Giriş Kayıt
Yorumlar (19)
default avatar
(65) -
Konusu, anlatmak istediği, işlenişi, oyuncular ve oyunculuklar hepsi güzeldi. Sıkmadan, orta tempoda ve güzel ilerleyen bir film. Dünyada bazı iyilikler yapmak uğruna büyük fedakarlıklar gösteren, bu tür işleri desteklemek isteyen ya da bu konularda en azından hassas olanlar için vakit kaybı olan bir film değil. Bazıları hemen yorum yapar "boş bir film" diye. Doğrudur onlar için vakit kaybı.
7


avatar
(363) -
Bu türün seveni pek fazla yoktur zira ne polisiye ne macera ne aksiyon. Özel bir konu ve özel bir işleyiş tarzı. Tempo düşükmüş gibi gelsede aslıda değil çünkü 3 ayrı ama ortak paydası aynı hikaye olarak gidiyor. Kıssadan hisse verdiği mesaj dikkate değer. AMerikalıların bir huyunu çok seviyorum. Gerek milliyetçiliklerini gerekse evangelist misyonerliği sonuna kadar kulalnsalarda , her konuda kendi sistemlerini eleştirdikleri filmleride korkmadan açıkça sonuna kadar işliyorlar.

Açık söylemek gerekirse sadece Gary Oldman için seyretmiştim ancak tahminimden çok daha başarılı çıktı.
8


avatar
(293) -
kanayan yaraya yüzeysel dokundurmuş, işleyiş ve oyunculuklar güzel ama çok daha vurucu bir film yapılabilirdi yapılmamış demek ki güçleri bu kadarına yetiyor ya da yettiriliyor.
7


avatar
(17) -
uyuşturucu ve İlaç şirketlerinin üzerimizde oynadıkları oyunları gözler önüne seren bir film olmuş beğendim 8lik bence
8


default avatar
(227) -
Evangeline hanımın gözlerinin ışıltısı kaybolmuş, geçen zaman opioid içeren ilaçlardan daha acımasız belki de...Benzer ilaçların overdose alınması sonucu 100 binden fazla insan ölüyormuş dünyada...Diğer taraftan dayanılmaz ölümcül ağrılar çeken insanlara da yardımı oluyor mudur acaba? Sonuçta bu ilaçları illegal olarak satan, kendi iradesiyle alıp kullanan da insanoğlu...kadro ve işleniş çok da fena değil derken, finalde seri halde saçmalayan filmlerden biri olmuş...
Sürprizbozan: Göster


avatar
(169) -
İzlediğim en ağır giden filmlerden biriydi konu işleyişi de çok abartı olmuş hele ki bir polisin o kadar araştırma ile bulduğu kadının 2 günde bulması özellikle de kaçış yerini bulması çok saçmaydı
5


avatar
(37) -
Öyküler farklı gidiyor gibi gözükse de aynı meselenin kılcal damarlarını anlatıyor. Kadın oyuncu anne rolünün hakkını vermiş. Kolay kolay bu kadar eleştirel film göremezsiniz Hollywood'da, sadece bu yüzden bile takdiri hak ediyor.
7


default avatar
(136) -
İlaç piyasası eleştilirken bir anneni normüstü cesaret öyküsü güzel bir film. Biraz garibime giden uyuşturu piyasasının Ermeniler kontrolünde oluşu, ilk defa gördüğüm bir durum oldu. Bir şeyler değişiyor demek ki dünyada... hayırlısı vasatın az üstünde seyredebilirsiniz.
6


avatar
(8407) -
Oyuncu kadrosu çok iyi, Kid Cudi bile var... E. Lilly, lost zamanları ne yürek hoplattı yahu... Mafya, çete, polis, ilaç şirketleri, üniversite... Bir suç romanı okumak gibi, ama biraz karışık... Güzel bir film, izlenir lakin muhakkak bir benzerini izlemişsinizdir, ve haliyle bazen sıkılabilirsiniz. Ben bir şans verin derim. Filmin başındaki kar ve filmin genelindeki şehir manzaraları harikaydı.


default avatar
(9) -
Cidden vakit kaybı. 1.5 saat izledim ama bir türlü çekemedi beni. Kadroya güvenerek izlemeye karar vermiştim ama konu o kadar yavaş ve basit ki izlemeye değmez.
5


avatar
(83) -
Müthiş oyunculuklar,farklı bakış açıları ve muhteşem seneryosuyla şahsen çok beğendim.Bu konuları özlemişim.. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
7


avatar
(807) -
Güzel kurgulanmış, sürükleyici ilgi çekici konusu olan bir film.Yer yer aksiyon yer yer gerilim var filmde. İzlerseniz bence pişman olmazsınız.
7


default avatar
(9) -
yorumları okuyarak izlemeye karar verdim. önceki yorumculara teşekkürler, gerçekten son zamanlarda izlediğim güzel denilebilecek holivut Gülücük filmlerinden birisi. hele ki para imparatorları olan ilaç sektörüne getirdiği eleştirel ve çarpıcı yorumlara şaşırmadım diyemem. yeterli aksiyonla birlikte güzel bir film olmuş. kadro da gerçekten iyiydi.


default avatar
(12) -
Vakit kaybı. Kadro iyi falan değil, kadroda Armie var Gary var. Gary için izleyecekseniz pas geçin daha iyi Armie hangi filmin harika starı da kadro iyi olacak ki? Gary’e de anlam veremedim b..ktan bir yapımda oynamış. Yani uyuşturucu temalı desen değil, ilaç temalı desen ucundan, mafia desen alakası yok. Bitiş sahnesi rezalet. Ne anlattı yani birilerinin buna ihtiyacı var kullanmayın, onlar kullansın teması mı, yok ilaç sektörlerinin rezilliği mi? Nereye vardı ucu anlamak mümkün değil. İşte korona dönemi saçma sapan niye
izledik bunu filmlerinden.
3

Cevaplar (1)
default avatar
(43) -
her kelimesine katılıyorum.zaten sonunu getiremedim


1
| Bildir


avatar
(8) -
İyi kadro, iyi işleniş, iyi film. Bu yılın başarılı açılışı diyebiliriz bu film için. Hele de pandemi nedeniyle iyi film kıtlığı varken. Şunu da belirtelim film gerçek olaylardan esinlenmiş.
7


avatar
(882) -
Farklı kollardan ilerleyen ama ana konudan kopmayan kaliteli bir film. Oyuncular çok iyi. Gerilim ve aksiyonu pek olmasa da merakla izleniyor. İlaç sektöründe yaşanan gerçeklerin ortaya çıkışı ise şaşırtıyor.


avatar
(265) -
Film 3 paralel öyküden oluşuyor. Iki öykü filmin yarısından sonra birleşiyor ama diğer öykü sanki kendi başına gidiyor gibi bir havası var. Yada ben bağlantı kurmamış da olabilirim. Bu sebepten ilk yarısında dağınık bir havası var ve takibi zorlaşıyor. Ikinci yarısında işler yoluna giriyor ve hipnotize eder gibi ekrana kilitliyor. Bu detayları atarsanız güzel film. Benim hoşuma gitti.
7


avatar
(6203) -
Nihayet son günlerde vasat filmlerin dışında izlediğim en ciddi ve başarılı filmdi. Eğer küçük bazı klişe sahneleri dikkate almazsak yaklaşık iki saat boyunca baştan sona sıkmadan iyi oyuncuların kalitesiyle rahatlıkla sizi içine alabiliyor. Lost dizisinin güzel yıdızı olan Evangeline Lilly başarılıydı. Ayrıca filmlerini izlediğim Johnny Depp'in kızı Lily-Rose Depp ise filmde rol olmasada olurmuş. Kısaca beğenerek izledim ve tavsiye ederim.....
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film