Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
avatar
(20) -
Bence çok güzel olmuş. Tabi ki tatlar ve renkler tartışılmaz. İçinde bulunduğumuz dönemi bu kadar güzel anlatmış olmaları da taktire şayan bence. Ayrıca az bir bütçe ile böyle güzel bir film ve oyunculuk( doğal oyunculuk) olur. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Tabi bir güruha Kalın Gelebilir. Gülücük
10


avatar
(1248) -
Bu ekipten ilk filme göre gayet yeterli bir komedi olmuş. Artık film işine girmeleri gerektiğini düşünenlerdendim. Nitekim de yanıltmadılar. Mahsun gerçekten gündemi iyi yakalayan ve mizahi yönden çok iyi eleştirebilen bir influencer. Ekibi de yetenekli. Bu yeteneklerini filmde de sergilemişler doğrusu. Hatalar illaki var ama umarım ikinci film daha güzel bir film olur. Merakla bekliyoruz bakalım.
6


default avatar
(143) -
Aşk meselesi gereksiz olmuş. Onun haricinde Mahsun Karaca tarzı espriler güzeldi. “Biz de çalacağız ama ihtiyacımız kadar çalacağız.” Siyaseti özetleyen cümle olmuş. Tebrikler.
7


avatar
(806) -
"İhtiyacımız kadar çalacağız."

Cesur, eğlenceli ve düşündürücü... Filmi bu üç kelimeyle özetleyebilirim.
Mahsun Karaca'nın uzun metrajlı ilk işi olmasına rağmen gayet iyidi. Devam etmeli.
7


default avatar
(323) -
Fazla beklentiye girmeden başladım filmi izlemeye ve gayet de beğendim. Yer yer bayaa da güldüm valla. Devamı da gelir inşallah.
7


avatar
(1040) -
Filmi bir ben sevemedim galiba çaktirmadan laf dokundurmaları dışın'da pekte birşeyi olmayan bir filmdi hiç eğlenceli gelmedi bence film yapmak yerine youtube videolarına devam etsin


avatar
(90) -
Türk sinemasında siyasi komedi dalında,zübükten sonra en iyi siyasi mesajlar veren filmdir iyi seyirler.


avatar
(32) -
Bu ekibin kısa videolarını belki yeri geldi 2-3 kez tekrar izledim. Bence ilk filmleri olmasına rağmen yine de güzel bir performans ortaya koymuşlar. Videolarını takip eden birisi olarak daha da çok beklenti işine girdik ama bence bundan sonraki film çalışmaları daha da iyi olacak. Mahsun başkanı sevenler zaten filmi izledi izlemeyen de izleyecektir.
8


avatar
(8408) -
Mahsun yaptığı en iyi işi yapsın, haberleri kendi mizah anlayışıyla montajlasın! Film ya da tv farklı bir olay, en azından onun üzerinde biraz eğreti duruyor. Özellikle pandemi dönemi hastası olmuştum parodilerinin… En sevdiklerim taksicilerden dayak yiyen adam ve eşi temizlik hastası olan adam… Genel olarak kötü, bazı bazı komik anlar mevcut ama fragmandan öteye gidememiş bir yapım.


default avatar
(8) -
Parası olanın film yaptığı bir zamanda Röportaj Adam ekibini görünce filme iyi bir beklentiyle gittim. Film değil de uzun bir video gibi hissettirdi. Böylesine bir ekipten çok daha güzel bir yapım ortaya çıkabilirdi. Sonu iyi bitirememişler zannımca, açıkçası ben sonunu beğenmedim.
3


avatar
(18) -
Düşük bütçeyle iç pazara hitap eden film. Göndermeler gayet yerinde ve güzeldi. Gönül isterdi daha iyisini, dış pazara da hitap edebilen bir film ama bizimkiler hep aynı.

Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(242) -
Mahsun ve ekibini çok severim ama her fenomenin film çekme sevdasına düşüp kötü film çekmesi geleneğine ayak uydurması bence gereksizdi. Film, yayınlanan videoların derlemesi gibi olmuş, oyunculukları videodaki oyunculuklarından daha kötüydü diyebilirim. Verilmek istenen mesajlar net şekilde verilmiş ama film yapılmasına bence gerek yoktu. Ortada bir emek var, belki ekip tecrübe kazanıp kendilerini geliştirmek adına yapmışlardır. Ekibe başarılar
8


avatar
(263) -
Benden önce 8 kişi puan vermiş ama bir kişi dahi yorum yapmamış, ilginç.... Neyse, filmi izledim. Gerçekten beğendim. Düşük bütçeyle ama güzel film olmuş. Oyunculuklar içten ve samimi. Filmi sinemada izlemenizi tavsiye ederim. Notum 8/10
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film