Giriş Kayıt
Aubrey Plaza

Aubrey Plaza


Oyuncu, Yapımcı

Aubrey Plaza, oyuncu, yapımcı.

Jeff Baena ile evlendi.

Parks and Recreation (2009), Zaman Yolcuları (2012), Legion (2017), Çılgın İhtiyar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
8.5 (45 Oy)
  • Currently 170.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (28)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Oyuncu    
2023 Animasyon Oyuncu 8.2 2,784

Servet Operasyonu
2023 Aksiyon Oyuncu 6.3 75,469
2022 Komedi Oyuncu 5.3 2,880
2022 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.7 8,215
2021 Animasyon Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 6.9 40
2021 Komedi Oyuncu 7.9 187,354
2021 Dram Oyuncu 7.7 7,094
2021 Komedi Oyuncu 6.6 10
2020 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 16,070
2020 Komedi Oyuncu 6.6 47,483
2020 Komedi Oyuncu 5.9 484
2020 Komedi Oyuncu 8.6 1,518
2020 Aksiyon Oyuncu 8.5 433
2019 Korku Oyuncu 5.7 56,406
2018 Komedi Oyuncu 5.8 6,666
2017 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.6 48,031
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.8 25,508
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 97,411
2016 Komedi Oyuncu 5.9 4,538

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Oyuncu 6.0 95,346
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 2,378

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Oyuncu 5.9 133,522
2015 Dram Oyuncu 5.3 2,122
2015 Komedi Oyuncu 5.5 3,321

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Oyuncu 5.9 30,161
2014 Macera Oyuncu 5.0 2,666

Alex Hakkında
2014 Dram Oyuncu 6.3 7,830
2014 Komedi Oyuncu 6.6 5,763

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Oyuncu 5.7 23,888
2014 Dram Oyuncu 6.2 1,857
2013 Komedi Oyuncu 5.8 41,956

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 390,894

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Oyuncu 6.3 29,817
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 1,035

Zaman Yolcuları
2012 Komedi Oyuncu 6.9 130,933

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.6 5,725

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 138,614
2012 Dram Oyuncu 5.9 1,868

Tepedeki Ev
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 52,194
2011 Dram Oyuncu 5.8 2,783

Sıkıntılı Hanımlar
2011 Komedi Oyuncu 5.8 9,999

10 Yıl Sonra
2011 Komedi Oyuncu 6.1 27,190
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 329
2011 Komedi Oyuncu 7.8 23,131
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,017
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,379
2010 Oyuncu 5.5 261
2010 Komedi Oyuncu 5.8 152

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Oyuncu 7.6 466,132

Matrak Adamlar
2009 Komedi Oyuncu 6.3 123,706
2009 Komedi Oyuncu 8.6 288,698
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,861
2009 Komedi Oyuncu 6.6 9,751
2008 Komedi Oyuncu 8.3 116
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,762
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 446

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 219,353
2005 Komedi Oyuncu 6.2 1,238
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,613
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,455
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,490
1994 News Oyuncu 3.2 962
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,314
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,939
1981 News Oyuncu 3.6 2,775
1952 News Oyuncu 4.6 2,465
- Animasyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 2,785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024