Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(1330) -
J.Chan hatrına izlenecek bir yapım. Yaşına göre gayet hareketliydi. CGİ sanki biraz abartı olmuş, belki mekan konusunda bütçeden tasarruf ettiler veya bilemiyorum. Konu derinliği yok denecek kadar az. Bir dönemlerin evde izlenmelik Home Video DVD'leri gibi bir yapım. Chan'in yaşından olacak, dövüş ve aksiyon sahneleri eskiye oranla biraz yavaş, ancak yine de güldüren, eğlendiren ve heyecan yaşatan sahneler çokça mevcut. Aksiyon yokluğu çekenler ve ben gibi J.Chan müdavimleri herşeye rağmen izlesinler diyorum... 6/10
6


avatar
(4239) -
İşleniş pek içime sinecek şekilde değil ama Jackie Chan olunca ister istemez kendine bir şekilde bağlıyor. Atmosfer ve efektler oldukça iyi ama bence konu olarak zorlama olmuş. Daha iyi olmasını isterdim ama yine de izlenebilir düzeyde.
6


avatar
(8407) -
Hafiften Mad Max andırıyor lakin kalite mukayese dahi kabul etmez. Hatta J. Chan usta ile John Cena olmasa zaten kimse izlemezdi diye tahmin ediyorum. Durmak bilmez bir aksiyon fırtınası içinde, vakit öldürmelik bir yapım.


default avatar
(103) -
İyi bir film olmasa da izlemesi keyifli bir filmdi. Absürt aksiyon sahneleri yer yer kahkaha dahi attırdı bana. Çerezlik tanımına uygun, içinde derin derin anlamlar aramayacağınız, tanıdık yüzler için bakabileceğiniz güzel bir film olmuş. Filme başlarken beklentim çok düşüktü, şaşırttı diyebilirim.
6


default avatar
(323) -
Jackie Chan i özlemişim. Onun dışında aksiyonu bol olan orta halli bir film.
6


avatar
(6203) -
Baştan sona düşmeyen temposuyla bir şekilde kendisini izlettiriyor. Jackie Chan hala başarılı ve John Cena'de iyiydi. Bence fazla ayrıntılara takılmadan vakit geçirmek için eğlenceli bir aksiyon filmi. Özellikle el işaretleri ile olan sahneler güldüren hareketlerdi.
Yalnız size bir önerim : Yazılar çıktığında film devam ediyor ve kamera arkaları var bilginiz olsun....
5


avatar
(3) -
Çin ve Arabistan'ın birbirine komşu olduğu ütopik bir dünyada, arapların petrol rafinelerinin Çin tarafından korunduğu, bolca aksiyon ve kör eden cgi larla dolu bir film. Filmin mottosu "Çince konuşan John Cena'nın itici olduğunu mu düşünüyorsunuz? Daha hiç bişey görmediniz." olmalı bence.
Basit bir konuya sahip, adam dövmelerin, patlama ve çatlamaların hiç bitmediği boş bir aksiyon filmi.

Konu: Film zaten olmayan bir coğrafyada geçiyor, rafinerideki petrolü çalmak isteyenleri durdurmak için yollanan özel bir çin ekibinin yolu, arapları tek başına koruyan amerikalı bir paralı askerle kesişiyor. Ben bu noktada petrolü çalanların rus olmalarını beklerdim ama Hollywood burda bize gelecekte arap abd çin koalisyonunda rusyanın yeri yok mesajı veriyor olabilir.

Artılar: emekli güreşçi pazularına kafa bandı takan John Cena, dövüşü dansla birleştiren Jackie Chan, yüksek dozda aksiyon, makul film süresi
Eksiler: kör eden cgi kalitesi, olmayan konu, ingilizce konuşamayan Jackie Chan, üçüncü sınıf çinli oyuncu kadrosu

Jackie Chan'e olan saygınızı korumak istiyorsanız filmi düşük beklentiyle izleyin. Hoş gerçi adam yine her zaman yaptığı akrobatik Çin kungfusu figürlerini yine çok kaliteli sergilemiş ama o bile bu filmi kurtarmaya yetmez.
Puan: 5/10
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film