Giriş Kayıt
Eric Cantona

Eric Cantona


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen, Senarist

Eric Cantona, oyuncu, yapımcı, müzisyen, senarist.

2007 yılının Haziran ayında Rachida Brakni ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

İntikam (2014), Hayata Çalım At (2009), Sir Alex Ferguson: Never Give In (2021), Tuzak (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Éric Cantona
Takma İsmi: King Cantona
8.9 (12 Oy)
  • Currently 178.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Belgesel Oyuncu 8.4 8,240
2023 Belgesel Oyuncu 8.3 333
2023 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,076
2021 Belgesel Oyuncu 8.1 6,152
2021 Belgesel Senarist
Oyuncu
7.3 973
2020 Dram Oyuncu 7.0 192
2020 Komedi Oyuncu 5.7 1,026
2019 Suç Oyuncu 7.0 23
2017 Aile Oyuncu 5.6 180
2016 Komedi Oyuncu 6.1 237
2015 Dram Oyuncu 5.1 119

İntikam
2014 Dram Oyuncu 6.7 43,451
2013 Belgesel Oyuncu 7.9 8,832
2013 Belgesel Oyuncu 7.2 2,727
2013 Komedi Oyuncu 5.6 1,749
2012 Dram Oyuncu 4.5 102
2012 Komedi Oyuncu 5.4 1,748
2012 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
7.2 84
2012 Belgesel Oyuncu 6.6 7
2011 Aksiyon Oyuncu 4.3 259

Tuzak
2011 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,506
2011 Belgesel Oyuncu 6.3 15

Birlikte Daha Fazla
2010 Komedi Oyuncu 5.4 421

Hayata Çalım At
2009 Komedi Müzik
Yapımcı
Oyuncu
7.1 18,056
2008 Komedi Oyuncu 6.5 801
2008 Suç Oyuncu 4.2 389

İkinci Nefes
2007 Suç Oyuncu 5.7 1,279
2005 Komedi Oyuncu 4.7 144
2003 Komedi Oyuncu 5.3 1,553
2003 Suç Oyuncu 6.1 482
2002 Belgesel Oyuncu 8.3 132
1999 Belgesel Oyuncu 9.1 278
1999 Komedi Oyuncu 7.4 3,172
1999 Belgesel Oyuncu 4.3 21
1998 Biyografi Oyuncu 7.4 105,677
1998 Belgesel Oyuncu 5.2 31
1995 Komedi Oyuncu 7.0 2,999
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film