Giriş Kayıt
Yorumlar (30)
default avatar
(93) -
Dune, dune diye yırtınıldığı için Dune izledim. Part 1 bir hayli uyutmuştu, part 2' nin de pek bir farkı yok. Sonra evde bu filme şans vereyim dedim, uykum olmasına rağmen bitirmeden bırakamadım. Bu şaheseri bol bol reklamı yapılan, beğenmeyenlerin gömüldüğü, ortalama bir aksiyonumsu film olan Dune ile kıyaslayacak değilim elbette. Türler farklı olduğu için kıyaslamak pek doğru olmaz zaten. Bu filmde gizem var, gerilim var, oyunculuk var. Diğer yapımların aksine vadettiği her şeyi vermiş. Puanım 9.
9


avatar
(741) -
100 dakıka suresi var.. kac dakıka olacaktı fılm acaba burdan elestırmek hıc mantıklı degıl.. agatha christie kitabı okurcasına enfes bir fimdi.. bu tarz fılmlerı ızlememe ragmen cok bılmışler gibi hemen de anladım yahu demek matah bir durum degıl acıkcası.. kurgu da cok iyiydi oyunculuklar da.. atmosfer de.. son zamanlarda izlediğim en iyi gizem suç filmi.. kesınlıkle 5.8-6 puanı haketmıyor..degerı sonra anlaşılır bu fılmın
9


avatar
(8408) -
Russel Crowe ve T. Flanagan ortaklığı filmi üst seviyeye taşımış. İzledikçe gizemi, film vermeden çözüyorsunuz ama bu tadını kaçırmıyor, bazı dikkatli seyirciler detayları kaçırmaz diye düşünüyorum. Süresi biraz uzun olmuş ama genel olarak keyifle izledim. Tavsiye ederim.


default avatar
(148) -
ağır ilerliyor, rusle'ı sevdiğim için katlandım. bazı mantık hataları var. süresi daha kısa olsa iyi olurdu.
5


avatar
(540) -
Düşük tempolu bir cinayet araştırma hikayesi. Arada ufak tefek şaşırtıcı detaylar mevcut. Abartılacak bir film değil, izleniyor ama olmasa da olur. Finali de tahmin etmek hiç zor olmadı. Bu tip film izleyenler, meraklılar kolayca yakalar.


avatar
(571) -
Alkollü araç kullanırken geçirdiği bir kazadan sonra rozetini kaybeden eski bir cinayet masası dedektifi üzerinden bir suç gizemi.

10 sene önce cinayetten mahkum olan ve idamını bekleyen bir suçlunun görüşme isteği ile artık hiçbir anısının olmadığı davayla ilgili bir soruşturmaya dahil olan Alzheimer hastalığından muzdarip emekli bir polisin geçmişe dair iz sürmesi.

Oyunculuk performanslarının kusursuz olduğu, Eugene O. Chirovici'nin 2017 tarihli The Book of Mirrors adlı kitabından uyarlanan film, benzer suç dramalarıyla ortak klişeleri paylaşsa da izlenmeyi hak eden başarılı bir yapım.

- Belki de gidip onunla konuşuruz diyorum. Bakalım ne diyecek?
- Neden?
- Bu günlerde bir tek hislerimle hareket edebiliyorum. Ayrıca doktorum zihnimi aktif tutmak gerektiğini söylüyor. Neden olmasın ki?
- Tabi, araştıracağım. Hala birkaç meslektaş dostum var.
7


avatar
(312) -
Normalde ağır tempolu bol diyaloklu filmler bana göre değil, çabuk sılılıyorum. Bu yapımda sonuna kadar merakla izledim. Finaldeki ters köşe müthişti. Russel Crowe rolünün hakkını sonuna kadar vermiş. Kaçırmayın
7


avatar
(1583) -
Polisiye ve bulmaca çözmeyi sevenler ekran başına, izlemeye değer yapımlardan biri.

Konu: Emekli cinayet masası dedektifi Roy Freeman, Alzheimer hastalığı nedeniyle tedavi görmekteyken , gizemli bir kadından yeni bilgiler gelince, bir üniversite profesörünün öldürülmesiyle ilgili eski bir davayı kendi kendine yeniden açmak zorunda kalır. Konular ilerledikçe kendisini olayların girdabına kaptırarak sis perdelerini kaldırmaya çalışacaktır..

Uyuyan Köpekler filminin EO Chirovici'nin 2017 tarihli The Book of Mirrors romanından uyarlandığını ve Adam Cooper'ın ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olduğunu öğreniyoruz. Filmi izlerken bazı yönleriyle tahmin edilebilir yanları olduğunu düşünüyorsunuz, hatta bu ne basitlik canım dedirtiyor ancak izledikçe filmin sonlarına doğru o klişe diye düşündüğünüz bazı şeylerin aslında tamamen şaşırtıcı, tahmin edemeyeceğiniz detaylar olduğunu görüyorsunuz. Film biraz da işin içinde Alzheimer hastalığı girince mantığı devreye sokuyor ve "olur mu canım öyle şey" dedirtebiliyor. İyi seyirler.
6


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film