Giriş Kayıt
Yorumlar (20)
avatar
(1234) -
Bu filmin en büyük artısı Roberde De Niro nun muhteşem oyunculuğu ve inanılmaz mimikleri. 7,5 puan benden
8


avatar
(1723) -
kara komedi türünün iyilerinden, oyunculuklar ve hikaye gayet güzel, ince detaylar güzel düşünülmüş, tempo akıcı, finali de kendi türünde, kesinlikle izlenmeli...
7


avatar
(882) -
Robert De Niro'nun yine döktürdüğü keyifli bir aksiyon komedi. 30 küsür yıl önce okul çıkışı video kaset kiralayıp izlemiştim bu filmi. Çok sevmiştim. Netflix'de görünce tekrar seyrettim. Tavsiye ederim. Eğlenceli bir yol filmi.


default avatar
(166) -
#StockholmSyndrome derseniz #StockholmSendromu, #LimaSyndrome derseniz #LimaSendromu.

Sürprizbozan: Göster


#DeNiro'ya hayransanız benim gibi, bu filmi izledikten sonra hayranlığınız katlanacak. Adamın serseri tavırlı sigara içişi dahi bir ödülü hak ediyor. O maço tavırlar, zeka... Yol filmi zaten. Yoğun diyalog içeren bir yol filmi.

Düşük tempo başlayıp, sonra yükseliyor tempo. Zaman zaman tempodaki iniş çıkışlar filmin zayıf noktası ama asla göze batmıyor bu. Çok lezzetli bir filmdi. Tavsiye ederim.

#iyiSeyirler.


avatar
(422) -
Günümüzdeki birçok aksiyon filminden daha iyi ama beni tam olarak içine çekemedi. Sıkmadan, akıcı bir şekilde ilerliyor ama çok fazla bir ekstrası yok.
5,5/10
6


default avatar
(61) -
muhteşem ötesi bir yol/suç filmi mutlaka izleyin...
puanım 8,9/10
9


avatar
(73) -
Mutlaka izleyin diyemeyeceğim. Ama benim gibi Robert De Niro oynasın, komedi ve macera olsun yeter diyorsanız üstüne bir de 80'ler atmosferi istiyorsanız tam sizlik bir film. Zamanım güzel geçti, izlediğime pişman olmadım.
7


avatar
(255) -
Yol filmlerini zaten severdim bir de içine 80'ler Amerikası ve Robert De Niro eklenince çok keyifli olacağını biliyordum ve beklediğim gibi de çıktı.Gerçekten çok keyifli bir film,içinde her şeyi barındırıyo;aksiyon,komedi,dram ne ararsanız var.Tek sıkıntı nokta Charles Grodin.Onun yerine Danny De Vito ya da Joe Pesci gibi daha düzgün ve eğlenceli biri olsaymış kesinlikle en iyi filmler listesine adını yazdırabilirmiş ama bu haliyle de kesinlikle izlemeye değer.
8


avatar
(1583) -
Eskiden buraları tarla iken bu filmler vardı ortalıkta.. Şimdiki nesil beğenmiyor eski filmleri Gülücük Oysa ne mükemmel filmler var.. Bu da o güzel filmlerden biri. Hareketli kaçmalı kovalamacalı, mizahi yönleri de olan bir Robert De Niro filmi. Robert bu ya, adam ....sa yine izlenir.
10


avatar
(1418) -
Benzer olduğu için kıyasladığım Due Date/ Git Başımdan filmi kadar beğendiğim, eğlenceli ve macera dolu bir yol filmi .

Rüşvet almayı reddettiği için tuzağa düşürülüp, görevine son verilen eski polis Jack Walsh, bir kefalet ofisinde çalışarak, suçluları adalete teslim etmektedir.

Bir gün ona normalden çok daha fazla para kazanacağı bir görev verilir.

Chicago’nun en büyük mafyası olan Jimmy Serrano’nun 15 milyon dolarını kendi hesabına geçirip ortadan kaybolan muhasebeciyi bulmalı ve adalete teslim etmelidir. Bunun için sadece birkaç günü vardır. Amerika’nın en batısından kalkıp , diğer uçtaki New york’a giden Jack, aradığı adamı kolayca bulur ve birlikte yola çıkarlar.

Uçağa bindiklerinde Jonathan’ın uçak fobisi olduğu ortaya çıkar ve uçaktan atılırlar. Karadan gitmek zorunda oldukları bu uzun yolculukta, FBI tarafından sıkıştırılsalar da Jack’in becerikliliği sayesinde bir ajan kimliği elde ederler. Tren, otobüs gibi zorlu yolculukların yanı sıra , parasızlık, mafyanın adamları ve diğer kelle avcısı Marvin ile de baş etmek zorunda kalırlar.

Bu komik ve maceralı yolculuk filmi , heyecan dolu aksiyonlu sahneler de içeriyor.

Robert De Niro ve Charles Grodin’in uyumlu oyuncuları ve diğer karakterler sayesinde, çoğu zaman kahkahalarla güleceğiniz kimi zaman da heyecanı kalbinizde hissedeceğiniz çok güzel bir film.
8


avatar
(435) -
izlediğim en iyi filmlerden biri. robert de niro oyunculuğunun zirvesinde. onu böyle rolüne kaptırıp oynadığında izlemek büyük keyif. sinema adına kalıcı ve özel bir film. sulu komedi yerine durum komedisi sevenleri fazlasıyla tatmin edecek. klasik olmuş filmleri sevenler içinse bir zorunluluk.
8


default avatar
(58) -
cep telefonlarının olmadığı, sigaranın serbest olduğu (sanki daha herşey o zamanlar daha kolaymış gibi) zamanlarda geçen çok güzel bir film. Izleyin 8
8


avatar
(178) -
Tavsiye eden arkadaşıma çok teşekkür ederim. Cidden çok hoş ince esprilere sahip güzel bir film. Tavsiye ederim.


avatar
(433) -
Öncelikle bunun bir YOL filmi olduğunu belirteyim. Çünkü ilk bakışta pek belli olmuyor.
Filmi sitenin sağ üst kısmındaki 'Rastgele Film' seçeneği sayesinde buldum. Filmi oraya kim yerleştirdiyse teşekkür ederim.

Film, ikilimizin hayatlarının kesişimiyle ve zoraki yolculuklarını uçakta yapamayacaklarını anlamalarıyla başlıyor. Bu bölümle bizi sıkmıyor ve 25 dakika içerisinde trenle başlayan yolculuk, seyir keyfi yüksek, eğlenceli bir maceraya dönüşüyor. Espri kalitesi yer yer düşse de filmin geneline bakıldığında çok iyi. Hatta Robert De Niro 3-5 kere kahkaha attırıyor. Eğer benim gibi bu filmi gözünüzden kaçırdıysanız bir an önce telafi edin ve izleyin.
8


default avatar
(1457) -
Cumartesi gecesi izlediğim üç filmden bahsederek sizleri de yöneltmek istiyorum bu defa. İlk filmim 'Midnight Run' dı. Sanki daha önce izlemiş olduğum kanısına kapıldıysam da kısa bir süre sonra izlemediğimi hemen fark ettim. Anlık esprileriyle, kurgusuyla, gizemiyle, dramıyla...aksiyonuyla ve hepsinin en ama en önünde Robert De Niro'suyla tam bir film olmuş. Rovert De Niro'yu ne kadar izlesem doyamadığımı her geçen gün daha fazla fark ediyorum sanki. Charles Grodin'in filmdeki duruşu ve pozisyon alışı bile izlemeye değer. Ama bence Yaphet Kotto onun önüne geçmiş. Her çıktığında sahneye güldüm. Hiçbir ayrıntıyı atlamayan yönetmenimiz Martin Brest'in elleri öpülesi. Mutlaka ama mutlaka izleyin. Sonra da bir kenara koyun. Elbet tekrar izlersiniz.
9


avatar
(2066) -
Çok komik bir film, özellikle Charles Grodin iyi oynamış. Robert de Niro da aslında komedyen olmalıymış. 7.


avatar
(705) -
Bu kadar eğlenceli olacağını düşünmemiştim.

Robert De Niro'nun hareketleri, bıçkınlığı, küfürleri ve oyunculuğu yine muhteşem!

Gerçekten çok keyifliydi. Benzer türdeki birçok filmi gölgede bırakacak kalitede bir Suç & Komedi örneği.
8


default avatar
(90) -
kaçıp kovalamaca.kimi beğenir kimi vasat bulur bu tür filmleri.size kalmış.


avatar
(338) -
Hiçbir sahnesinde sıkılmadığım, aksine keyif aldığım bir yapım oldu. Ödül Avcısı Jack'ın bir şekilde ''Dük''ü yakalaması ve istenilen yere götürmesi gerekiyor ama Dük fazla hassas çıkıyor ve bu yolculuk sırasında Jack'ın başına türlü belalar getiriyor:) Bu olaylar olurken de hem birbirlerinden nefret ediyor hem de iyi bir dostluğun başlangıçlarının temellerini atıyorlar.
Hem aksiyonun hem de komedinin iyi harmanlandığı bu filmde her iki karakter de çok iyi iş ortaya çıkarmışlar. Filmin sonunda bir parça var. O parçayı bulacağımGülücük
7


avatar
(404) -
80'lerin o içten, sürükleyici filmlerine hayran olan benim gibi arkadaşlar için ilaç niyetine izlenebilecek bir yol hikayesi ve caba'sı...Ayrıca De Niro'nun performans açısından pick yaptığı filmlerden
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film