Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(1031) -
Usta oyuncu Sir Ben Kingsley'den yine güzel bir film. Kendisini ilk defa saçlı olarak gördüm. Film bana biraz E.T.'yi hatırlattı. Uzaylı Jules (Jade Quon) hiç konuşmasa bile gönülleri fethetti. Çok uzun olmadığı için sıkmadan bitti. İyi seyirler... 6/10...
6


avatar
(209) -
Oy ne şeker filmdi bu yahu... Minimal, keyifli aslında gerçekçi bir "uzaylı" filmi. Bence daha çok ilişkiler ve hayatlar üzerinde dururken izleyiciyi sıkmayan, pahalı ve yorucu efektlerle görsel beklentiyi yükseltmeyen ancak duygusal yönü güçlü, tam ayarında bir filmdi.
9


avatar
(8394) -
Sade, sakin bir yapım. Bunamayla mücadele eden bir baba ve ona kendince destek olmaya çalışan kızı ile iki yaşlı komşu kadın filmin ana karakterleri… Ve tabi üzgün, durgun ve sessiz duran uzaylı, tipi çok hoşuma gitti… Film kısa ama yine de bazen sıktı. Arada verdiği mesajlar, ufak tefek tebessüm ettiren anlar olsa da izlenecek kadar değil, en azından benim için…


avatar
(11) -
Ben Kingsley'i ilk defa 1995 yılında Kadıköy Atlantis sinemasında Species filminde izlemiştim, oyunculuğunu beğenerek birçok filmini izledim fakat bu filmin senaryosu çok kötü, baba ve kız dramı yoğun işlenmiş, babaya yapılan alzheimer testleri , uzaylının elma sevmesi, o uçan daire nedir öyle arka bahçeye düşen, Area 51'de bir reklam direğinden söktüler heralde, film resmen tiyatro vari, yazanda öğrenci. Espriler zorlama tebessüm dahi yaptıramıyor. İzlerken bayağı sıktı beni, Imdb puanını ergenler mi puanlıyor?
3


avatar
(6195) -
Özellikle Ben Kingsley var diye dikkatimi çekti ve çok uzun zamandır Uzaylı temalı film izlememiştim. Fakat biraz baba kız ilişkilerinin de olduğu, uzaylıdan daha çok etrafındakiler üzerinden dönen bir film. Ayrıca Uzaylı kardeşin çok fazla etkin olmasa da masum ve üzgün görünümü hoşuma gitti. Bence çok beklenti içinde olmadan vakit geçirmek için izlenebilir.
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film