Giriş Kayıt

Charlize Theron ve Seth Rogen’lı Long Shot'tan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 18 Şubat 2019 13:10

993 

resim

50/50 ve The Night Before filmleriyle tanınan Jonathan Levine’in yönettiği Charlize Theron ve Seth Rogen’lı komedi filmi Long Shot’tan ilk uzun soluklu fragman yayınlandı.

Yönetmen ve oyuncu olarak yer aldıkları projelerin yanı sıra pek çok farklı film ve dizinin yapımcısı olarak karşımıza çıkan Evan Goldberg ve Seth Rogen; bir yandan televizyon dünyasında Preacher ve Future Man gibi dizileri kotarırken, diğer bir yandan This Is the End, Pineapple Express, Sausage Party gibi birbirinden başarılı filmlere imza atıyor.

Beraber birçok projede yer alan ikili komedi filmi Long Shot için yeniden bir araya geliyor. Seth Rogen ile daha önce 50/50 ve The Night Before filmlerinde çalışan Jonathan Levine, filmin yönetmen koltuğuna oturuyor. Filmin senaryosunu ise Liz Hannah ve The Interview’in senaristi Dan Sterling kaleme alıyor.


resim

Seth Rogen ve Charlize Theron‘u bir araya getiren Long Shot; talihsiz ve işsiz gazeteci Fred Flarsky’nin, eskiden çocukluk aşkı ve bebek bakıcısı olan, şimdi ise gezegendeki en güçlü ve ulaşılmaz kadınlardan biri olarak görülen, hükûmet kadrosunda önemli bir görevde yer alan Charlotte Field’ın peşinden sürüklenmesini konu alıyor.

Alexander Skarsgård, Bob Odenkirk, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Ravi Patel, Randall Park gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı film, Amerika’da 3 Mayıs’ta vizyona girecek. Merakla beklediğimiz filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.



Long Shot
2019
Long Shot
Komedi / Romantik125 dk

Yönetmen: Jonathan Levine
Fred Flarsky, işsiz bir gazetecidir. Kötü talihini benimseyen Flarsky, çocukluk aşkı Charlotte ile tesadüfen yeniden karşılaşır. Ama çocukluk aşkı Charlotte Field, gezegenin en güçlü kadınlarından biri konumundadır. Amerika Dışişleri Bakanı olan Charlotte,...
6.8 (122,524 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film