Giriş Kayıt
Ryan Giggs

Ryan Giggs (50)


Oyuncu

Ryan Joseph Wilson, 29 Kasım 1973 Cardiff, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Class of 92 (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan Joseph Wilson
Doğum Tarihi: 29 Kasım 1973
Doğum Yeri: Cardiff, Wales, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Giggsy
Burcu: Yay
Boyu: 1.80 m
3.5 (2 Oy)
  • Currently 70/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 48 Belgesel Oyuncu 8.1 6,153
2021 48 Belgesel Oyuncu 7.3 973
2016 Spor Oyuncu 6.0 34
2016 Spor Oyuncu 6.7 42
2016 Aile Oyuncu 7.0 240
2015 42 Spor Oyuncu 7.2 291
2013 40 Belgesel Oyuncu 7.9 8,832
2012 Spor Oyuncu 8.8 13
2003 Belgesel Oyuncu 7.6 72

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 29 Komedi Oyuncu 6.7 117,181
2002 Belgesel Oyuncu 8.3 132
2001 Belgesel Oyuncu 5.7 49
2000 27 Belgesel Oyuncu 5.8 500
1999 Belgesel Oyuncu 9.1 278
1999 Belgesel Oyuncu 4.3 21
1998 Belgesel Oyuncu 5.2 31
1998 Belgesel Oyuncu 5.5 37
1970 Game-Show Oyuncu 6.3 1,150
1964 News Oyuncu 8.6 2,716
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film