Giriş Kayıt

Brad Pitt, Once Upon a Time in Hollywood ile Yardımcı Erkek Oyuncu Kategorisinde Yarışacak


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 24 Ekim 2019 02:53

745 

resim

Once Upon a Time… in Hollywood’daki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde Oscar adayı olabileceği konuşulan Brad Pitt’in, tahmin edilenin aksine En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisi için yarışın içerisinde olacağı açıklandı.

Ödül sezonunun içinde olduğumuz şu günlerde, Oscar yarışında yer alması planlanan isimlerle ilgili haberler gelmeye başladı. Joker ile çok konuşulan Joaquin Phoenix’in, En İyi Erkek Oyuncu kategorisi için Oscar adaylığı almasına neredeyse kesin gözüyle bakılırken; Robert Pattinson, Timothée Chalamet, Tom Hanks gibi isimler de En İyi Erkek Oyuncu Oscarı’nın öne çıkan diğer adayları arasında yer alıyor.

Bununla beraber kısa bir süre önce Ford v Ferrari’de birlikte rol alan ve Oscar yarışında iddialı olmaları beklenen Christian Bale ve Matt Damon’dan birinin yardımcı erkek oyuncu kategorisine aday gösterileceği düşünülmüş olsa da her iki oyuncunun da En İyi Erkek Oyuncu Oscarı için yarışacağı açıklanmıştı. İkilinin aynı kategoride karşı karşıya gelerek birbirlerinin şansını azaltmaları dikkatlerden kaçmadı.

resim

Aslında bu durumun benzeri neredeyse başka bir film için daha yaşanacaktı. Quentin Tarantino‘nun dünya prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nde yapan yeni filmi Once Upon a Time… in Hollywood, izleyicilerden ve eleştirmenlerden karışık yorumlar alırken; başrol oyuncularıyla da ön plana çıkan bir film oldu.

Yapımcı şirket Sony, filmin başrol oyuncuları Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt‘i Oscar’a aday göstermek için çalışmalara başladı. Aslında Leonardo DiCaprio’nun En İyi Erkek Oyuncu Oscarı için aday gösterilmesi beklenen bir durumdu. Aynı şeyin Brad Pitt için de gerçekleşeceğini düşünüyorduk ancak Sony, bu yönde farklı bir karar aldı. Bu doğrultuda Sony, Brad Pitt’i En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscarı’na aday göstermek için çalışmalara başladı.

Brad Pitt konusunda bu karara varan Sony’nin, filmi ve sinema tarihine damga vurmuş oyuncularını Oscar yarışına dâhil etmek için neler yapacağını önümüzdeki dönemlerde göreceğiz. 12 Years a Slave filmiyle yapımcı olarak Oscar kazanan ancak oyunculuk dalında henüz bir Oscar ödülü alamayan Brad Pitt, sizce şeytanın bacağını kırıp Oscar kazanabilecek mi?

Once Upon a Time... in Hollywood
2019
Once Upon a Time... in Hollywood
Komedi / Dram161 dk

Yönetmen: Quentin Tarantino
Rick Dalton, bir televizyon filmi aktörüdür. Dalton'ın başarılı bir western dizisi bulunmaktadır. Ancak Rick, kendini televizyondan uzaklaştırıp film sektörüne adım atmak istemektedir. Onun dublörü olan Cliff Booth ise bu konuda ona katılmaktadır. Sharon...
7.6 (858,147 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film