Giriş Kayıt
Henry Cavill

Henry Cavill


Oyuncu

Henry Cavill, oyuncu.

Çelik Adam (2013), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016), The Witcher (2019), Zack Snyder's Justice League (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Henners
9.1 (100 Oy)
  • Currently 181.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu 6.9 32,931

Argylle: Gizli Casus
2024 Aksiyon Oyuncu 5.7 50,031
2022 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,058
2022 Aksiyon Oyuncu 6.2 275,243
2021 Aksiyon Oyuncu 8.0 379,819
2020 Aksiyon Oyuncu 6.6 220,578
2019 Macera Oyuncu 8.0 572,143
2019 Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu 5.9 27,208

Mission: Impossible - Yansımalar
2018 Aksiyon Oyuncu 7.7 379,242

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Oyuncu 6.1 479,374

Kumdan Kale
2017 Dram Oyuncu 6.3 27,469

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 753,654
2016 Oyuncu 6.4 2,249

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 584

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 333,718

Çelik Adam
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 813,323

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Oyuncu 4.9 39,473

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 176,714

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Oyuncu 7.1 76,965

Nazi Vampirler
2009 Korku Oyuncu 5.3 12,966
2007 Dram Oyuncu 8.1 81,452

Yıldız Tozu
2007 Macera Oyuncu 7.6 285,731
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,237

Tristan Ve Isolde
2006 Dram Oyuncu 6.8 54,361
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 448
2005 Korku Oyuncu 4.2 13,029

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Oyuncu 6.8 7,994
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,467
2002 Dram Oyuncu 7.5 970

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Oyuncu 7.7 148,843
2001 Dram Oyuncu 5.1 414
1996 News Oyuncu 3.3 928
1994 News Oyuncu 3.2 965
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,949
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,324
1981 News Oyuncu 3.6 2,779
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film