Giriş Kayıt

The Batman'de Catwoman'ı Zoë Kravitz Canlandıracak


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 16 Ekim 2019 11:35

495 

resim

Robert Pattinson’ın başrolünü üstleneceği, Matt Reeves imzalı The Batman’de Catwoman’ı Zoë Kravitz canlandıracak.

Cloverfield, Let Me In ve War for the Planet of the Apes gibi beğeni kazanan filmlere imza atan Matt Reeves‘in yazıp yöneteceği, son yıllarda dikkat çekici performanslara imza atan Robert Pattinson‘ın başrolünü üstleneceği yeni Batman filmi için hazırlıkların hız kazanmasıyla birlikte oyuncu kadrosunda yer alacak isimler de belli olmaya başladı.

Filmde yer alacağı bir süredir konuşulan Selina Kyle, yani Catwoman karakterine Zoë Kravitz hayat verecek. İlk olarak Variety tarafından ortaya çıkarılan bu haber, dün gece Matt Reeves tarafından da doğrulandı. Matt Reeves ve Warner Bros.’un Catwoman rolü için oyuncularla görüşmeye başladığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış, rol için değerlendirilen isimlerin Lupita Nyong’o, Tessa Thompson, Gugu Mbatha-Raw, Alexandra Shipp ve Logan Browning olduğu iddia edilmişti. Variety’nin haberinde ise stüdyonun rol için değerlendirmeye aldığı isimler arasında finale kalan son dört ismin Kravitz, Zazie Beetz, Eiza Gonzalez ve Alicia Vikander olduğu belirtiliyor.

Şarkıcı Lenny Kravitz ile oyuncu Lisa Bonet’in kızı olan Zoë Kravitz, son yıllarda Mad Max: Fury Road, Fantastic Beasts and Where to Find Them ve Big Little Lies gibi dikkat çekici yapımlarda izleyicilerin karşısına çıkarak kariyer basamaklarını hızla yükseldi.

Filmde Robert Pattinson ve Zoë Kravitz’e Komiser Gordon rolüyle Jeffrey Wright eşlik edecek. Öte yandan geçtiğimiz günlerde filmde Riddler’a hayat vermesi için Jonah Hill ile görüşüldüğü ortaya çıkmış, ancak sonrasında gelen bilgiler stüdyonun oyuncu ile anlaşmaya varamadığını düşündürmüştü.

Matt Reeves’in ifadesiyle “noir bir Batman hikâyesi anlatacak” ve sevilen kahramanın dedektif yanına odaklanacak olan The Batman’de birden fazla kötü karakterin yer alması bekleniyor. Şu ana kadar gelen bilgilere bakılırsa Penguin ve Riddler da filmde karşımıza çıkacak ikonik karakterler yer arasında alacak. Batman Forever ve Spider-Man 3 gibi çok sayıda kötü karakterin yer aldığı filmlerin hayal kırıklığına dönüşmesi bu kadar çok kötü karakteri tek bir filme sıkıştırma fikrinin pek iyi sonuç vermediği yönünde yaratmış olsa da, The Batman hakkında şu ana kadar duyduklarımız filmin bu sorundan pek etkilemeyeceğini düşündürüyor. Zira Matt Reeves’in bu karakterlerden birini -şu ana kadar gelen bilgilere göre bu karakter Riddler olacak- ön plana çıkarıp, diğer isimleri farklı karakterler tarafından mesken tutulan, yaşayan bir Gotham inşa etmek için kullanması ve böylece olası devam filmleri için de sağlam temeller atması mümkün.

Ortaya çıkan her yeni isimle bizi biraz daha heyecanlandırmayı başaran The Batman, 25 Haziran 2021’de vizyona girecek.

The Batman
2022
The Batman
Aksiyon / Suç / Dram176 dk

Yönetmen: Matt Reeves
Suçluların kalplerine korku salan Batman olarak iki yıl boyunca sokaklarda dolaşmak, Bruce Wayne'i Gotham City'nin gölgelerine sürükledi. Şehrin yozlaşmış memurlar ağı ve yüksek profilli şahsiyetleri arasında yalnızca birkaç güvenilir müttefiki olan ...
7.8 (797,066 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film