Giriş Kayıt

Salgın Sürecinde Bağış Toplamak İçin Parks and Recreation Özel Bölümü Çekiliyor


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 25 Nisan 2020 19:01

363 

resim

Parks and Recreation ekibi, salgın sürecinde insanların gıdaya erişebilmesi için kampanyalar yürüten Feeding America’ya bağış toplamak için 30 Nisan’da yayınlanacak olan özel bölümde yeniden bir araya geliyor.

Hollywood’un en önemli komedi yazarları arasında gösterilen Amy Poehler‘ın başrolünde yer aldığı, 2009- 2015 yılları arasında yayınlanan, televizyonun ihtiyaç duyduğu komedi açığını kapatarak izleyicinin gönlünü fethetmeyi başaran ikonik komedi dizisi Parks and Recreation, geri dönüyor. Nasıl mı?

Parks and Recreation ekibi, ABD’de insanların gıdaya erişebilmesi için gıda bankaları kuran ve salgın döneminde kampanyalar yürüten Feeding America’ya bağış toplamak üzere çekilecek olan özel bir bölümde yeniden bir araya geliyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt, Adam Scott, Rob Lowe, Jim O’Heir ve Retta yarım saatlik bu özel bölümde yer alacak. Bu özel bölüm, Indiana eyaletinin gerçekte var olmayan Pawnee kasabasında müdür yardımcısı olarak görev alan Leslie Knope’un, sosyal izolasyon döneminde arkadaşları ve meslektaşları ile bağlantı kurmaya karar vermesiyle yaşanan olayları mercek altına alacak.

Pawnee kasabasındaki bir karantina gününde neler olacağını izleyeceğimiz bu özel bölüm, 30 Nisan‘da NBC’de yayınlanacak. Dizinin yaratıcılarından Michael Schur, bu özel bölümle ilgili “Diğer birçok insan gibi yardım etmenin yollarını arıyorduk ve biraz para toplayabilmek için bu karakterleri bir gece geri getirmenin mümkün olacağını hissettim. Oyuncu kadrosuna umutlu bir e-posta gönderdim ve hepsi 45 dakika içinde bana döndü. Eski ‘Parks and Rec’ ekibimiz, 30 dakikalık bir dilimde karantinaya alınmış Pawnee hayatını anlattı. Umarız herkes bundan hoşlanır ve bağış toplayabiliriz!” açıklamasında bulundu.

Feeding America’nın COVID-19 Müdahale Fonu için para toplayacak olan dizi ekibi, bu zor dönemde gıda bankalarının insanlara hizmet etmesi için ihtiyaç duyduğu kaynakları sağlamasına yardımcı olmayı hedefliyor.

Parks and Recreation
2009
Parks and Recreation
Komedi22 dk

Yönetmen: Dean Holland, Michael Schur, Ken Whittingham
Parks and Recreation (P&R) da The Office gibi mockumentary türünde çekilen bir dizi. Mockumentary, mock (alay, eğlenme, dalga geçme, sahte, taklit) ve documentary (belgesel) kelimelerinin birleşmesinden oluşmakta. Sahneleri belgesel çeker gibi çekme, oyuncuların...
8.6 (290,412 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film