Giriş Kayıt

The Mandalorian 3. Sezon, 25 Aralık 2021'de İzleyici ile Buluşacak


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 11 Aralık 2020 11:59

552 

resim

Disney, şu sıralar 2. sezonu devam eden The Mandalorian’ın 3. sezonunun ne zaman başlayacağını açıkladı. The Mandalorian 3. sezon, 25 Aralık 2021’de izleyici ile buluşacak.

Star Wars evreninde geçen ilk live-action dizi olan ve geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk sezonuyla büyük ses getiren The Mandalorian, 30 Ekim’de 2. sezonuyla ekranlara döndü. Iron Man, The Jungle Book, The Lion King yeniden çevrimi gibi filmlerin yönetmeni olan Jon Favreau‘nun yaratıcısı olduğu dizi, ilk sezonunda olduğu gibi 2. sezonunda da izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Disney+‘ın hızla büyümesinde kritik bir rol üstlenen dizinin 2. sezonu yayınlanmaya devam ederken, 3. sezon için de hazırlıklara başlandı. Disney+’ın bir numaralı cazibe unsuru olan The Mandalorian’ın sezonları arasındaki arayı açmamaya özen gösteren Disney, 3. sezonu da 2. sezon sona erdikten yaklaşık bir yıl sonra izleyicilerin beğenisine sunacak.

Bu gece düzenlenen Investor Day etkinliğinde The Mandalorian ile bağlantılı iki yeni Star Wars dizisi duyurulurken, The Mandalorian’ın 3. sezonunun yayın tarihi de açıklandı. Sevilen dizinin 3. sezonu 25 Aralık 2021’de başlayacak.

resim

Jango ve Boba Fett gibi Mandalorianlı bir savaşçı olan yalnız bir silahşorun maceralarını anlatan dizi, 2. sezonunda da bu yalnız silahşorun farklı gezegenlere uzanan yolculuğunu anlatmaya devm ediyor. Koruması altına aldığı “Bebek Yoda”yı Jedi’lara teslim etmek için yola koyulan Mandalorian, bu arayışı sırasında birbirinden ilginç karakterlerle tanışıyor. Ancak İmparatarluk’tan geriye kalan şeytani güçlerin Bebek Yoda’nın peşini bırakmaması, Mandalorian’ın tüm galaksinin kaderini etkileyebilecek bir komplonun içine çekiyor.

2. sezonda Boba Fett, Bo-Katan Kryze, Ahsoka Tano gibi Star Wars evreninin farklı köşelerinden karakterlerin de hikâyeye dâhil olması, The Mandalorian’ı Star Wars film ve dizilerinin geleceğinde önemli bir noktaya oturttu. 3. sezon hakkında bilinenler kısıtlı olsa da, 2. sezonun şu ana kadarki gidişatı, 3. sezonda da Star Wars evreninden tanıdık yüzlerin hikâyenin parçası olacağını düşündürüyor.

The Mandalorian
2019
The Mandalorian
Aksiyon / Macera / Bilim-Kurgu40 dk

Yönetmen: Deborah Chow, Rick Famuyiwa, Bryce Dallas Howard
The Mandalorian, tek başına savaş veren biridir. Bulunduğu yer ise Yeni Galaktik Cumhuriyet'in kontrol edemediği bir bölgededir. The Mandalorian'ın yolu Cara Dune ile kesişir. Cara Dune, Cumhuriyet'e bağlı olan askerlerden biri olarak biliniyor. Cara, yolu The...
8.6 (594,267 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film