Giriş Kayıt

Timothée Chalamet ve Armie Hammer, Call Me by Your Name’in Devam Filminde Yer Alacak


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 04 Nisan 2020 21:32

450 

resim

Call Me by Your Name’in devam filmi hakkında konuşan Luca Guadagnino, ilk filmde rol alan Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg ve Esther Garrel’in devam filminde de yer alacağını açıkladı.

2017’nin en beğenilen filmleri arasında yer alan ve dört dalda aday gösterildiği 90. Akademi Ödülleri’nden En İyi Uyarlama Senaryo Oscarı ile dönen Call Me by Your Name‘in uzun süredir gündemde olan devam filmi nihayet şekillenmeye başlıyor.

Call Me by Your Name’in yönetmen koltuğunda oturan Luca Guadagnino, daha önce verdiği demeçlerde devam filmi çekme fikrine oldukça sıcak baktığını söylemiş olsa da, Timothée Chalamet ile birlikte filmin başrollerinde yer alan Armie Hammer‘ın devam filmi çekme fikrini temkinli yaklaşması bu filmin çekilip çekilmeyeceği konusunda şüphe doğurmuştu. Ancak görünen o ki aradan geçen sürede Hammer dâhil tüm ekip devam filmi için dönmeyi kabul etmiş.

resim

Geçtiğimiz günlerde İtalyan gazetesi La Repubblica’ya konuşan Guadagnino, koronavirüs salgını nedeniyle her şey durmadan önce, çok sevdiği bir yazarlara Call Me by Your Name’in devam filmi hakkında konuşmak için Amerika’ya gitmeye hazırlandığını açıkladı. Salgın nedeniyle bu planını ertelemek zorunda kalan başarılı yönetmen, açıklamasının ikinci kısmında ise Call My by Your Name sevenleri bir hayli sevindirecek bir detay paylaştı. Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg ve Esther Garrel ile çalışmanın müthiş bir keyif olduğunu söyleyen Guadagnino, dört ismin de devam filminde rol alacağını açıkladı.

Call Me by Your Name’in devam filminin ne zaman çekileceği hâlâ netlik kazanmamış olsa da, Guadagnino’nun bu açıklamaları devam filminin önündeki en önemli engelin aşıldığını gösteriyor.

André Aciman‘ın Call Me by Your Name’e kaynaklık eden aynı adlı romanının devamı niteliğindeki Find Me, geçtiğimiz yılın ekim ayında raflardaki yerini aldı. Devam filminin, Elio ve Oliver’ın hikâyesini devam ettiren bu romandan yola çıkılarak hazırlandığı tahmin ediliyor. Ancak Guadagnino’nun bu romanın ne kadarını filmde tutacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

Call Me by Your Name
2017
Call Me by Your Name
Dram / Romantik132 dk

Yönetmen: Luca Guadagnino
1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmektedir. Elio, Greko-Roma kültüründe...
7.8 (320,099 Oy)


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film