Giriş Kayıt

Anthony Mackie, Captain America 4 Filminin Başrolünde Yer Alacak


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 19 Ağustos 2021 16:22

235 

resim

Anthony Mackie, Captain America 4 filminin başrolünde yer almak için Marvel ile anlaşmaya vardı. Malcolm Spellman’ın senaryosunu yazacağı filmde Sebastian Stan’in rol alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı.

Bilindiği üzere Avengers: Endgame ile sinematik evreninde bir dönemi kapatan Marvel, Disney+ bünyesinde Elizabeth Olsen’lı WandaWision ve Anthony Mackie‘nin canlandırdığı Falcon ile Sebastian Stan‘in canlandırdığı Winter Soldier‘ın maceralarına odaklanan Falcon and the Winter Soldier dizilerini izleyici karşısına çıkarmıştı.

Dizilerle beraber sinematik evreninde yeni bir fazı oluşturmaya hazırlanan Marvel, Chloé Zhao’nun yönettiği Eternals ve Marvel çatısı altında bulunan Asyalı bir süper kahramanın hikâyesini konu alan ilk yapım Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings gibi beyazperdede ilk defa göreceğimiz karakterleri de bizlerle tanıştıracak.

Aynı zamanda, izleyicinin bu evrenle bağ kurmasını sağlayan karakterlerinin yolculuğunu devam ettirecek olan Marvel, bu doğrultuda yeni bir Captain America filmi için hazırlıklara başlamıştı. Hatta bir dönem basında Chris Evans’ın Captain America rolüyle Marvel Sinematik Evreni’ne geri döneceği iddia edilmiş; Evans ise sosyal medyada yaptığı paylaşımla bu haberleri yalanlamıştı.

Chris Evans yerine Captain America 4 filminde Falcon’u yani Anthony Mackie’yi izleyeceğiz. Deadline’ın haberine göre Anthony Mackie, Captain America 4 filminin başrolünde yer almak için Marvel ile anlaşmaya vardı.

resim

Avengers: Endgame’de Captain America’nın kalkanı Falcon’a bırakmasından sonra Falcon and the Winter Soldier dizisinin yayınlanması bu karakteri daha yakından tanımamıza vesile olmuştu. Captain America 4 filminde yeniden Falcon’u izleyecek olmak, Marvel hayranlarını sevindiren bir gelişme.

Konusuyla ilgili detayların gizli tutulduğu filmde Sebastian Stan‘in rol alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı. Filmin senaryosunu Falcon and the Winter Soldier’ın yaratıcısı Malcolm Spellman kaleme alacak.

Yönetmeni henüz belli olmayan filmin, Falcon and the Winter Soldier’dan farklı olarak Falcon’un hikâyesinde ne gibi yeni açılımlar yapacağı merak konusu. Bu noktada Falcon karakterini yakından tanıyan Malcolm Spellman’ın projenin içinde olması, merakımıza merak katıyor.


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film