Giriş Kayıt
Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Leonardo DiCaprio, oyuncu, yapımcı, senarist.

Başlangıç (2010), Zincirsiz (2012), Para Avcısı (2013), Köstebek (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Leonardo Di Caprio | Leo DiCaprio
Takma İsmi: Lenny D
Web Sitesi: |
9.6 (637 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (97)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dolunay Katilleri
2023 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.7 210,510
2022 Suç Yapımcı 7.4 19,260
2021 Belgesel Oyuncu 8.1 1,004
2021 Aksiyon Yapımcı    
2021 Belgesel Yapımcı    
2021 Belgesel Yapımcı 6.5 491
2021 Komedi Oyuncu 7.3 315,656
2020 Dram Yapımcı 6.8 4,197
2020 Belgesel Yapımcı 8.3 2,106
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2019 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.0 37

Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 Komedi Oyuncu 7.6 834,790
2019 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.4 1,671
2019 Biyografi Yapımcı 7.5 96,717
2019 Belgesel Yapımcı 7.3 785
2018 Aksiyon Yapımcı 5.3 79,061
2018 Belgesel Yapımcı 7.9 4,614
2018 Belgesel Yapımcı 8.0 1,568
2018 Korku Yapımcı 5.7 8,394
2018 Tarihi Yapımcı 7.9 934
2018 Dram Oyuncu
Yapımcı
   
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 8,240
2017 Romantik 3.3 5,470
2017 Belgesel Yapımcı 6.6 412
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,054
2016 Belgesel Yapımcı 7.9 3,216

Gecenin Kanunu
2016 Suç Yapımcı 6.4 59,606
2016 Belgesel Yapımcı 7.8 3,472
2016 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
8.2 28,779
2016 Oyuncu 6.4 2,235
2016 Komedi Oyuncu 7.1 997
2015 Belgesel Yapımcı 6.6 597

Diriliş
2015 Macera Oyuncu 8.0 866,676
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 4,448
2014 Belgesel Yapımcı 8.1 26,453
2014 Belgesel Yapımcı 8.1 12,173
2014 Komedi Oyuncu 5.7 315
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 935

Kardeşim İçin
2013 Suç Yapımcı 6.7 124,338

Para Avcısı
2013 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
8.2 1,564,399

Kalbim Sende
2013 Komedi 6.5 246,377

Büyük Kumar
2013 Suç Yapımcı 5.6 65,570

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.2 592,051

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.5 1,677,803
2012 Oyuncu 7.1 762

Kopma
2011 Dram 7.7 97,804
2011 Biyografi Oyuncu 6.5 133,202

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Yapımcı 7.1 229,921
2011 Belgesel Oyuncu 6.5 275

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Yapımcı 5.4 115,472
2010 Belgesel Oyuncu 7.6 4,503
2010 Belgesel Oyuncu 7.0 875

Başlangıç
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 2,526,186

Zindan Adası
2010 Gizem Oyuncu 8.2 1,439,617

Evdeki Düşman
2009 Korku Yapımcı 7.0 250,082

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Oyuncu 7.3 223,793

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 238,516
2008 Talk-Show Oyuncu 4.2 213

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi Yapımcı 6.0 1,061
2007 Belgesel Yapımcı
Senarist
Oyuncu
7.2 5,893
2007 Oyuncu 7.1 1,535

Kanlı Elmas
2006 Macera Oyuncu 8.0 582,159

Köstebek
2006 Suç Oyuncu 8.5 1,411,220
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 440
2005 Müzik Oyuncu 6.2 1,195

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.5 382,170

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Yapımcı 6.9 26,067
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi 7.1 154,717
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,557

New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7.5 470,132

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Oyuncu 8.1 1,082,649
2001 Belgesel Oyuncu 6.5 898
2001 Dram Oyuncu 5.6 4,722

Kumsal
2000 Macera Oyuncu 6.6 252,399

Şöhret
1998 Komedi Oyuncu 6.3 28,273

Demir Maskeli Adam
1998 Aksiyon Oyuncu 6.5 177,837

Titanik
1997 Dram Oyuncu 7.9 1,270,759

Marvin'in Odası
1996 Dram Oyuncu 6.7 29,839

Romeo ve Juliet
1996 Dram Oyuncu 6.7 243,151
1996 News Oyuncu 3.2 914
1996 Belgesel Oyuncu 7.7 879

Günlük
1995 Biyografi Oyuncu 7.3 120,220

Tutkunun Şairleri
1995 Biyografi Oyuncu 6.5 16,694

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 102,120
1994 News Oyuncu 3.2 950

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Oyuncu 7.7 252,494

Bu Çocuğun Hayatı
1993 Biyografi Oyuncu 7.3 57,965
1992 News Oyuncu 4.3 393
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,890

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Oyuncu 5.4 20,019

Mahluklar 3
1991 Komedi Oyuncu 4.4 13,124
1991 News Oyuncu 7.0 335
1990 Komedi Oyuncu 5.7 394
1985 Komedi Oyuncu 6.6 16,239
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,408
1981 News Oyuncu 3.6 2,743
1952 News Oyuncu 4.6 2,437
- Dram Yapımcı    
- Biyografi Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024