Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

Red_Tower

 
Kayıt : 26 Aralık 2011
  • avatar
    muyokim
Son Yorumları
Gisaengchung (2019)
16 Şubat 2020
Zengin / fakir sınıf çatışmasının akıllıca bir senaryoyla ortaya konmasına alkış tutuyorum da filmin örüldüğü olaylar zincirinin Kolpaçino’dan ne farkı var. Kaliteli bir yönetmenin elinden çıkan Kolpaçino olmuş. Filmden çok iyi anladığını iddia eden hanımefendiler, beyefendiler! Dolandıcılık ve cinayet konulu bir film için bu kadar yırtınmayın. Kral çıplak!
The Professor and the Madman (2019)
31 Mart 2019
İki usta oyuncunun düetini izledik. Oyunculukları muhteşemdi. Hikaye gereği soğuk ve kasvetli bir havada geçiyor ama Soğuk İngiliz havası benim için ayrı bir haz veriyor. Sözlüğün yazım aşamasının yanında cezalandırma hukukunun da etiği sorgulanıyor filmde.
Ready Player One (2018)
06 Nisan 2018
Video oyunlarıyla büyüyen neslin ruhuna dokunacak bir film. Sanal gerçeklik ve gerçek gerçekliğin harmanlandığı müthiş bir senaryo. Ruhsuzluktan öte, ruhu olan bir Yapım. Delorean’a filminde yer verme hakkı elbetteki duayen bir yönetmen olan Spielberg’e ait olmalıydı. Baş rol oyuncusu Tye Sheridan‘ı daha önce MUD filminde izlemiş ve başarılı bulmuştum. Burda da yerinde bir tercih olmuş. Sizi hem son teknoloji dijital ögelerin arasında gezdirecek, hem de 90’lara hatta 80’lere ufak yolculuklar yaptıracak olan bir şaheser
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film