardan silinmeyecek bir filmi final bölümüyle batırdılar. Filme resmen ihanet ettiler.
9


avatar
(49) -
8'ci sezon tam bir saçmalık.
Sürprizbozan: Göster
1

Cevaplar (3)
avatar
(59) -
Sürprizbozan: Göster
8


1
| Bildir
avatar
(49) -
Sürprizbozan: Göster
1


7
| Bildir
default avatar
(24) -
Jon'a laf yok herşey senaristlerin şuçu hiç bir karakter 8. sezon da kendi gibi davranmadı senaristlerin istediği gibi davrandılar başta Daenerys geliyor.
10


0
| Bildir


avatar
(691) -
Bence dizinin devamı için imza toplamalı. Gayet güzel devam edebilecek şekilde bitti aslında. HBO istemiş zaten. Star Wars'a başlama aşkından alelacele bitirildiği söyleniyor. Açsak mı bir kampanya?
9

Cevaplar (2)
avatar
(2) -
yabancı got hayranları zaten başlatmıştı böyle bi imza kampanyası: https://www.change.org/p/hbo-remake-game-of-thrones-season-8-with-competent-writers?recruiter=false&utm_source=share_petition&utm_medium=twitter&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=psf_combo_share_abi&recruited_by_id=0de861a0-7746-11e9-9714-f1ae98c5c3ce&share_bandit_exp=initial-15409786-en-US&share_bandit_var=v1&use_react=false
5


0
| Bildir
avatar
(691) -
Sekizinci sezonun yeniden çekilmesinden değil; dizinin kaldığı yerden devam etme ihtimalinden bahsediyorum. Ben o ihtimali sevdim.
9


0
| Bildir


avatar
(240) -
8.sezon 6.bölümde akılda kalan tek sahne benim için
Sürprizbozan: Göster
(08.sezon 06.bölüm için)
10


default avatar
(24) -
Eğer hiç izlemediyseniz hiç başlamayın derim. Bir kaç bölümü iyi ama bu yüzden 8 sezonu izleyip vakit harcamaya değmez. Sabun köpüğü gibi içi boş bir dizi.
1

Cevaplar (10)
avatar
(68) -
Bence sizin yorumunuz "sabun köpüğü gibi içi boş bir yorum". Diziyi takip edenlerin çoğu 8.sezonda umduğunu bulamamış olabilir; buna ben de dahil, ama bu dizinin içi boş bir yapım olduğunu göstermez. Üstelik önceki dizilere yaptığınız yorumlara baktım ki o dizilerde en düşük 8-9 puanlık yapımlar, onlarada boş dizi demişsiniz, bence sorunu kendinizde aramanızda fayda var.


12
| Bildir
default avatar
(24) -
LeviaX,

Z kuşağı önüne ne sunulsa tüketen, hiçbirşey üretmeyen bir kuşak olduğu için tükettiği dizilere 8-9 puan veriyor. Kaliteli olup olmadığı onlar için önemli değil. "Quantity over quality" şeklinde bakış açıları. Diğer yorumlarıma dikkatlice bakacak olursan yüksek puan verdiğim diziler de var.

Bir diziyi kalitesiz bulmam bir sorun değil. Sen de yüksek puan verirsin olur biter. Meseleyi dizinin ortaklarındanmışcasına kişiselleştirmenin bir anlamı yok.Bu diziden ekmek parası kazandığını zannetmiyorum. Adamlar bölümbaşı $500K kazanıyor, ortada büyük paralar dönüyor ama ortaya çıkan şey içi boş bir sabun köpüğü.Bir kaç bölüm haricinde gerisi "dolgu maddesi".
1


0
| Bildir
avatar
(197) -
@Jek Dizilerden anladığınızı hiç sanmıyorum. Dediğinizin aksine Game of Thrones klasik bir dizi olmaktan çok öte ilk yayınlandığı zamanlar çığır açtı dizi sektöründe. Daha önce hiçbir dizide başrol karakterlerin böylesine harcandığı bir dizi olmadı çünkü. Bunun için insanlar sevdi, önüne koyulan her şeyi beğendikleri için değil. Öyle olsaydı şu an bu sezona bu kadar büyük eleştiriler gelmezdi. GoT evreniyle ve içerdiği hikaye örgüsüyle çok farklı bir diziydi son sezon hariç.
1


5
| Bildir
default avatar
(27) -
Boş yapmışsın birader. @Jek Dizinin ilk 7 sezonu gayet güzel hatta ilk 5 sezon falan kitapla tamamen aynı gidiyorlar. Sen gidip bölüm başı aldıkları paraya falan takmışsın. Madem sevmedin hiç nefret ettin niye izliyorsun?
1


4
| Bildir
avatar
(214) -
Dizi 5. sezonda kitapları yakaladı ondan sonra yavaş yavaş senaristler kitabın çizgisinden uzaklaşmaya ve saçmalamaya başladı, misal:
Sürprizbozan: Göster


Daha o kadar çok değiştirilen yerler var ki Sansa'dan tutun Serçeparmağa 7. sezon geldiğinde kitapla paralel ilerleyen konu kalmamıştı neredeyse yani dizinin kalitesi 5. sezondan beri gerilemekteydi ama yinede kimse böyle kötü bir sezon beklemiyordu...
8


1
| Bildir
default avatar
(24) -
Starks, aynı şekilde bende sizin dizilerden hiç anlamadığınızı iddia edebilirim.

deepblack2 birader, herkesin seninle aynı amaçla dizi izlemesini beklemen çok saçma. Sen sevdiğin için izlersin ben eleştirmek için izlerim. Bir başkası için hayatın anlamı dizi izlemek bile olabilir. Gezegende senin hissettiklerinin tıp tıp aynını hisseden bir tek yine sen varsın. Bu yüzden kimseye hesap soramazsın. Zaten sen de bir puan vermişsin.
1


0
| Bildir
avatar
(58) -
Jek kuşak farkından bahsetmişsin ama bence sen kuşağından ötürü eskide kaldığından kendini güncelleyememişsin.
10


0
| Bildir
avatar
(12) -
1 puan verip öven ile 1 puan verip yeren insanları aynı kefeye koymayalım. 1 puan verip övenlere baktığımızda, içten içe GoT'u çok seven ama 8. sezon fiyaskosundan dolayı kırgın olanlar var. diğer grupta ise genelde 1 puan tuşuna değişik hislerle basan, negatif fıtratlı ve anti-popülerci bir güruh var...

herkes istediği gibi her puanı verir, her yorumu yapar. bu tartışılmaz. seviyeli ve saygılı oldukça her türlü yorum-kişisel görüş, kıymetli bir alış-veriştir... sorgulanması dahi saçmadır. o yüzden sizin de kişisel görüşünüz, sorgulamaya açık olmayan kıymetli bir paylaşımdır...

Ancak bu diziye de 1 verebilmek objektifliğe sığmaz dostum. yani oyunculukları, konusu, müzikleri, diyalogları, kostümleri, set tasarımı, efektleri, lokasyonları ne bileyim her sezonunda yaşattığı o '9. bölüm' heyecanları falan hepsi mi çöp?!?! (retorik yaptım cevap vermesen de olur)
10


1
| Bildir
avatar
(79) -
@Starks bence insanlar başrol karakterlerin harcandığı için sevmedi bu diziyi, yani eğer öyle olsaydı herkes 8. sezonu da severdi. Bence daha çok karakterlerin iyi ve kötü diye keskin çizgilerle ayrılmaması, karakterlerin kendi kurgusal benlikleriyle örtüşecek davranışlar sergilemesi ve sırf bu örtüşmeyi korumak için başrol karakterlerin bile öldürülmeleri, muhteşem zeka oyunları ve entrikalar diziyi insanlara sevdirdi. Ancak son sezon (belki 7. sezonu da dahil edebiiriz) senaristler yanıldılar ve insanların sadece baş karakterlerin ölmesindan ya da beklenmeyen olaylardan zevk aldığını zannettiler ve büyük bir hataya düştüler.
8


0
| Bildir
avatar
(81) -
Bu yorumu dizinin 8 sezonunu da izleyen birisi mi yapıyor çok merak ettim? böyle bir yorumu anca sezon 1 bölüm 1 i izleyip hatta onu da tam izlememiş birisi yapar diye düşünüyorum. Eğer 8 sezonu da izleyip üzerine bu yorumu yaptıysanız inanılmaz komik ve boş bir yorum olmuş..
9


0
| Bildir


avatar
(454) -
mis gibi konu mis gibi kitapları var ve sadece 8 sezonla ve saçma şekilde azıcık bölümlerle geçiştirdiler güzelim seriyi..heleki son sezonu bütün 7 sezonun bütün konularını sadece 6 bölümle bitirmek nedir yaa..tabi bu kadar başarısız bir sezon olur...şu akgezenler olayı ve savaşı bile başlı başına uzun bir sezon ederdi.. hadi konunun bitişini öyle planladınız da neden 1 bölümde oldu bittiye getirdiniz..son sezonun ilk bölümleri bile Türk dram dizisi kıvamında ağır ağır saçma muhabbet balkondan bakışlarla geçti savaşlar neden kısacık konuyla sonlandı...umarım aynı evrendeki başka diziler gelirde bizim tadını damağımızda bıraktıklarına sövmeye devam etmeyiz....
9


default avatar
(94) -
Şahane bir final yaparak bitti. Güç insanı zehirler ve hiç kimseye aşırı güç verilmemelidir çok güzel anlatıldı. Hayal kırıklığına uğrayanlar herhalde Superman, Batman veya Avengers benzeri bir son bekliyorlardı.
9

Cevaplar (3)
default avatar
(27) -
Koskoca dizinin vereceği final mesajı bu mu olmalıydı peki? Nerede kehanetler, nerede karakter gelişimi? Hepsi 7 sezon başka 8.sezon başka gidiyor. Senaryodaki mantık hataları hat safhada.
Sürprizbozan: Göster
sen bence bir daha izle her şeyi baştan. 8.sezon çok kötü maalesef. 7 sezon boyunca işledikleri her şeyi çöpe atıp tiyatroya çevirdiler olayı yok semboller yok gereksiz alt mesajlar falan derken içi bomboş bir 8.sezon izlettiler bize.
1


1
| Bildir
avatar
(79) -
Hayal kırıklığına uğrayanlar dediğin izleyicilerin %90'ı felandır heralde
8


1
| Bildir
default avatar
(94) -
evet % 90'ı aynen en çok izlenen filmlere bayılanlar gibi.
9


0
| Bildir


default avatar
(37) -
Dizinin son sezonu veya son bölümünü eleştirenler! Harbi anlayamıyorum sizi. Süper bir sezon, her bölümünü birkaç kez izledim. Hele 3 ve 5. bölümler harikaydı...Bundan daha iyisi çamda kayısı
10

Cevaplar (1)
avatar
(214) -
"Bundan iyisi Şam'da kayısı"
8


10
| Bildir


default avatar
(8) -
Aslında 7. sezonda anlamıştım bu senaristlerden bi halt olmayacağını.Ah be bilader adam kitabı bitirseydi de öyle çekseydiniz bari son sezonu.İçimde tuhaf bi burukluk var.Umarım tekrardan çekerler.Arkadaşlar ben imzamı verdim herkesi de aynı oylamaya katılmaya davet ediyourm
10

Cevaplar (1)
avatar
(6) -
sonuna kadar haklısınız.
10


0
| Bildir


default avatar
(39) -
bence 8. sezonun yeniden çekilmesi için kampanya başlatmaları lazım.bu kadar sacma sapan bıtemez
10

Cevaplar (1)
default avatar
(20) -
Başlattılar zaten dostum. 1.5 milyon imza atıldı şu ana kadar. Çekilirmi. çekilmezmi orası bilinmez.
1


1
| Bildir


avatar
(22) -
IMDB genel puanı 9.5'ten 9.4'e düştü lan...En iyi final sezonu!!! Beceremediniz GRR olmadan final senaryosunu yazmayı çalışıyoruzS
10


avatar
(273) -
8.sezon kadına şiddei temasına yer verip hemen bitirmişler.
Sürprizbozan: Göster
9


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film