Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

nejat3

 
Kayıt : 22 Nisan 2010
Son Yorumları
While You Were Sleeping (1995)
15 Ocak 2013
bence arşivlik.
öncelikle senaristleri kutlamak lazım.yok yok sımsıkı kucaklayıp alınlarından opmek lazım.hikayeyi o kadar akıcı o kadar tatlı yapmışlar ki.
Ama adamların bundan başka senaryoları olmaması üzüyor insanı.
kendinizi zorlamadan güleceğiniz birçok sahne var.gerçekten guzel bir komedi.ailece oturup bir guzel gulun.milletin kızı oğlanın nişanlısı sanması,ev sahibinin şapşal oğlunun kıza ilgi duyması...ve tabii ki yalanlar...ah o masum yalanlar...s.bullock daha o gunlerden milletin hayır duasını almış :
İlahi kara kız,sen bizi guldurdun Allah ta seni guldursun.

olayların içinde geri planda duran hemşireye de dikkat edin.
ileride tekrar tekrar izleyeceğim bazı yerleri,bu kesin.belki de tamamını
Rambling Rose (1991)
15 Ocak 2013
ben aile filmlerini severim.filme hemen ısındım.ana,baba,çocuklar özellikle abileri bu filme çok yakışmış....o çocuğun yuzu geleceğe dönüşteki mucitin yuzune benziyor.sanki oglu gibi.
şu da var ki kızın durumu filmin tam göbeğinde.yani çocuklarla asla izlemeyin.ama tv de bir iki sahne kesilerek 7 den 77 ye herkese zevkle izlettirilebilir.ve üstelik filme kesinlikle zarar vermez.
yüzüme tebessümler yaydılar film boyunca.ahhhh huzur..
Vidocq (2001)
15 Ocak 2013
yıl 1830 fransa.
harika bir cinayet-ler- filmi.yüzüne maske olarak ayna gibi birşey koyan,çarşaf gibi simsiyah bir pelerin giyen, in mi cin mi belli olmayan acaip bir katil.
ülkenin en önemli adamlarını bir bir öldürmekte.araştırmayı yapan meşhur dedektif vidoq'un ölümünü duyunca devletin en ust yetkilileri ne yapacaklarını şaşırmıştır.üstelik cinayetler devam etmektedir.

mutlaka izleyin.imdb ye bakmayın.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film