Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(404) -
"Bana böyle filmlerle gelin" dedirttiren müthiş gerilim...

Böyle bir filmin bir telefon kulübesi içinde bu denli bir etki yaratması ise filmin en ilgi çekici noktası...Tabi burada yönetmenin hakkını vermek gerek;yönetmenin etkisi filmde bariz bir şekilde ön plana çıkıyor...Colin Farrell'in performansı ile de bu müthiş gerilim ortaya çıkıyor.

Benim gibi "sadece" gerilim (korku yok ona göre) filmlerinden özel bir haz alıyorsanız bu film tam size göre...kaçırmayın
9


avatar
(90) -
Gerçekten mükemmel ötesi diyebileceğim bir film..İzleyeli uzun zaman olmuştu ancak tekrar izledim..
Filmin sadece bir telefon kulübesinde geçmesi ve içeriğinin bu kadar derin oluşu ne kadar başarılı olduğunu kanıtlar gibi..
Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.. Saygılar
9


avatar
(185) -
Colin Farrel telefon kulübesinde bile çalım atmış.8/10
8


Yorumlar (28)
default avatar
(72) -
Kısa süresiyle sıkmadan izlenen enfes bir gerilim. Daha çarpıcı bir finali olsaydı başyapıt olabilirdi
9


avatar
(1583) -
20 yıl sonra tekrar izleme isteği getiren bu filme daha önce 8 vermişim, bu gece puanı değiştirip 10 veriyorum çünkü bu süre içerisinde ne kadar çer-çöp film varsa gördük ve böyle filmler onların arasında parlayan bir yıldız gibi. Bu kadar uzun süreden sonra yine hatta daha fazlası bir izleme zevki verdi. Orijinal sesi ile izlerseniz Kiefer Sutherland'in tok sesi daha iyi gelecektir ayrıca Türkçe dublajında verilmeyen birçok argoyu da duyarsınız ki bu film için o ayrıntıları duymak gerekiyor.
10


avatar
(1723) -
gerilimi sonuna kadar koruyan, tek mekan filmlerinin başarılarından, psikolojiyi çok iyi tariflemişler, kısa, öz ve çarpıcı, izlenmeli...
7


avatar
(1234) -
Tek mekan filmlerinin en başarılı örneklerinden. Neredeyse 15 yıl olmuş izleyeli . Yine aynı keyfi verdi doğrusu. Kendi türü içinde 8 puan genel olarak 7 puanlık bir filmdir. Tavsiye ediyorum.
8


default avatar
(166) -
Hem eskilere hem de tek mekan filmlerine saygı kuşağında bugün... Tek mekan filmi, diye bir sınıflama olduğunu ilk bu filmi izlediğimde öğrenmiştim. Yoksa bi' arka'şın dediği gibi 'daha izlenmemiş bu kadar çok film varken, daha evvel görmüş olduğumuz bir filmi neden izleyelim ki?' El cevap: Elbette saygı duruşu için.

Sürprizbozan: Göster


Colin Farrell'ı, Colin Farrell yapan bu film sanki ünlü kült yapım #AlfredHitchcock'un #RearWindow'unu (#ArkaPencere) tamamlayan bir yapım. Penceresinden şehri izleyen bir adamım kendi adaletini sağlamaya yönelik çabaları... Son derece sağlam bir senaryo ve sadece iki kişinin mükemmel oyunculuğu. Hali hazırda benim 'küçük gözlü adam' diye nitelediğim #ForestWhitaker girdiği her filme artı bir değer katıyor. Haricen #Saw'daki #JohnKramer ile birbirini bariz etkilediği belli oluyor telefondaki sosyopat karakterimizin.

#ColinFarell'ın telefonda kur yaparken dahi yüzüğü çıkarması detayı, filmin sonunun bağlanmasında son derece ustaca yerleştirilmiş bir detaydı senaryoya.

Ve son olarak yıllardır filmin sonunda görünen telefondaki adamın #BruceWillis olduğunu sanıyordum. Bu minval üzere de propaganda yapıyordum. Bu şekilde iddia ettiğim herkesten özür dilerim. #iyiSeyirler.


avatar
(2674) -
tek bir mekanda geçtiği halde hiç sıkmayan ve "az sonra ne olacak" diye merakla seyrettiğim ender filmlerden biri
8


avatar
(415) -
O küçücük telefon kulübesinden nasıl bu kadar heyecan çıkar insan inanamıyor. o kadar güzel işlemişler ki senaryoyu soluk soluğa izliyorsunuz.
9


avatar
(105) -
Güzeldi tavsiye ederim.İzleyicisini sıkmıyor konu ve işlenişte iyi yani kesinlikle tavsiye edilir.
7


avatar
(8408) -
Colin farrelin güzel filmlerinden birisi... Geç izleyenlerdenim neden bilmem hep itici geldi bana film. Tv'de denk gelince göz atayım dedim, tavsiye ederim.


avatar
(1248) -
Konusu itibari ile çok özgün bir konuydu, çıktığı zamanda. Ben hiç sıkılmadan heyecan ve merakla izledim. Çoğu insanında bu duygulara kapılacağını hissediyorum.

Bol aksiyonlu, bol gerilimli, heyecan dozu yüksek bir film. 2 defa izledim (Uzun süre arayla), ilk izlediğimde daha bir etkiliydi. İzlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

7/10
7


default avatar
(488) -
Phone Booth, 2000'li yılların en ünlü gerilim filmlerinden birisi. Ben de bu filmi maalesef, daha yeni izleme fırsatı buldum. Şunu diyebilirim ki, film oldukça başarılıydı. Bütün filmin neredeyse tek mekanda geçmesine rağmen hiç sıkmayan ve onun aksine, her saniyesinde daha da heyecanlandıran bir temposu var. Başroldeki Colin Farrell, çok iyi oynamış. Eğer vaktiniz kısıtlıysa ve de adrenalin yüklü bir film arıyorsanız, doğru yere geldiniz. Phone Booth'u kesinlikle tavsiye ediyorum. 8.4/10
8


default avatar
(337) -
TEk mekan üç beş figüranla sıkmadan izlenebilcek bir film ortaya çıkarmışlar.vakit geçirmelik güzel film.

Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(185) -
Colin Farrel telefon kulübesinde bile çalım atmış.8/10
8


avatar
(63) -
Çıkarılmış altyazı dosyalarına ait sürümleri bulamıyorum, sadece XSHD sürümünü bulabildim ama o da 4.4GB olduğu için indirmek istemiyorum. Diğer mevcut sürümler için de altyazı hazırlar mısınız?
8

Cevaplar (2)
avatar
(61) -
Phone.Booth.2002.720p.BrRip.x264.YIFY

Bunu yüklə. Cəmi 700 MB. Audio 10, Video 10.

Phone.Booth.2002.DVDRip.Xvid-TheVault - Türkçə uyğun olan altyazı...
8


0
| Bildir
avatar
(63) -
Tamam gardaş bakıyorum hemen.
8


0
| Bildir


avatar
(61) -
Dürüst olmayan insanları hədəf olan məhdud məkanda çəkilmiş super bir film. Filmi izlədikdən sonra, kaş bütün qatillər bu filmdəki kimi ədalətli olardı, fikirləşir insan. Çox bəyəndim xüsusilə də mövzusunu və finalını.
8

Cevaplar (1)
avatar
(29) -
Sağolasan ay balam


1
| Bildir


avatar
(195) -
Bu film 1 - Bruied 2 benim için. Tek bir yerde geçen filmler için önemli olan tek nokta oyunculuktur. Bu iki filmde fazlasıyla gördüm. 10/9
9


avatar
(213) -
Sınırlı bir mekanda böylesi bir filmin yapılması hakikaten şaşılacak birşey... Filmi izleyenler Terminal adlı filmi de izlemelidir...
8


default avatar
(1457) -
Collin Farrel imzalı izlediğim en güzel film. Gerilim her saniye. İnsanı koltuğuna kilitliyor. Mutlaka izleyin..!!!
10


avatar
(2066) -
Colin Farrell'in en iyi filmi. Bir telefon kulübesinde geçen film ama gerilimi öyle heyecan verici. 7.


avatar
(933) -
Güzel bir filmdi.Çaresizliklerle dolu fakat çıkış yolu olan bir filmdi.Senaryo gayet farklı , oyuncular gayet iyiydi ,sürükleyiciydi, final gayet iyiydi fakat ortalığı iyice karıştırmış olsalardı nasıl olurdu Hehehehe Ek olarak film boyunca Colin Farrell'in performansı çok iyiydi.Sonuç olarak izlemeye değer bir film saten süresi de kısa.

Saygılar Saygılar
7


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film