Giriş Kayıt
Harrison Ford

Harrison Ford


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Harrison Ford, oyuncu, yapımcı, senarist.

1983 yılının Mart ayında Melissa Mathison ile evlendi. 21 yılın ardından 2004 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.2010 yılının Haziran ayında Calista Flockhart ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut (1977), Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü (1980), Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü (1983), Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jethro the Bus Driver | Harrison J. Ford
Takma İsmi: Harry
9.4 (126 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (42)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2025 Aksiyon Oyuncu    
2024 Aksiyon Oyuncu    

Indiana Jones ve Kader Kadranı
2023 Aksiyon Oyuncu 6.5 202,264
2023 Komedi Oyuncu 8.0 23,924
2022 Dram Oyuncu 8.6 14,837
2022 Biyografi Yapımcı 7.2 18,478
2021 Müzik Oyuncu 3.5 949
2020 Belgesel Oyuncu 6.3 39
2020 Belgesel Oyuncu 7.0 483

Vahşetin Çağrısı
2020 Macera Oyuncu 6.7 56,776
2019 Belgesel Oyuncu 7.0 1,057

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
2019 Animasyon Oyuncu 6.4 69,412
2019 Belgesel Oyuncu 7.0 31,191
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 485

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Oyuncu 8.0 672,302

Joan Didion: Merkez Dayanmayacak
2017 Belgesel Oyuncu 7.5 3,092
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 8,358
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,008

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Oyuncu 7.8 977,720

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Oyuncu 7.2 205,308
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871
2015 Belgesel Oyuncu 7.3 537
2014 Belgesel Oyuncu 6.7 6,106
2014 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
8.5 321

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 197,035
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,531
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,098
2014 Belgesel Oyuncu 8.4 828

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 193,013

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 255,277
2013 Reality-TV Oyuncu 7.6 1,563

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.6 39,352
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 103,254
2013 Belgesel Oyuncu 7.4 2,199
2012 Oyuncu 7.1 768
2012 Belgesel Oyuncu 7.4 1,079

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 233,338
2011 Belgesel Oyuncu 6.5 278

Sabah Neşesi
2010 Komedi Oyuncu 6.5 83,517
2010 Belgesel Oyuncu 7.4 2,346
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,050

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.4 17,842
2009 Komedi Oyuncu 5.9 154,200
2009 Komedi 6.6 370

Sınırı Geçmek
2009 Dram Oyuncu 6.7 24,601
2009 Macera 6.7 222

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 493,187
2008 Belgesel Oyuncu 7.0 46
2008 Macera Oyuncu 7.4 23
2008 Oyuncu 6.8 1,667
2008 News Oyuncu 6.6 69

Roman Polanski: Aranan Adam
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 5,218

Agnès'in Plajları
2008 Belgesel Oyuncu 8.0 4,827
2007 Belgesel Oyuncu 8.8 94
2006 Suç Oyuncu 5.8 59,730
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Dram 6.2 1,897
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455
2004 Belgesel Oyuncu
8.2 5,295
2004 Belgesel Oyuncu 4.0 449
2003 Belgesel Oyuncu 7.8 528

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 39,462
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,645
2003 Oyuncu 6.5 1,060
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,510

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.7 67,660
2001 Belgesel Oyuncu 6.5 906
2001 Belgesel Oyuncu 6.5 187

Gizli Gerçek
2000 Dram Oyuncu 6.6 136,383

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Oyuncu 5.3 23,569

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Oyuncu 5.9 83,739

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Oyuncu 6.5 211,258

Sessiz Düşman
1997 Suç Oyuncu 6.2 72,010
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,270
1996 News Oyuncu 3.3 933
1995 Komedi Oyuncu 6.3 44,645
1995 Belgesel Oyuncu 7.4 575

101 Gece
1995 Komedi Oyuncu 6.5 1,912
1994 News Oyuncu 3.2 970

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Oyuncu 6.9 108,553
1994 Suç Oyuncu 5.3 3,661
1994 Belgesel Oyuncu 8.3 28
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,028
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,333

Kaçak
1993 Aksiyon Oyuncu 7.8 320,656
1992 News Oyuncu 4.3 395

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Oyuncu 6.8 121,106
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961
1991 Komedi Oyuncu 6.7 34,490
1991 News Oyuncu 7.0 336

Süphe Altında
1990 Suç Oyuncu 6.9 46,468

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Oyuncu 8.2 814,698

Çılgın
1988 Suç Oyuncu 6.8 58,105

Çalışan Kız
1988 Komedi Oyuncu 6.8 62,757
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330

Sivrisinek Sahili
1986 Macera Oyuncu 6.6 31,338

Tanık
1985 Dram Oyuncu 7.4 105,316

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 537,708

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,127,306
1983 Belgesel Oyuncu 7.7 679

Bıçak Sırtı
1982 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.1 826,686

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,041,368
1981 News Oyuncu 3.6 2,792

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Oyuncu 8.7 1,388,032
1980 Belgesel Oyuncu 7.5 364

Kıyamet
1979 Dram Oyuncu 8.4 714,076
1979 Komedi Oyuncu 5.4 5,106
1979 Komedi Oyuncu 6.3 11,581

Hanover Caddesi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.0 5,976
1978 Macera Oyuncu 2.2 17,007

Navarone’dan 10. Bölük
1978 Aksiyon Oyuncu 6.4 19,871

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,457,577
1977 Komedi Oyuncu 6.0 2,120
1977 Belgesel Oyuncu 7.4 735
1977 Korku Oyuncu 5.2 716

Konuşma
1974 Dram Oyuncu 7.7 122,642

Gençlik Yılları
1973 Komedi Oyuncu 7.4 99,060
1970 Western Oyuncu 5.7 169

Doğru Karar
1970 Komedi Oyuncu 6.3 1,658

Zabriskie Noktası
1970 Dram Oyuncu 6.9 17,237
1968 Dram Oyuncu 5.6 1,079
1967 Western Oyuncu 5.4 1,117
1967 Komedi Oyuncu 5.3 820

Büyük Soygun
1966 Suç Oyuncu 5.9 1,370
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,396
1962 Western Oyuncu 7.6 3,192
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,849
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film