Giriş Kayıt

The Continental: From the World of John Wick (2023)


Continental: John Wick Dünyasından

50 dk
7.5
  • 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7.5/10 puan 163 kullanıcı oyladı
Ülke:
Sezon:
1.Sezon
Rating:
7.2
Vizyon Tarihi:
22 Eylül 2023
Dil:
İngilizce
Müzik:
Nam-ı Diğer:
The Continental
221 kişi izledi 134 kişi izleyecek 16 kişinin favorisi 129 takip
Özet
Dizi, geride bıraktığını sandığı geçmişiyle yüzleşmek üzere 1970'ler New York'unun cehennemine sürüklenen genç Winston Scott'ın gözünden John Wick dünyasının ikonik suikastçı otelinin ardındaki kökeni keşfediyor. Winston, sonunda tahtına oturacağı oteli ele geçirmek için ürkütücü bir girişimde bulunarak otelin gizemli yeraltı dünyasında ölümcül bir rota çiziyor. - Gönderen: Quaresmania
Son Haberler
The Continental: From The World Of John Wick Dizisinin Resmi Fragmanı Yayınlandı
Prime Video, merakla beklenen yeni dizisi The Continental: From The World of John Wick’in resmi fragmanını yayınladı. John Wick evrenindeki ikonik otelin ve suikastçıların başlangıç hikayelerini anlatan üç bölümlük heyecan verici dizinin resmi fragmanı, izleyicileri 1970'lerin atmosferine taşıyarak bu özel otele gizlice göz atma fırsatı sunuyor. 22 Eylül Cuma günü yayınlanacak ilk bölümün ardından haftalık olarak izlenebilecek üç bölümlük dizi, John Wick evreninin merkezinde yer alan ikonik otelin arkasındaki sırrı açığa çıkarıyor. Dizi, geride bıraktığını düşündüğü geçmişiyle yüzleşmek üzere ...
Yorumlar
10 ay önce
avatar
tek solukta izledim ve inanır mısınız ben bunu 20-30 dakikalık bir bölüm sanıyordum, açtığımda ne kadar süren bir bölüm olduğuna hiç bakmadıydım. bölüm bittikten sonra saate bakıp "oha saat kaç olmuş" diye şaşırdım ve tekrar bölümü açıp kontrol ettiğimde 1.5 saat uzunluğunda olduğunu fark ettim. en az filmleri kadar akıcı ve sürükleyiciydi. oyunculuklar için henüz net bir şey demek için erken, ama müzik seçimlerine bayıldım. ayrıca eski NY havası güzel yansıtılmış, o renk tonlarına o sokaklara o arabalara ve o eski döküntü bakımsız mimariye bayıldım.
10 ay önce
avatar
ilk bölümü .. ki 1 saat 27 dk itibariyle. oldukça keyifli sürükleyici aksiyonu yerinde bir film. Türdeşleri gibi çok derin bir senaryoya sahip değil. Bilindik hikayeler, intikam, dövüş ve bol kanlı sahneler. Ama geçtiği 70'li yıllar kostümler, müzikler, prototipler oldukça güzel işlenmiş. Tabi bir john wick beklemek yapıma haksızlık olur ama yine de soluksuz sonuna kadar izlettirdi kendisini. Mel Gibson'u yeniden görmek oldukça keyifli. Merhum Lance Reddick'in anısına, Otelin buzadamı resepsiyonist Mr. Charon'un gençliğiyle de karşılaşıyoruz. İşin keyifsiz tarafı dizi (sanırım) hepi topu 3 bölümden oluşuyor.
10 ay önce
avatar
Dizi değil de sinema tadında harika bir yapım olmuş. Başlaması ile insanı içine alan güzel bir senaryo ve harika görüntüler. John Wick evreni içinde devamlı olarak gördüğümüz otelin merkezinde gelişen güzel öyküler ile çok izleneceğinden eminim.
Bu diziyi sevenler şunları da sevdi
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film