Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
default avatar
(101) -
Guy rithcie nin bazı filmlerindeki olmamışlık hissi bu dizide yok. Bence kıvamında aksiyonu oturmuş karakterlerle izlenmesi gereken bir dizi. 8/10
8


default avatar
(78) -
Bana biraz klasik diziler gibi geldi. Her bölümde işler çözülüyor. Oyunculuk iyi ama beni yine de tatmin etmedi hele o Covenant filimden sonra iyi soğudum Guy Ritchi'den.
4


avatar
(319) -
Karakterlere uyan oyuncular seçilmesiyle birlikte rollerin cuk oturduğu,son derece sürükleyici bir anlatıma sahip keyif veren bir dizi. Guy Ritchie aksiyon ve şiddet dozajının ayarı konusunda biraz centilmen davransa da,netflixin en iyi işleri kategorisine rahatlıkla girer.
9


default avatar
(323) -
Çok başarılı bir yapım. Gerek oyuncu kadrosuyla, gerek senaryosuyla, gerek akıcılığıyla dizi ilk bölümden son bölüme kadar süzülüp gidiyor. Her bölümü ayrı zevk. Guy Ritchie yapmış yine yapacağını. Filmi de çok iyiydi. Devamı gelir inşallah.
8


avatar
(8407) -
Kaya Scodelario, Theo James, V. Jones ve J. Richardson kadrosu gayet yakışmış! Tarzı, müzikleri, arabaları, görselleri harika… Her bölümü film tadında, kalitesi yüksek bir yapım. Guy Ritchie başka bir adam!


default avatar
(475) -
Guy Ritchie yi Netflix bozmamış ve tarzını konuşturmuş. İlk bölümlerden sonra yönetmen koltuğuna başkaları oturmuş bile olsa ya yapımcı, yaratıcısı, senaryosuna dokunduğunu sonuna kadar hissettiriyor. Devamı gelir umarım.
9


default avatar
(29) -
Guy Ritchie'nin tarzına uygun, hızlı tempolu ve zekice bir suç dizisi. Güçlü bir oyuncu kadrosu ve ilgi çekici bir hikaye ile izleyiciyi ekrana bağlıyor. Mizah ve aksiyonun iyi dengelenmesi, diziyi hem eğlenceli hem de gerilimli kılıyor. Suç dizilerini sevenler için kesinlikle tavsiye edilir.
9


default avatar
(71) -
İlk 2 bölüm itibariyle beğendimi söyleyebilirim. Tipik Guy Ritchie hikaye anlatımı ile akıp gidiyor, yine de yavaş ilerlediğini belirteyim. Oyuncu seçimleri de muazzam. Sırıtan çarpmadı gözüme. Filmini beğendiyseniz buna da bir şans verin derim. Umarım kalan bölümlerde Netflix kendi saçma standartlarına çekmemiştir diziyi. Keyifli seyirler izleyecek olanlara.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film