Giriş Kayıt

Neil Patrick Harris, The Matrix 4'un Oyuncu Kadrosuna Dâhil Oldu


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 16 Ekim 2019 11:34

277 

resim

Neil Patrick Harris, Lana Wachowski’nin yazıp yöneteceği The Matrix 4’un oyuncu kadrosuna dâhil oldu. Serinin 2. ve 3. filminde Niobe’yi canlandıran Jada Pinkett Smith’in de oyuncu kadrosuna dâhil olmak üzere olduğu konuşuluyor.

Şimdilik The Matrix 4 olarak anılan yeni Matrix filmi için hazırlıkların hız kazanmasıyla birlikte oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Warner Bros. Picture Group Başkanı Toby Emmerich ağustos ayında yaptığı açıklamada, son olarak Sense8’te yönetmen koltuğuna oturan Lana Wachowski‘nin yazıp yöneteceği filmin başrollerini Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss‘un üstleneceği belirtmişti. Kısa süre önceyse Aquaman filmiyle dikkatleri üzerine çeken Yahya Abdul-Mateen II‘nun heyecanla beklediğimiz yeni Matrix filminde ana karakterlerden birini canlandıracağı ortaya çıktı.

Bugün bu isimlere bir yenisi daha eklendi. How I Met Your Mother dizisindeki Barney Stinson rolüyle izleyicilerin gönlünü kazanmayı başaran Emmy ödüllü oyuncu Neil Patrick Harris, The Matrix 4’un oyuncu kadrosuna dâhil oldu. Lana Wachowski’nin senaryosunu Cloud Atlas kitabının yazarı olan David Mitchell ve Aleksander Hemon ile birlikte kaleme aldığı filmin konusu hakkında bilinenler oldukça kısıtlı olduğu için Neil Patrick Harris’in hangi karaktere hayat vereceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

resim

Öte yandan orijinal üçlemeden bir ismin daha dördüncü filmle seriye geri dönmesi gündemde. Deadline’ın haberine göre yeni Matrix filminde rol alması için serinin 2. ve 3. filminde Niobe’ye hayat veren Jada Pinkett Smith ile görüşülüyor. Zion’daki direnişin liderlerinden biri olan Niobe’nin yeni filmin hikâyesinde nasıl bir rol oynayacağı merak konusu.

Çekimlerine önümüzdeki yılın şubat ayında başlanacağı söylenen The Matrix 4’un 2022’de izleyici ile buluşması bekleniyor. Ancak Warner Bros. henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmış değil.

The Matrix Resurrections
2021
The Matrix Resurrections
Aksiyon / Bilim-Kurgu148 dk

Yönetmen: Lana Wachowski
İki gerçekliğin (gündelik hayat ve ardında yatan şey) dünyasında Thomas Anderson bir kez daha beyaz tavşanı izlemeyi seçmek zorunda kalacak. Seçim, bir yanılsama olsa da her zamankinden daha güçlü, daha güvenli ve daha tehlikeli olan Matrix'e girip çıkmanın...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film