Giriş Kayıt
Yorumlar (19)
default avatar
(5) -
Holywood' un Hong Kong sinemasından ithal ettiği aksiyon üstadı John Woo' dan kariyerine yakışmayan sıradan bir film. Senaryo sıfır, diyalog sıfır, oyunculuk sıfır, aksiyon sahneleri ise vasatın altında. İkinci sınıf filmlerin aktörü Joel Kinnaman'dan başka tanıdık hiç bir sima yok ki o da ben bu filmde niye oynuyorum havasında. Oğlu sokak çetelerinin çatışması esnasında öldürülen bir babanın intikam hikayesi ama yönetmen eline silah bile almamış bir aile babasından neden bir John McClain ( Zor ölüm-Bruce Willis ) yaratmaya kalkışmış onu da anlamak mümkün değil. Vakit geçirmek için bile izlenmez.


default avatar
(44) -
Mis gibi film be! Gereksiz, saçma boş boş konuşma yok. Hepsinden önemlisi kadın yok, aşk/meşk yok. Konusu belli, dallandırıp budaklandırmamışlar. Saçma yeri yok mu? Var. Olsun hangi film de yok ki. Aksiyon sahneleri daha fazla olabilirdi, daha iyi olabilirdi.
7


default avatar
(11) -
Türünü sevenleri eğlendirebilir ama biraz iç karartıcı. Biraz fazla bekletiyor ve fazla yas var. Bir an önce aksiyon görmek isteyen sabırsız izleyiciler ikinci yarı gelmeden kapatabilir.
5


default avatar
(6) -
Kötü! Ciddi kötü! Dram kısmı yetersiz, oyunculuklar vasat altı, dövüş ve çatışma kareografileri ve kamera açıları berbat. über mantık hataları var. John Wick'in 3 ve 4. Filmindeki seri saçmalama seviyesine bunlar 1. Filmde çıkmışlar. Vakit kaybetmek için bile izlemeyin arkadaşlar.
4


avatar
(121) -
2011 yapımı killing diye bir canada dizisi vardı. kadın başrol, 2. başrol Joel Kinnaman'dı. bir true detective diildi ama çok yakındı. sonra kinneman'ı bir kaç kez daha seyrettim. hatasız oyuncu dedikleri böyle bir şey olsa gerek. yazdıklarım fime dair değil sadece oyunculara ki yükü çekenlere diyelim.
8


avatar
(55) -
Senaryo çok sığ, bin kere yapıldı. Tempo da düşük, john woo bukez yapamamış.
3


avatar
(1030) -
İlk yarı yas, yasla karışık hazırlık var. Diyalog olmayınca bunlar zulüm oluyor. Abartılı bir bunalım mevcut. Aksiyon kısmında ise arabalı sahneler kaliteliydi. Onun dışında standart silahlı kapışma mevzuları. Daha esaslı, içinde zeka pırıltıları olan bir aksiyon, hatta final olabilirdi.
5


avatar
(539) -
Eski John Woo filmlerinin tadı yok. Yarısından çoğu dram neredeyse. Aksiyon sahneleri ve hikaye aynı Death Sentence. Diyalog az, son yarım saati hızlı gerisi yavan. Çok beklentiniz olmasın, bence vasat.


avatar
(7) -
Death Sentence filminin yeniden uyarlanmış hali gibi olmuş. Hangisi daha iyi diye soracak olursanız tabi ki Death Sentence derim.
5


default avatar
(4) -
Beklentinizi çok yüksek tutmayın bence,tam tamına 60 dakika dayandım sırf sonunu izlemek için hızlandıra hızlandıra izledim.Gerçekten kötüydü.


avatar
(6203) -
Sanırım çevirmen arkadaşın en kolay çeviri yaptığı filmdir. Çünkü film baştan sona sessiz bir film gibiydi. Filme gelirsek sahneleri uzatmak adına bir çok gereksiz anlar vardı. En kızdığım klişeler de
Sürprizbozan: Göster
Bunu gibi daha çok yazılabilir ama yazmayacağım. Uzatmadan aksiyon sevenleri mutlu etme potansiyeli olan bir film...
Kısa bir not: İyi Ki para verip sinemada izlememişim...
5


avatar
(8407) -
Filmin açılış sahnesi bana Robocop filmini ve hayal kırıklığımı anımsattı, çok değil ama Joel Kinnaman'dan olmamıştı! Dram ve aile ile alakalı hüzünlü kısımları keşke flashback kullanarak ara ara verseydi, o kadar uzun tutmasaydı. Kid Cudi'yi çok severim, How to make it in America dizisi ve Day&night ve Memories şarkılarından ötürü... Umarım biraz daha akılda kalıcı ve önemli rollerde görev alır. Film temposunu yakaladıktan sonra gayet iyi, intikam ve aksiyon sona kadar durmuyor. Tabi insanı sinir eden anlar mevcut
Sürprizbozan: Göster
Müzikler çok güzel, Broken empires-Hocico'ya bayıldım. Bence çok gömmeye gerek yok, en azından izlenir bir yapım olmuş!


avatar
(90) -
John Woo'dan bir john wick beklentisine girdim fragmanı izlerken,ama o kadarda kötü değil.
Maalesef bu düşük bütçeye ragmen aksiyonu iyi olmuş,diyalogsuz film beni pek etkilemedi iyi seyirler.
6


avatar
(24) -
John Woo film çekmiş dediler, biz de izledik, lakin eski filmlerinin yanına yaklaşamaz ama bu da kötü bir film anlamına gelmiyor.Klişesi, ajitasyonu biraz fazla kaçmış, action doyurucu fakat sıradandı, çok az beklenti ile izlenebilir.
6


default avatar
(12) -
Ah nerede önceki John Woo filmleri! Yeni bir Killer, A Better Tomorrow veya Face/Off beklemiyordum ama hiç değilse Mission Impossible ayarında bir şeyle karşılaşsaydım iyiydi. Eski işlerini bilenler hayal kırıklığına uğrayacaklar, uzak dursunlar en iyisi.

Cevaplar (3)
avatar
(1030) -
Doksanlar efsanesi John Wooo. Van Damme'ın oynadığı Hard Target filmi vardı. Ne filmdi be.
5


2
| Bildir
avatar
(539) -
Broken Arrow da iyi bir Woo filmidir


2
| Bildir
default avatar
(95) -
A Better Tomorrow bu filme geçen gün baktım kusura bakmayın ama film çöp bile değil. çöp ötesi. oyunculuklar rezil ötesi. 80'li yıllarda bile bundan çok daha iyi filmler vardır.


0
| Bildir


default avatar
(50) -
Türünü sevenler için güzel devamı gelir bence şiddet oldukça fazla neredeyse sıfır senaryo asla uzun değil tadında da bitiyor..
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film