Giriş Kayıt

The Witcher 1. Sezon Çekimleri Tamamlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 03 Haziran 2019 04:38

1048 

resim

Netflix’in izleyicilerle buluşturmaya hazırlandığı The Witcher 1. sezon çekimlerini tamamladı. Bu gelişme dizinin başrol oyuncusu Henry Cavill’ın paylaşımıyla ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi Henry Cavill karşımıza Geralt olarak çıkmaya hazırlanıyor. Hatta bu transfer sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Sevilen oyuncu The Witcher konusunda uzun süre sessiz kalmayı tercih etmişti. Fakat The Witcher 1. sezon çekimlerinin tamamlanmasıyla birlikte Instagram üzerinden paylaşım yapmayı ihtimal etmedi. Oyuncunun paylaştığı fotoğrafta Geralt’ın saçı için yapılan çalışmalara dair ufak bir ipucu elde etmiş oluyoruz. Bu paylaşımın altında “The Witcher 1. sezon çekimleri tamamlandı. Bu fotoğrafta çok ciddi görünsem de inanılmaz bir maceraydı. Ekip yorulmak nedir bilmeden çalıştı. Herkes en iyi performansını ortaya koydu. Herkesle gurur duyuyorum.” sözlerine yer verdi.

Henüz The Witcher 1. sezon ne zaman ekrana gelecek belli değil. Fakat tahminler 2019 sonuna işaret ediyor.


resim

The Witcher
2019
The Witcher
Macera / Dram / Fantastik / Korku / Gizem60 dk

Yönetmen: Tomasz Baginski, Alik Sakharov, Charlotte Brändström
Dünyaca ünlü kitap dizisinden uyarlanan The Witcher destansı bir ailenin epik öyküsünü konu alıyor. Yalnız bir canavar avcısı olan Rivialı Geralt, insanların yaratıklardan bile daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak...
8.0 (574,992 Oy)

Kaynak: Saklı Kumanda


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film