Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

sado09

 
Kayıt : 16 Ocak 2011
  • The Holdovers
    The Holdovers
  • Adalet 3: Son
    Adalet 3: Son
  • Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki
    Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki
  • Kuru Otlar Üstüne
    Kuru Otlar Üstüne
  • Oppenheimer
    Oppenheimer
Son Yorumları
Dune: Part Two (2024)
09 Nisan 2024
Konuyu anlamak güç, kim necidir, neyi amaçlıyor, özelliği nedir anlayıncaya kadar epey zorlanıyorsunuz. Bazı kısımlar bir anda oluveriyor. Mesela
Sürprizbozan: Göster
Karakterler iyi işlenmemiş, kendinizi yerine koyamıyorsunuz, özellikle ana karakterin. Bi anda lider oluveriyor. Ayrıca kuzeylilerin lideri nasıl lider diyorsunuz, bedevinin teki. Mesela Yüzüklerin Efendisinde hikaye anlatımı var kim neyi niçin yapıyor, kim iyi, kim kötü,ana hikaye nasıl bişey daha filmin başında hakim olup öyle izliyorken bunda hiç de öyle bir durum yok. Puanı populer kültür ve sosyal medyanın şişirmesiyle aldığını düşünüyorum. Çok kötü değil ama bi LOTR ile yarışacak düzeyde de değil bana göre.
Kuru Otlar Üstüne (2023)
20 Şubat 2024
Kurguda en büyük 2 sıkıntı:
Sürprizbozan: Göster

Bir öğretmen olarak yemekteki o konuşmanın biraz gerçek dışı kaldığını düşünüyorum. Hiç düşünmeden o kadar ağır ve felsefik konuşabilecek insanlarla ben hiç karşılaşmadım.
Sürprizbozan: Göster

Bu kadar kısa süre ekranda gözüken Merve'nin de ödül almasını ilginç buldum. Aynı oyunculuğu sergileyebilecek çok fazla oyuncu bulunabilir. Manzaralara gelecek olursak Kış Uykusu daha güzeldi. Atmosfer ve gerçekçilik olarak da Bir zamanlar Anadolu'da daha iyiydi.
Oppenheimer (2023)
05 Aralık 2023
Abartılmış bir film. Fazla uzun ve sıkıcı. Bomba ile ilgili görsel sahneler çok yetersiz. Cinsellik sahneleri çok gereksiz ve tiksindirici. Nolan sadece bilimkurgu ve süper kahraman filmi çeksin. Sonlara doğru atlayarak izledim resmen sıkıldım. Hayal kırıklığıydı benim için.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film