Giriş Kayıt
Liv Tyler

Liv Tyler (45)


Oyuncu, Yapımcı

Liv Rundgren, 01 Temmuz 1977 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2003 yılının Mart ayında Royston Langdon ile evlendi. 6 yılın ardından 2009 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

The Incredible Hulk (2008), Armageddon (1998), The Leftovers (2014), Ziyaretçiler (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Liv Rundgren
Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1977
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Liv Rundgren
Takma İsmi: Liver
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.76 m
9.6 (166 Oy)
  • Currently 191.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (69)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,602

Yıldızlara Doğru
2019 42 Macera Oyuncu 6.5 240,027

Yabani
2018 41 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.5 14,000
2017 Dram Oyuncu 6.6 10,763
2015 38 Kısa Metraj Yapımcı 6.4 56
2014 Dram Oyuncu 8.3 100,964
2014 37 Oyuncu 5.5 2,623
2014 37 Komedi Oyuncu 4.9 8,401

Matmazel C
2013 36 Belgesel Oyuncu 5.6 655
2012 35 Komedi Oyuncu 7.0 64,647

Hayatının Seçimi
2011 34 Dram Oyuncu 6.5 19,819
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,275
2010 33 Komedi Oyuncu 6.7 81,179
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 4,916
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,507

Ziyaretçiler
2008 31 Korku Oyuncu 6.1 133,905
2008 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 497,663
2007 30 Komedi Oyuncu 4.6 2,933

Hayatı Yakala
2007 30 Dram Oyuncu 7.4 97,581
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,660

Yalnız Jim
2005 28 Komedi Oyuncu 6.5 7,965
2005 28 Belgesel Oyuncu 6.1 758

Babasının Kızı
2004 27 Komedi Oyuncu 6.2 67,236
2004 27 Müzik Oyuncu 6.7 1,366

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 26 Macera Oyuncu 9.0 1,857,170
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,692

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 25 Macera Oyuncu 8.8 1,677,003
2001 Belgesel Oyuncu 6.9 644

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 24 Macera Oyuncu 8.8 1,886,833

Onunla Bir Gece
2001 24 Komedi Oyuncu 6.2 30,791

Dr. T Ve Kadınları
2000 23 Komedi Oyuncu 4.7 19,846
1999 22 Dram Oyuncu 6.8 8,022
1999 22 Komedi Oyuncu 6.8 13,468

Korkusuz Soyguncular
1999 22 Aksiyon Oyuncu 6.3 10,147
1998 21 Aksiyon Oyuncu 6.7 430,869

Kaybedenler
1997 20 Suç Oyuncu 6.7 52,916

Abbottlar
1997 20 Dram Oyuncu 6.4 13,247

Çalınmış Güzellik
1996 19 Dram Oyuncu 6.5 28,970

Hayal Şarkısı
1996 19 Komedi Oyuncu 6.9 70,145

Şişman
1995 18 Dram Oyuncu 6.8 5,347
1995 18 Komedi Oyuncu 6.7 57,426
1994 17 Dram Oyuncu 5.9 4,571
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,393
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,928
1992 News Oyuncu 4.3 380
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688
1981 News Oyuncu 3.5 2,552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023