Giriş Kayıt

Ölümcül Çarpışma (2023)


Hidden Strike

102 dk
5.9
  • 118/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5.9/10 puan 75 kullanıcı oyladı
Yönetmen:
Senaryo:
Ülke:
Rating:
5.3
Vizyon Tarihi:
07 Temmuz 2023 (Türkiye)
Dil:
İngilizce, Çince
Müzik:
Bütçe:
$80,000,000
Nam-ı Diğer:
Ex-Baghdad
115 kişi izledi 74 kişi izleyecek 8 kişinin favorisi 114 takip
Özet
Hidden Strike, Jackie Chan’in hayat verdiği Çinli bir özel güvenlikçiye odaklanıyor. Orta Doğu’daki Çin merkezli bir petrol rafinerisi saldırıya uğradığında güvenlikçiden petrol işçilerini oradan kurtarması istenir. Saldırganların amacının petrol çalmak olduğu anlaşıldığında güvenlikçi, Amerikalı eski bir bahriyeliyle (John Cena) iş birliği yaparak saldırganları durdurmaya çalışır. - Gönderen: Quaresmania
Son Haberler
John Cena ve Jackie Chan'li Aksiyon Filmi Hidden Strike'tan Fragman Yayınlandı
Aksiyon yıldızları John Cena ve Jackie Chan'i bir araya getiren Hidden Strike filminin ilk fragmanı yayınlandı. Eski adı “Project X” olan film, Jackie Chan’in hayat verdiği Çinli bir özel güvenlikçiye odaklanıyor. Yakın gelecekte geçen hikayede, Orta Doğu’daki Çin merkezli bir petrol rafinerisi saldırıya uğrar. Güvenlikçiden petrol işçilerini oradan kurtarması istenir. Ancak saldırganların amacının petrol çalmak olduğu anlaşıldığında güvenlikçi, Amerikalı eski bir bahriyeliyle (John Cena) iş birliği yaparak saldırganları durdurmaya çalışır. Pilou Asbæk (Game of Thrones) filmin kötü adamı olarak John ...
Yorumlar
12 ay önce
avatar
Çin ve Arabistan'ın birbirine komşu olduğu ütopik bir dünyada, arapların petrol rafinelerinin Çin tarafından korunduğu, bolca aksiyon ve kör eden cgi larla dolu bir film. Filmin mottosu "Çince konuşan John Cena'nın itici olduğunu mu düşünüyorsunuz? Daha hiç bişey görmediniz." olmalı bence.
Basit bir konuya sahip, adam dövmelerin, patlama ve çatlamaların hiç bitmediği boş bir aksiyon filmi.

Konu: Film zaten olmayan bir coğrafyada geçiyor, rafinerideki petrolü çalmak isteyenleri durdurmak için yollanan özel bir çin ekibinin yolu, arapları tek başına koruyan amerikalı bir paralı askerle kesişiyor. Ben bu noktada petrolü çalanların rus olmalarını beklerdim ama Hollywood burda bize gelecekte arap abd çin koalisyonunda rusyanın yeri yok mesajı veriyor olabilir.

Artılar: emekli güreşçi pazularına kafa bandı takan John Cena, dövüşü dansla birleştiren Jackie Chan, yüksek dozda aksiyon, makul film süresi
Eksiler: kör eden cgi kalitesi, olmayan konu, ingilizce konuşamayan Jackie Chan, üçüncü sınıf çinli oyuncu kadrosu

Jackie Chan'e olan saygınızı korumak istiyorsanız filmi düşük beklentiyle izleyin. Hoş gerçi adam yine her zaman yaptığı akrobatik Çin kungfusu figürlerini yine çok kaliteli sergilemiş ama o bile bu filmi kurtarmaya yetmez.
Puan: 5/10
12 ay önce
avatar
Baştan sona düşmeyen temposuyla bir şekilde kendisini izlettiriyor. Jackie Chan hala başarılı ve John Cena'de iyiydi. Bence fazla ayrıntılara takılmadan vakit geçirmek için eğlenceli bir aksiyon filmi. Özellikle el işaretleri ile olan sahneler güldüren hareketlerdi.
Yalnız size bir önerim : Yazılar çıktığında film devam ediyor ve kamera arkaları var bilginiz olsun....
12 ay önce
default avatar
İyi bir film olmasa da izlemesi keyifli bir filmdi. Absürt aksiyon sahneleri yer yer kahkaha dahi attırdı bana. Çerezlik tanımına uygun, içinde derin derin anlamlar aramayacağınız, tanıdık yüzler için bakabileceğiniz güzel bir film olmuş. Filme başlarken beklentim çok düşüktü, şaşırttı diyebilirim.
Bu filmi sevenler şunları da sevdi
Forumdan Benzer Başlıklar
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film