Giriş Kayıt

Continental: John Wick Dünyasından (2023) Yorumlar


The Continental: From the World of John Wick

Yorumlar (17)
default avatar
(475) -
Tek solukta izlenecek, John Wick hayranlarının başını döndürüp, sevenleri mutlu edecek bir yapım. Koreografların çoğu John Wick 2-3-4 den daha güzeldi. Mel Gibson a kötü adam olmakta yakışıyor:)
8


default avatar
(40) -
kostümler, müzikler, atmosfer harika olmuş. Oyuncuların seçimi yerinde ve her sahne oturaklı. Batman filmlerindeki hava vardı, sanki cristopher nolan filmi izledim. Gereksiz sahne yoktu. 3 bölüm olması da cabası. uzatılan diziler sıkıyor bir süre sonra. Tek sorun bence oluşumun halen nasıl ortaya çıktığını anlayamadık. ona ilişkin de bir dizi gelse harika olur.
9


default avatar
(53) -
Harika bir dizi olmuş her bölüm 1.5 saat ile film gibi, müzikler müthiş çekimler güzel. Harika iş çıkarmışlar dizide şehirin ambiyansı batman'deki gotham city gibi olmuş, çok da hoş olmuş.
9


default avatar
(30) -
Dizi gayet güzel. 3 bölümü de bitirdim ve rahatlıkla söyleyebilirim ki izlediğinize değer. Bu evrende başka diziler de görmeyi dört gözle bekliyorum. Sadece, şu son zamanlarda siyahi oyuncu alacağız diye dizi ve filmlerin daha kötüleşmesini sağlayan yapımcılara seslenmek istiyorum; yapmayın. Yani bu dövüş sahnelerini bile yapamayan kişileri bize izletmeyin, lütfen. Asyalı takıntısı zaten bıktırdı bizi ki bu filmdeki de rol olarak çok yetersiz bir oyuncuydu.
7


default avatar
(1) -
İlk sezonun 3 bölümünü de izledim. İlk 2 bölüm güzel, 3. bölüm efsane. Zaten neredeyse film uzunluğundan bölümler o yüzden filmleriyle kıyaslamam yanlış olmaz sanırım ve bence Continental'in 3. bölümü John wick 4'ten çok daha iyiydi.
9


avatar
(6203) -
3. ve son bölüm şimdi bitti. 2. bölümde güzeldi ama son bölüm aksiyonun tavan yaptığı bir bölüm oldu. Üstelik 1.38 dakika film tadındaydı. Ayrıca çalan müziklerde kulağa hoş geliyordu. Bir ara gençliğimde dinlediğim Hot Butter -Pop Corn çalması nostalji oldu. eğer 2. sezon devam ederse izlerim. Bence aksiyon sevenler beğenir diye düşünüyorum....
(01.sezon için)
7


avatar
(276) -
John Wick serisinde 1 ve 2 filmden sonra bu oluşumun gücü merak uyandırmıştı. Ancak Wick sonraki 3 ve 4 filmde tek başına bu çok güçlü oluşumu maymun edince konu anlamsızlaşmıştı. Tamamen aksiyona dayanmışlardı ve 4 cü film baya uzatılmış bitsin diye dua ettiğiniz bir film olmuştu. Diziye gelecek olursak aksiyonu az ve bu güce odaklı bir dizi beklerken yine karşımızda bu sorun var. Dizide Continental oteli ve oluşumunun gücü yine tırt. O bakımdan zaman kaybı. 3 bölümü izlemeye bile gerek yok.
5


avatar
(366) -
İlk bölüm itibariyle güzel işler çıkardıklarını söyleyebilirim. John Wick tadını başladığı andan itibaren alıyorsunuz. Aksiyon sahneleri filmdekileri aratmıyor. Oyuncular da iyi seçilmiş rollerinin hakkını veriyorlar. Mekanlar, dekorlarda gayet başarılı. Ben beğendim.
7


avatar
(6203) -
Dizinin ilk bölümü başlangıç olarak doyurucuydu ama şu
Sürprizbozan: Göster
Zaten 3 bölümlük bir diziymiş . Kalan 2 bölümü düştükçe kesinlikle izlerim.
New York'un gece atmosferi ve Müzikler çok güzeldi ama bir ara çok kısa da olsa Boney M - Daddy Cool çalmıştı.
Tavsiye edilir arkadaşlar
7


default avatar
(7) -
Dizi gayet sürükleyici sıkılmadan izleyebileceğiniz tatta. Aksiyon yeterli derecede. tavsiye ederim. puan vermem gerekirse 8 olabilir
8


avatar
(4) -
ilk on dakikayı izleyince tamam dedim. olmuş bu. diğer yorumcuların dediği gibi dizi değil de sinema filmi ayarında. Hele bir de Mel Gibson oyunculuğu da eklenince ( diğerleri vasat sanmayın ) gayet başarılı bir yapım çıkmış ortaya. @darkgorgoth un dediği gibi sıkıcı tarafı dizi ve 3 bölüm olması. umarım devamı gelir.
8


default avatar
(10) -
Aa Mel Gibson ve Jhon Wick Dünyasını görünce bi bakalım diye açtığım dizinin ilk bölümünün 1 saat 27 dakika olduğunu görünce heyecanlandım. Tahmin ettiğim gibi sinema tadında bir oturuşta soluksuz izletti. Atmosfer çok ama çok iyi. Bir grafiker olarak introsuna bayıldım. Müzikler harika. Yakında bi soundtrack olarak playlistime ekleyeceğime eminim. Hikaye klişe olsa da sahnelerdeki ters köşeleri, kavga sahneleri ve oyunculuklar çok iyiydi. İlk bölüm girişiyle, kesinlikle izlettirip ses getireceğine eminim.
9


avatar
(63) -
Dizi değil de sinema tadında harika bir yapım olmuş. Başlaması ile insanı içine alan güzel bir senaryo ve harika görüntüler. John Wick evreni içinde devamlı olarak gördüğümüz otelin merkezinde gelişen güzel öyküler ile çok izleneceğinden eminim.
8


avatar
(430) -
aksiyon için izleyecekseniz ilk 5 dakikasında ve son 10 dakikasında aksiyon vardı. aradaki 1 saat karakterleri tanıtmak, aralarındaki ilişkileri anlatmak için geçti ve bence bu kısım sıkıcıydı. diğer bölümler de 1,5 saat sürecekse devam etmek konusunda kararsızım, daha iyi bir şeyler görmeyi bekliyordum.

bu sezon winston'ın continental'i nasıl ele geçirdiğini anlatacaklar sanırım. bunu da göstermezlerse zaten, tam vakit kaybı olur. bu arada gençken daha kısa boylu olan(!) yeni charon'u da pek tutmadım, inşallah önümüzdeki bölümlerde bu silik görüntüsünden sıyrılır.
5


avatar
(199) -
ilk bölümü .. ki 1 saat 27 dk itibariyle. oldukça keyifli sürükleyici aksiyonu yerinde bir film. Türdeşleri gibi çok derin bir senaryoya sahip değil. Bilindik hikayeler, intikam, dövüş ve bol kanlı sahneler. Ama geçtiği 70'li yıllar kostümler, müzikler, prototipler oldukça güzel işlenmiş. Tabi bir john wick beklemek yapıma haksızlık olur ama yine de soluksuz sonuna kadar izlettirdi kendisini. Mel Gibson'u yeniden görmek oldukça keyifli. Merhum Lance Reddick'in anısına, Otelin buzadamı resepsiyonist Mr. Charon'un gençliğiyle de karşılaşıyoruz. İşin keyifsiz tarafı dizi (sanırım) hepi topu 3 bölümden oluşuyor.
8

Cevaplar (1)
avatar
(199) -
"Mel Gibson'u yeniden görmek oldukça keyifli." kısmından Mel Gibson'un son yaptığı Türk düşmanı açıklamalarından sonra vaz geçiyorum. Diziyi boykot edecek bir durum yok gidişata bakılırsa ağzının payını vereceklermiş gibi görünüyor.
8


0
| Bildir


avatar
(53) -
tek solukta izledim ve inanır mısınız ben bunu 20-30 dakikalık bir bölüm sanıyordum, açtığımda ne kadar süren bir bölüm olduğuna hiç bakmadıydım. bölüm bittikten sonra saate bakıp "oha saat kaç olmuş" diye şaşırdım ve tekrar bölümü açıp kontrol ettiğimde 1.5 saat uzunluğunda olduğunu fark ettim. en az filmleri kadar akıcı ve sürükleyiciydi. oyunculuklar için henüz net bir şey demek için erken, ama müzik seçimlerine bayıldım. ayrıca eski NY havası güzel yansıtılmış, o renk tonlarına o sokaklara o arabalara ve o eski döküntü bakımsız mimariye bayıldım.
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film