Giriş Kayıt
Mychael Danna

Mychael Danna (65)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Mychael Danna, 20 Eylül 1958 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Pi'nin Yaşamı (2012), Aşkın (500) Günü (2009), Küçük Gün Işığım (2006), Kazanma Sanatı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Eylül 1958
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Diğer Bir İsmi: Michael Danna
Burcu: Başak
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 65 Dram Müzik 6.7 196

Büyü de Gel
2023 65 Komedi Müzik 6.4 95,240

Babamın Ejderhası
2022 64 Animasyon Müzik 6.5 3,561

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer
2022 64 Dram Müzik 7.2 125,134
2021 63 Belgesel Oyuncu 8.2 5,587

Addams Ailesi 2
2021 63 Animasyon Müzik 5.4 9,445

Durgun Su
2021 63 Suç Müzik 6.6 16,943

Hadi Gidelim
2020 62 Animasyon Müzik 7.4 170,673

Addams Ailesi
2019 61 Animasyon Müzik 5.8 44,991

Geçmişin Sırları
2019 61 Dram Müzik 6.3 8,640

Onur Konuğu
2019 61 Dram Müzik 5.9 1,153
2019 61 Animasyon Müzik 5.8 3,955
2019 61 Dram Müzik 6.5 15,583

Sadık Dostum
2019 61 Macera Müzik 6.7 20,174

Eşitlik Savaşçısı
2018 60 Biyografi Müzik 7.1 38,427
2017 59 Biyografi Müzik 7.0 19,310
2016 58 Belgesel Oyuncu 7.5 4,879
2016 58 Dram Müzik 6.2 24,129

Leylekler
2016 58 Animasyon Müzik 6.8 67,570
2016 Dram Müzik 7.6 5,665

Hatırla
2015 57 Dram Müzik
Müzik
7.5 27,921

İyi Bir Dinozor
2015 57 Animasyon Müzik 6.7 127,801
2015 57 Animasyon Müzik 6.8 5,512

Foxcatcher Takımı
2014 56 Biyografi Müzik 7.0 149,488

Kayıp Çocuk
2014 56 Suç Müzik 5.9 35,844

Evrim
2014 56 Dram Müzik
Müzik
6.2 239,145
2014 Aksiyon Müzik 7.7 23,582

Şeytan Düğümü
2013 55 Biyografi Müzik
Müzik
6.1 23,899
2013 55 Oyuncu 7.2 3,327

Pi'nin Yaşamı
2012 54 Macera Müzik 7.9 668,267
2012 Dram Müzik 6.9 9,153

Kazanma Sanatı
2011 53 Biyografi Müzik 7.6 466,139
2011 Dram Müzik 6.5 24,665

Güzel Günler
2010 52 Suç Müzik 6.3 60,456

Muhbir
2010 52 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 35,790

Seni Uzaktan Sevmek
2010 52 Komedi Müzik 6.3 60,014

Büyük Hata
2009 51 Dram Müzik
Müzik
6.3 78,024

Dr. Parnassus
2009 51 Macera Müzik 6.8 154,072

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 51 Dram Müzik 7.1 158,143

Aşkın (500) Günü
2009 51 Komedi Müzik 7.7 560,001
2009 51 Komedi Müzik 5.3 329
2009 Dram Müzik 7.7 936
2009 Dram Müzik 7.7 51,882

Narağaçları
2008 50 Dram Müzik 6.3 303

Gözcü
2008 50 Suç Müzik 6.2 55,561

Aşk Yönetimi
2008 50 Komedi Müzik
Müzik
5.8 18,398

Seni Seviyorum New York
2008 50 Komedi Müzik 6.2 47,924

Kader Taşı
2008 50 Macera Müzik
Müzik
6.7 4,396

Hayat Yolu
2008 50 Dram Müzik 6.5 3,598
2008 50 Dram Müzik 5.8 976
2008 Suç Müzik 7.4 7,441

Tapınma
2008 50 Dram Müzik
Müzik
6.3 3,483

Yery
2008 50 Dram Müzik 6.3 923

Neşeli Dalgalar
2007 49 Animasyon Müzik
Müzik
6.7 91,111

Herkesin Kendi Sineması
2007 49 Komedi Müzik 6.8 5,469

Cinayet Gecesi
2007 49 Suç Müzik 7.2 219,401

İhanet
2007 49 Biyografi Müzik
Müzik
7.0 61,844

Yalnız Kalpler
2006 48 Suç Müzik 6.4 22,400

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 48 Dram Müzik 6.8 12,371

Küçük Gün Işığım
2006 48 Komedi Müzik 7.8 519,227
2005 47 Biyografi Müzik
Müzik
7.3 141,199

Gel Git Ülkesi
2005 47 Dram Müzik
Müzik
6.3 34,717

Su
2005 47 Dram Müzik
Müzik
7.7 15,370

Gerçeğin Ötesinde
2005 47 Suç Müzik
Müzik
6.4 18,789

Aşkın Işıkları
2005 47 Dram Müzik
Müzik
6.7 1,811
2005 Suç Müzik 7.1 31,186

Gurur Dünyası
2004 46 Dram Müzik
Müzik
6.2 23,517

Julia Olmak
2004 46 Komedi Müzik
Müzik
7.0 12,939

Asılsız Haber
2003 45 Dram Müzik 7.1 37,750

Karda Yürüyen
2003 45 Macera Müzik
Müzik
7.3 11,396
2002 44 Dram Müzik
Müzik
6.3 14,792
2002 44 Biyografi Müzik 7.3 38,499

Kahramanlar
2002 44 Dram Müzik 6.3 1,420
2002 44 Dram Müzik 7.3 1,591

Gizemli Yabancı
2001 43 Dram Müzik
Müzik
6.9 41,093

Muson Düğünü
2001 43 Komedi Müzik
Müzik
7.3 26,719
2001 43 Aksiyon Müzik 6.8 4,877

Yeşil Ejder
2001 43 Dram Müzik 6.1 1,257
2001 43 Dram Müzik 6.3 598

Bir Şans Daha
2000 42 Dram Müzik 5.8 21,764

Felicia'nın Yolculuğu
1999 41 Dram Müzik 7.0 8,414

Aklım Karıştı
1999 41 Biyografi Müzik 7.3 212,159
1999 41 Dram Müzik
Müzik
6.7 14,576

8 Milimetre
1999 41 Suç Müzik 6.6 143,004

Baba Yüreği
1999 41 Dram Müzik 6.0 2,771

Buz Fırtınası
1997 39 Dram Müzik 7.3 60,067
1997 39 Biyografi Müzik
Müzik
7.0 2,504

Başka Bir Dünya
1997 39 Dram Müzik
Müzik
Oyuncu
7.4 36,785

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 38 Suç Müzik 6.0 11,381
1996 38 Dram Müzik 7.4 2,843
1994 36 Dram Müzik 7.0 21,139
1994 36 Dram Müzik 7.1 1,337

Takvim
1993 35 Komedi 6.7 2,370
1993 35 Dram Müzik 5.9 417

Sigortaci
1991 33 Komedi Müzik 6.6 3,772
1991 Aksiyon Müzik 7.6 1,947
1989 31 Dram Müzik
Oyuncu
6.6 1,576

Karlı Doğum günü
1989 31 Dram Müzik 6.1 401
1988 30 Dram Müzik 6.7 1,457
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film