Giriş Kayıt
Mel Gibson

Mel Gibson


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Mel Gibson, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

İşaretler (2002), Vatansever (2000), Cehennem Silahı (1987), Çılgın Maks (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

9.3 (214 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (37)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümcül Uçuş
2024 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
   
2024 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,422
2023 Aksiyon Oyuncu 5.7 482

Continental: John Wick Dünyasından
2023 Aksiyon Oyuncu 7.2 38,639
2023 Aksiyon Yapımcı 7.6 118,875
2023 Gerilim Oyuncu 4.0 256
2022 Gerilim Oyuncu 5.4 4,622
2022 Suç Oyuncu 6.4 13,678
2022 Gerilim Oyuncu 4.9 103
2022 Biyografi Oyuncu 6.6 4,330
2022 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,410
2022 Aksiyon Oyuncu 3.5 3,866
2022 Macera Oyuncu    
2021 Aksiyon Oyuncu 5.2 9,172
2021 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2021 Aksiyon Oyuncu 5.8 12,414
2020 Aksiyon Oyuncu 6.8 80,236
2020 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,161

Fırtınalı Soygun
2020 Aksiyon Oyuncu 4.4 3,726
2020 Komedi Oyuncu 5.0 2,527

Deli ve Dahi
2019 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.2 51,437

Adaletsiz
2018 Aksiyon Oyuncu 6.9 55,946
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Yapımcı
3.2 4,820

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Oyuncu 6.0 82,987
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,078

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Yönetmen 8.1 602,936

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi 6.5 21,907

Kan Bağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 67,949

Suç/lu
2016 Aksiyon 6.3 71,123
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,010

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 197,436
2014 Korku Yapımcı 6.8 60,830

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 82,755

Oyuncu Seçimi
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 1,640

Gringo'yu Yakala
2012 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.9 111,956

Kukla
2011 Dram Oyuncu 6.6 50,894

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 99,601
2010 Komedi Oyuncu 3.6 2,141
2008 Belgesel Yapımcı 6.2 116
2008 Belgesel Yapımcı 8.4 635

Apokalipto
2006 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.8 333,519
2006 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,262
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,226

Elektirik Arabayı Kim Öldürdü ?
2006 Belgesel Oyuncu 7.6 12,780
2005 Belgesel Yapımcı 6.8 2,348
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 812
2005 Belgesel Oyuncu 6.4 880
2005 Dram Yapımcı 7.2 635
2005 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.3 2,012
2004 Belgesel Oyuncu 4.6 186

Paparazi
2004 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.7 15,744

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Müzik
7.2 252,492
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,682
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,557
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.4 8,983

İşaretler
2002 Dram Oyuncu 6.8 388,984

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Oyuncu 7.2 152,260
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,204
2001 Aksiyon Yapımcı 6.6 3,578
2001 Belgesel Oyuncu 7.8 409

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Oyuncu 6.4 223,877

Tavuklar Firarda
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 213,526

Sırlar Oteli
2000 Dram Oyuncu 5.7 22,548

Vatansever
2000 Aksiyon Oyuncu 7.2 295,984
2000 Aile Oyuncu 6.6 734

Gününü Göreceksin
1999 Aksiyon Oyuncu 7.1 146,640

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 173,201

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Oyuncu 6.7 107,982

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Oyuncu 5.3 16,592
1997 Dram Oyuncu 6.5 6,384

Fidye
1996 Most Popular by Genre Oyuncu 6.7 136,225
1996 News Oyuncu 3.3 4,275
1996 News Oyuncu 3.2 942
1995 Animasyon Oyuncu 6.7 204,591

Cesur Yürek
1995 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
8.3 1,098,024

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Oyuncu 6.2 147,848
1994 News Oyuncu 3.2 975
1994 Aksiyon Oyuncu 7.0 119,901
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,356

Yüzü Olmayan Adam
1993 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.7 31,242

Daima Genç
1992 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.3 50,368
1992 News Oyuncu 4.3 396
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,969

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Oyuncu 6.7 179,768
1991 News Oyuncu 7.0 339
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 30,730
1990 Dram Oyuncu 6.7 23,761

Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Oyuncu 6.0 48,194

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Oyuncu 7.3 190,426

Tehlikeli Kokteyl
1988 Suç Oyuncu 6.0 34,201

Cehennem Silahı
1987 Aksiyon Oyuncu 7.6 278,705

Mad Max 3
1985 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.2 153,156
1984 Dram Oyuncu 6.0 3,584

Nehir
1984 Dram Oyuncu 6.3 7,935

Gemİde İsyan
1984 Macera Oyuncu 7.0 31,177
1982 Dram Oyuncu 7.1 23,070
1982 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,765

Çılgın Maks 2: Savaşcı
1981 Aksiyon Oyuncu 7.6 200,904
1981 News Oyuncu 3.6 2,808

Gelibolu
1981 Macera Oyuncu 7.4 42,231
1980 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,202
1979 Dram Oyuncu 6.4 3,714

Çılgın Maks
1979 Aksiyon Oyuncu 6.8 230,887
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,771
1977 Dram Oyuncu 3.9 764
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
- Aksiyon Oyuncu    
- Western Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film