Giriş Kayıt
Eamon Farren

Eamon Farren


Oyuncu

Eamon Farren, oyuncu.

Zincirlenmiş (2012), The ABC Murders (2018), T.I.M. (2023), Harmony (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu 6.4 294
2023 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.5 1,914

Kazı
2021 Biyografi Oyuncu 7.1 82,805
2019 Dram Oyuncu 6.6 911
2019 Macera Oyuncu 8.0 571,930
2018 Fantastik Oyuncu 5.6 1,536
2018 Biyografi Oyuncu 5.4 36,838
2018 Suç Oyuncu 6.6 11,729
2017 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,701

İkiz Tepeler
2017 Suç Oyuncu 8.5 76,234
2016 Biyografi Oyuncu 8.0 251,739
2015 Komedi Oyuncu 6.1 2,873
2014 Dram Oyuncu 6.2 321
2014 Biyografi Oyuncu 7.2 393
2014 Suç Oyuncu 6.6 782

Zincirlenmiş
2012 Korku Oyuncu 6.4 20,997
2012 Dram Oyuncu 6.0 526

İntikam Gecesi
2011 Suç Oyuncu 5.5 7,424
2011 Biyografi Oyuncu 7.3 19,478
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 23

Kutsanmış
2009 Dram Oyuncu 6.6 783
2009 Dram Oyuncu 5.4 319
2002 Dram Oyuncu 6.7 2,428
1998 Dram Oyuncu 7.1 1,643
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film