Giriş Kayıt
Mel Gibson

Mel Gibson


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Mel Gibson, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

İşaretler (2002), Vatansever (2000), Cehennem Silahı (1987), Çılgın Maks (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (211 Oy)
  • Currently 184.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (37)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 Aksiyon Oyuncu 5.7 482

Continental: John Wick Dünyasından
2023 Aksiyon Oyuncu 7.2 38,043
2023 Aksiyon Yapımcı 7.6 116,706
2023 Gerilim Oyuncu 4.0 256
2022 Gerilim Oyuncu 5.4 4,622
2022 Suç Oyuncu 6.4 13,536
2022 Gerilim Oyuncu 4.9 103
2022 Biyografi Oyuncu 6.6 4,330
2022 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,410
2022 Aksiyon Oyuncu 3.5 3,843
2022 Macera Oyuncu    
2021 Aksiyon Oyuncu 5.2 8,974
2021 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2021 Aksiyon Oyuncu 5.8 12,266
2020 Aksiyon Oyuncu 6.8 79,877
2020 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,161

Fırtınalı Soygun
2020 Aksiyon Oyuncu 4.4 3,726
2020 Komedi Oyuncu 5.0 2,512

Deli ve Dahi
2019 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.2 51,305

Adaletsiz
2018 Aksiyon Oyuncu 6.9 55,595
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Yapımcı
3.2 4,811

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Oyuncu 6.0 82,729
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,077

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Yönetmen 8.1 599,686

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi 6.5 21,880

Kan Bağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 67,824

Suç/lu
2016 Aksiyon 6.3 70,957
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,008

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 196,978
2014 Korku Yapımcı 6.8 60,654

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 82,599

Oyuncu Seçimi
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 1,639

Gringo'yu Yakala
2012 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.9 111,821

Kukla
2011 Dram Oyuncu 6.6 50,850

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 99,381
2010 Komedi Oyuncu 3.6 2,138
2008 Belgesel Yapımcı 6.2 116
2008 Belgesel Yapımcı 8.4 634

Apokalipto
2006 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.8 332,672
2006 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,247
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,226

Elektirik Arabayı Kim Öldürdü ?
2006 Belgesel Oyuncu 7.6 12,774
2005 Belgesel Yapımcı 6.8 2,341
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 809
2005 Belgesel Oyuncu 6.4 879
2005 Dram Yapımcı 7.2 635
2005 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.3 2,009
2004 Belgesel Oyuncu 4.6 186

Paparazi
2004 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.7 15,715

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Müzik
7.2 252,080
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,641
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,507
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.4 8,971

İşaretler
2002 Dram Oyuncu 6.8 387,622

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Oyuncu 7.2 151,943
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,204
2001 Aksiyon Yapımcı 6.6 3,578
2001 Belgesel Oyuncu 7.8 407

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Oyuncu 6.4 223,319

Tavuklar Firarda
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 213,056

Sırlar Oteli
2000 Dram Oyuncu 5.7 22,526

Vatansever
2000 Aksiyon Oyuncu 7.2 294,823
2000 Aile Oyuncu 6.6 734

Gününü Göreceksin
1999 Aksiyon Oyuncu 7.1 146,292

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 172,850

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Oyuncu 6.7 107,730

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Oyuncu 5.3 16,551
1997 Dram Oyuncu 6.5 6,363

Fidye
1996 Most Popular by Genre Oyuncu 6.7 135,943
1996 News Oyuncu 3.3 4,274
1996 News Oyuncu 3.3 933
1995 Animasyon Oyuncu 6.7 203,931

Cesur Yürek
1995 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
8.3 1,095,592

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Oyuncu 6.2 147,454
1994 News Oyuncu 3.2 970
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 119,550
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,331

Yüzü Olmayan Adam
1993 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.7 31,110

Daima Genç
1992 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.3 50,268
1992 News Oyuncu 4.3 395
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Oyuncu 6.7 179,260
1991 News Oyuncu 7.0 336
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 30,668
1990 Dram Oyuncu 6.7 23,714

Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Oyuncu 6.0 48,096

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Oyuncu 7.3 189,784

Tehlikeli Kokteyl
1988 Suç Oyuncu 6.0 34,091

Cehennem Silahı
1987 Aksiyon Oyuncu 7.6 277,782

Mad Max 3
1985 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.2 151,788
1984 Dram Oyuncu 6.0 3,572

Nehir
1984 Dram Oyuncu 6.3 7,859

Gemİde İsyan
1984 Macera Oyuncu 7.0 30,882
1982 Dram Oyuncu 7.1 22,997
1982 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,746

Çılgın Maks 2: Savaşcı
1981 Aksiyon Oyuncu 7.6 199,170
1981 News Oyuncu 3.6 2,789

Gelibolu
1981 Macera Oyuncu 7.4 42,139
1980 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,195
1979 Dram Oyuncu 6.4 3,699

Çılgın Maks
1979 Aksiyon Oyuncu 6.8 228,956
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,763
1977 Dram Oyuncu 3.9 760
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
- Aksiyon Oyuncu    
- Western Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film