Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(537) -
Harika bir hırs ve başarı öyküsü. Her bir detayı her karesi duygu yüklü. İlham veren bir hikaye. Michael Pena'nın rolünün hakkını verdiği başarılı bir biyografik film. Müzikleri de ayrı güzel. Aile kavramını ve bağlılığı da ön plana taşıyan bir hikaye. Bu türü sevenler bayılacak. Hidden Figures sevenlere gelsin.


default avatar
(4) -
Gereksiz derece uzun, benzerlerini çokça izlediğim bir film oldu.Drama kısımları fazla olağan ve tahmin edilebilir. Film 90 dk'dan az olsaydı bile 7 verirdim. Tavsiye etmiyorum.
5

Cevaplar (1)
avatar
(537) -
Biyografi filmleri geneli uzundur. 90 dakikadan az bir biyografik film birçok detayı hızla geçmiş aceleye gelmiştir. Kesinlikle başarılı, süresi ve her bir karesi gerekli uzunlukta olmuş.


1
| Bildir


avatar
(806) -
Tırnakları ile kazıya kazıya hedefine ulaşmaya çalışan bir adamın hikayesi. Dramın yükseldiği anlarla daha da güzelleşiyor. Ancak heyecan veya efekt fazla yok.
6


avatar
(11) -
Michael Pena ve Rosa Salazar her iki oyuncuyu çok beğenirim, cast tam oturmuş, hele Salazar'ın duyguları yansıtmasındaki başarı, Alita filminde de çok beğenmiştim kendisini duyguyu izleyicilerle çok iyi paylaşıyor. Bettina Gilois'in 2015 yapımı "McFarland, USA" filmi de çok iyiydi. Bu filmi beğenenler eminim 2016 yapımı Hidden Figures 'ü de beğenir. Bu film de izleyicileri 1960-1980 yılları arasına götürmeyi gerçekten başarmış, müzikleri olsun, köstümleri ve araçları olsun. Gerçekten de azimle bir insanın başaramayacağı iş olmadığını iyi anlatmış, filmde esprilerde çok iyiydi. Özellikle aile yapısı, Meksika'lılar biz Türk'lere aile yapısı olarak çok benziyor, o senelerin yaşam tarzının aileye olan düşkünlüğünü, ailenin önemini çok iyi göstermişler. Malesef 21. yy'da bunları göremiyoruz, evlenenler birkaç ay sonra boşanıyor. Çocuklukta ailesiyle tarlada çalışıp ama hayali astronot olmak olan kişinin, gerçek hayat başarısı, romandan alıntı olan bu filmi izlemenizi tavsiye ederim.
7


avatar
(6200) -
Gerçek hayatta yaşanmış tarım işçiliğinden çocukluğunda olmak istediği astronotluğa giden hikaye. Açıkçası uzunca bir süre baş rol oyuncunun pasif davranışlarından dolayı filmin içine girememiştim ama azmini ve başarısını takdir etmemek mümkün değil. Özellikle son yazılar çıktığında gerçek hayattaki fotoları görünce etkileniyorsunuz. Başarı öyküsünün dışında Meksika'lıların yaşam tarzları da var....
5


default avatar
(8) -
aileyle izlenebilen gerçek hayat hikayesi, keyifli vakit geçirmek için izlenir.
7


avatar
(8401) -
Böyle gerçek hikayelerin hastasıyım. Filmin başındaki mısır tarlaları ve Calexico'dan California Dreamin' şarkısı beni benden aldı. G. Dillahunt yaşlanmış yahu, sarah connor dizisinde terminatörü oynadığından beri çok severim. Ailecek izlenecek, gülümseten, hissettiren iyi bir film. İyi seyirler dilerim.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film