Giriş Kayıt

Katherine Langford'lı Netflix Dizisi Cursed’dan İlk Görsel Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 03 Haziran 2019 11:54

631 

resim

13 Reasons Why dizisiyle tanınan Katherine Langford’ın başrolünde yer aldığı Cursed’dan ilk görsel yayınlandı. Kral Arthur efsanesinin önemli karakterlerinden Göl Kraliçesi’ne odaklanacak dizi, önümüzdeki yıl Netflix’te yayınlanacak.

13 Reasons Why dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran, hatta dizideki performansıyla Altın Küre adaylığı elde eden Katherine Langford, canlandırdığı Hanna karakterinin hikâyesinin tamamlanmasından dolayı dizinin 3. sezonunda yer almayacak. Bunun üzerine yeni projeler kovalayan oyuncu, bu yıl en son Star Wars: The Last Jedi‘ı çeken Rian Johnson‘ın yazıp yöneteceği polisiye türündeki Knives Out filmiyle izleyici karşısına çıkacak.

Dizi ve film projelerini eş zamanlı yürütmeyi tercih eden Katherine Langford, 13 Reasons Why’ın ardından 10 bölüm şeklinde yayınlanacak olan Cursed dizisi için Netlix ile yeniden bir araya geliyor. Peki dizide izleyiciyi neler bekliyor?

Cursed, Kral Arthur efsanesini Lady of the Lake (Göl Kraliçesi) olarak bilinen Nimue’nin gözünden izleyiciye aktaracak. Dizide, gizemli yeteneklere sahip genç kahraman Nimue’nin, kaderinde yazılı olan Göl Kraliçesi’ne dönüşümü anlatılacak. Annesinin ölümünün ardından antik bir kılıcı teslim etmek üzere Merlin’i bulmaya çalışan Nimue, yol arkadaşı Arthur ile beraber beklenmedik maceraların içerisine sürüklenecek ve cesaretin sembolü hâline gelecektir.

Dizi, bugüne kadar farklı farklı versiyonlarını gördüğümüz bir konuya sahip. İlk bakışta bu durum sıradan bir dizi izleyeceğimiz algısını oluşturabilir ancak projenin arkasındaki isimler bu konudaki ön yargılarımızı yerle bir ediyor. Sin City’nin yazarı Frank Miller ve Puss in Boots’un senaristi Tom Wheeler, dizinin yaratıcısı ve yapımcıları olarak ekipte yer alıyor. Cursed, ikilinin birlikte kaleme aldığı aynı isimli çizgiromandan diziye uyarlanıyor. Netflix, bu yılın sonunda piyasaya sürülecek olan çizgiromanın haklarını daha okuyucuyla buluşmadan satın aldı.

Oyuncu kadrosunda Gustaf Skarsgård, Peter Mullan, Lily Newmark, Devon Terrell, Shalom Brune-Franklin, Daniel Sharman ve Billy Jenkins‘in yer aldığı Cursed, önümüzdeki yıl Netflix’te yayınlanacak.


Cursed
2020
Cursed
Macera / Dram / Fantastik50 dk

Yönetmen: Jon East, Zetna Fuentes, Daniel Nettheim
Genç Nimue’nin kaderinde güçlü Lady of the Lake’e dönüşmek vardır. Genç bir kız olan Nimue, annesinin ölümünün ardından Merlin’i aramaya koyulur. Antik bir kılıcı teslim etmek üzere çıktığı bu yolculukta beklenmedik yol arkadaşı Arthur ile...
6.0 (33,054 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film