Giriş Kayıt
Michael Stuhlbarg

Michael Stuhlbarg


Oyuncu

Michael Stuhlbarg, oyuncu.

Geliş (2016), Beni Adınla Çağır (2017), Yedi Psikopat (2012), Ciddi Bir Adam (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
9.6 (11 Oy)
  • Currently 192.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kemikler ve Her Şey
2022 Dram Oyuncu 7.0 19,905

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında
2022 Aksiyon Oyuncu 6.9 477,419
2022 Biyografi Oyuncu 7.2 18,478
2021 Dram Oyuncu 8.6 77,419
2020 Suç Oyuncu 7.6 65,303
2020 Belgesel Oyuncu 6.5 236
2020 Belgesel Oyuncu 7.2 54
2020 Biyografi Oyuncu 6.1 13,315
2019 Gerilim Oyuncu 6.6 3,916
2018 Dram Oyuncu 8.0 17,507

Beni Adınla Çağır
2017 Dram Oyuncu 7.8 315,244

Suyun Sesi
2017 Macera Oyuncu 7.3 447,448
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 162,089
2016 Dram Oyuncu 7.5 82,451

Geliş
2016 Dram Oyuncu 7.9 770,164

Doktor Strange
2016 Aksiyon Oyuncu 7.5 804,303
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 178,415
2015 Dram 6.1 5,024
2015 Biyografi Oyuncu 6.4 10,555
2015 Biyografi Oyuncu 7.4 84,752

Şah Mat
2014 Biyografi Oyuncu 7.0 49,243
2014 Belgesel Oyuncu 6.6 742
2014 Suç Oyuncu 8.9 421,449
2014 Komedi Oyuncu 7.8 23,432
2014 Gerilim Oyuncu 6.1 13,829
2013 Belgesel Oyuncu 7.2 296

Mavi Yasemin
2013 Dram Oyuncu 7.3 212,473
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 79,202

Yedi Psikopat
2012 Komedi Oyuncu 7.1 273,778
2012 Biyografi Oyuncu 7.3 272,506

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 386,775
2011 Macera Oyuncu 7.5 336,731
2010 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 38
2010 Oyuncu 6.7 1,853
2010 Suç Oyuncu 8.6 203,037

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Oyuncu 7.0 149,778
2009 Komedi Oyuncu 6.4 10,219

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 239,322

Okul Çıkışı
2008 Dram Oyuncu 6.0 4,947
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 3,231
2006 Komedi Oyuncu 8.3 25,211
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 445
2005 Müzik Oyuncu 7.2 175

Gri Bölge
2001 Dram Oyuncu 7.0 11,419
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,308
1999 Dram Oyuncu 5.2 152
1998 Dram Oyuncu 6.5 2,943
1988 Belgesel Oyuncu 8.6 2,198
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024