Giriş Kayıt

Sir Alex Ferguson: Never Give In (2021)


108 dk
7.8
  • 156/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7.8/10 puan 12 kullanıcı oyladı
Yönetmen:
Senaryo:
Ülke:
Tür:
Rating:
8.1
Vizyon Tarihi:
27 Mayıs 2021 (United Kingdom)
Dil:
İngilizce
Müzik:
17 kişi izledi 1 kişi izleyecek 2 takip
Özet
Sir Alex Ferguson, Glasgow bölgesinde yaşayan ve işçi sınıfı bir aileden gelen ve dünyanın en büyük futbol menajerlerinden biri olmayı başaran büyük bir isimdir. Zorlu yaşantısı boyunca sadece fakirlik ile savaşmanın ötesinde korkunç bir beyin travmasını da atlatmak zorunda kalan ve buna rağmen Manchester United'ı zirveye taşıyan Sir Alex Ferguson, 26 yıllık menajerlik hayatına devam etmeyi ve adını bu camiada zirveye yazdırmayı da başarmış bir isimdir. Sir Alex Ferguson tüm hayatını ve kariyerini oğluna canlı olarak anlatmaktadır. Halen hafızası yerinde olan Sir Alex Ferguson sadece başarılarını değil aynı zamanda yenilgilerini, oyuncularını ve sonrasında yaşadığı olayları ve hislerini de büyük bir açıklıkla dile getirmektedir. Sir Alex Ferguson en sonunda Manchester United'ı en üste taşıması ve orada da yaklaşık 20 yıl gibi bir süreyi nasıl tek başına sırtladığını da anlatmaktadır. Sir Alex Ferguson sayesinde Manchester United efsanenin başta olduğu süre boyunca 13 Premier Lig şampiyonluğu, beş FA Kupası ve iki UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmıştır. - Gönderen: vedatotur
Yorumlar
2 yıl önce
avatar
Never Give In : Asla Pes Etme!

Ben takım tutmuyorum ama arasıra futbol izlerim. Artık eskisi kadar sık izlemiyorum, denk geldiğinde Avrupa kupası maçları ya da gollerini izliyorum, Dünya kupalarını kaçırmamaya gayret ediyorum, zaten 4 yılda 1 yaz zamanı. Futbol deyince belli başlı isimleri bilmek gerekiyor. Bu isimlerin önemlilerinden olan Alex Ferguson'u çok merak ederdim. Adamı sürekli saha kenarında sakız çiğnerken görüyor ve başarılarına gıcık oluyordum, özellikle Manchester United'ın yenilmesini isterdim hep. Çünkü ben 92-93-94 yaz aylarımı Bodrum'da geçirdim, 1 turizm şirketinde çalışıyordum ve oraya sürekli Manchester Un. taraftarları gelirdi, geceleri barlar sokağında takım marşlarını bağırıp çağırırlardı şımarık it sürüleri.

Neyse bu belgeselle adamın sakız çiğnemesinden fazlasını öğrenmiş oldum. En başta konuşmaya başladığında aksanını duyunca "bu ne yaa, bu adam Scottish" dedim ve evet kendisinin Glasgow / Govan'dan olduğunu öğrendim. Oysa ben onu safi ingiliz sanıyordum.

Evet fazla söze gerek yok, azmin, kararlılığın ve pes etmemenin ne olduğunu bize gösteren başarılı 1 adam o. Manchester'i '86'da alıp diplerden yukarılara çekmiş ve bir daha inmemesini sağlamış ve nihayetinde "Sir" ünvanını almış 1 kimlik.
1 yıl önce
default avatar
İnanılmaz bir futbol adamı...Sir lakabını almak o kadar kolay bir iş değildir...Kırmızı Şeytanları öldürücü güç yapan efsane futbol adamını,ellerim patlasıya kadar tüm kalbimle alkışlıyorum...
Sir Alex Ferguson: Never Give In Altyazıları
Henüz bu filme ait altyazı bulunmuyor.
2 takip
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film