Giriş Kayıt
Nick Offerman

Nick Offerman (52)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Nick Offerman, 26 Haziran 1970 Joliet, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

2003 yılının Eylül ayında Megan Mullally ile evlendi.

Parks and Recreation (2009), The Founder (2016), Ben, Earl ve Ölen Kız (2015), Yazın Kralları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1970
Doğum Yeri: Joliet, Illinois, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.8 m
8.8 (14 Oy)
  • Currently 175.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizden Geriye Kalanlar
2023 Aksiyon Oyuncu 9.2 158,304
2022 Komedi Oyuncu 7.5 22,531
2022 Komedi Oyuncu 5.3 120
2022 Biyografi Oyuncu 7.5 9,027
2022 Belgesel Oyuncu 6.1 12
2021 Animasyon Oyuncu 6.7 4,313

Küfürler Tarihi
2021 Belgesel Oyuncu 6.6 886
2021 Biyografi Oyuncu 2.6 228

Troll Avcıları: Titanlar Yükseliyor
2021 51 Animasyon Oyuncu    
2020 50 Belgesel Oyuncu 9.0 1,264
2020 50 Belgesel Oyuncu 7.1 1,291
2020 Komedi Oyuncu 8.6 1,518
2020 Dram Oyuncu 7.7 40,907
2019 49 Dram Oyuncu 4.9 8,163
2019 Komedi Oyuncu 8.0 79,673
2019 49 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 975

Lego Filmi 2
2019 49 Animasyon Oyuncu 6.6 68,759

3 Altında: Arcadia Hikâyeleri
2018 Animasyon Oyuncu 7.7 6,501

El Royale'de Zor Zamanlar
2018 48 Suç Oyuncu 7.1 153,139

Beyaz Diş
2018 48 Animasyon Oyuncu 6.9 3,831
2018 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.9 1,586
2018 48 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.9 11,186
2018 48 Dram Oyuncu 5.5 1,285
2017 47 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 2,221
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,111
2017 47 Komedi Oyuncu 5.8 23,651
2017 47 Komedi Oyuncu 6.5 9,954
2017 47 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 821
2016 46 Biyografi Oyuncu 7.2 154,429

Şarkını Söyle
2016 46 Animasyon Oyuncu 7.1 174,292

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 46 Animasyon Oyuncu 5.6 68,711

Hayatımın Yolculuğu
2015 45 Macera Oyuncu 6.3 27,601

Otel Transilvanya 2
2015 45 Animasyon Oyuncu 6.6 130,919
2015 45 Komedi Oyuncu 6.1 975
2015 45 Komedi Oyuncu 7.0 32,165
2015 45 Dram Oyuncu 5.6 27,879

Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 45 Komedi Oyuncu 7.7 133,474
2014 44 Komedi Oyuncu 4.9 1,162

Liseli Polisler 2
2014 44 Aksiyon Oyuncu 7.0 382,798
2014 Komedi Oyuncu 8.9 90,256
2014 Suç Oyuncu 8.9 377,466
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,379

Lego Filmi
2014 44 Animasyon Oyuncu 7.7 360,581
2014 44 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.6 1,294
2014 44 Komedi Oyuncu 5.7 8,214
2013 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 4,187

Bu Nasıl Aile!
2013 43 Aksiyon Oyuncu 7.0 455,987
2013 Komedi Oyuncu 8.4 322,939

Yazın Kralları
2013 43 Macera Oyuncu 7.1 82,305

Bir Dünya Ki...
2013 43 Komedi Oyuncu 6.7 32,290
2013 43 Komedi Oyuncu 5.0 3,661

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Oyuncu 8.9 112,320
2012 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.3 2,182

Liseli Polisler
2012 42 Aksiyon Oyuncu 7.2 565,211

İki Arkadaş
2012 42 Animasyon Oyuncu 7.8 20,985
2012 42 Komedi Oyuncu 5.5 21,222
2012 42 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.8 1,633

Paramparça
2012 42 Komedi Oyuncu 6.7 17,218
2011 41 Belgesel Oyuncu 7.0 6,588
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 83,341
2010 40 Dram Oyuncu 7.5 87
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,438

Güzel Günler
2010 40 Suç Oyuncu 6.3 57,228

Özel Kuvvetler
2009 39 Komedi Oyuncu 6.2 133,861
2009 39 Komedi Oyuncu 6.2 459
2009 39 Komedi Oyuncu 4.4 1,412
2009 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.6 263,254
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,504
2008 Komedi Oyuncu 7.8 7,922
2008 38 Komedi Oyuncu 5.7 494

Açıkgöz
2007 37 Komedi Oyuncu
6.5 5,171
2006 Kısa Metraj Oyuncu
Müzik
7.6 1,494

Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi
2006 36 Komedi Oyuncu 7.2 56,497

Günah Şehri
2005 35 Suç Oyuncu 8.0 773,436

Lanet
2005 35 Komedi Oyuncu 5.0 33,581

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 35 Aksiyon Oyuncu 5.1 76,577
2004 34 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 30
2004 34 Dram Oyuncu 5.4 3,112
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,692

Harvard Hırsızı
2002 32 Komedi Oyuncu 5.1 13,312

Adım Adım Cinayet
2002 32 Suç Oyuncu 6.1 59,132
2002 Komedi Oyuncu 6.8 12,409
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 188,496
2001 31 Komedi Oyuncu 5.6 2,468

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.2 130,670
2000 30 Dram Oyuncu 6.6 4,416
2000 30 Komedi Oyuncu 5.6 1,402

Melekler Şehri
1998 28 Dram Oyuncu 6.7 122,592
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,459

Sonuna Kadar
1997 27 Komedi Oyuncu 5.7 2,011
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,456
1993 Suç Oyuncu 7.7 14,575
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,928
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688
1981 News Oyuncu 3.5 2,552
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
- Biyografi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023