Giriş Kayıt
O'Shea Jackson Jr.

O'Shea Jackson Jr.


Oyuncu

O'Shea Jackson Jr., oyuncu.

Straight Outta Compton (2015), Den of Thieves (2018), Denemeye Değer (2019), Ingrid Goes West (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çıldırmış Ayı
2023 Komedi Oyuncu 6.0 41,551
2022 Aksiyon Oyuncu 7.1 233,203
2021 Komedi Oyuncu 6.8 456
2021 Dram Oyuncu 7.4 3,848
2021 Dram Oyuncu 6.5 33

Sadece Merhamet
2019 Dram Oyuncu 7.6 76,201

Godzilla II: Canavarlar Kralı
2019 Aksiyon Oyuncu 6.0 210,010

Denemeye Değer
2019 Komedi Oyuncu 6.8 122,441
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 124,428
2017 Komedi Oyuncu 6.6 48,179
2016 Müzik Oyuncu 6.1 97
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 219,538
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,392
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455
1981 News Oyuncu 3.6 2,792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film