Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(32) -
klasik bir Ata Demirer filmi , eğlenceli , az küfürlü, espriler yerinde, küfürsüzde komedi filmi yapıldığının örneğidir
7


default avatar
(4) -
Baştan sona gülerek izlenilen, tüm karakterlerin çok başarılı oynandığı, çok güzel bir komedi filmi. Mutlaka seyredin ....
8


avatar
(6) -
Film dün seyretim muhteşem eyvah eyvah seyretmiştim zaman zaman gülümsetirdi ama bu film de baştan sona gülmekten gözümde yaş geldi. Bunda büyük pay ata demirer yanı sıra yarım hasan oynayan İlker aksum büyük oyunculuguda var. Ve demet akbaş hafize rolünde efsane oynuyor. Son yıllarda aile arasında güzel ketif vermişti ama bu film 2.5 saat herşeyi kafanızdan atıp güldürmeyi fazlasıyla başarıyor. Bir kez daha gidecem ve herkese tavsiye ederim. Bu arada çanakkalede insanıda tertemiz ve dogaldır.


Yorumlar (24)
avatar
(792) -
"Acelem yok, hedefim sensin, bir gelsen aşktan kafayı yersin.
Bu sözüm bütün fesatlara gelsin, bizi çekemeyenin cezasını versin."

Şarkı sözleri... Hep entel-dantel alıntılar yapacak değiliz ya, bu sefer de filmin ruhuna uyalım dedik.
Bu sefer "eleştirileri eleştirmek" istemiyorum, çünkü anlaşılıyor ki mızmızlanmanın sonu yok.

Bu film "Bursa Bülbülü"nün provası veya ön çalışması gibi olmuş, yani onun kadar "güçlü" bir film değil, Erkan Can ve Demet Akbağ gibi oyuncuların da karakterlerini tam oturtamamış olmaları beni şaşırttı biraz, ama genel olarak başarılı, ve kesinlikle eğlenceli bir film. Lafı çok uzatmaya da gerek yok.

Eleştirilere boşverin, denk gelirseniz izleyin. Zaman ayırdığınıza pişman olacağınız bir film asla değil.
7


avatar
(111) -
Yeni türk filmlerindeki mafya sahneleri sıktı artık. Mafyasız konu bulamıyor adamlar yahu.
6


default avatar
(51) -
Her filmde mafya olmak zorunda mi? Aklimda ilker Aksum'un oyunculugu ve "Bahce Duvarindan Astim" dan baska birsey kalmadi.
5

Cevaplar (1)
avatar
(111) -
Kesinlikle katılıyorum. Şener Şen ile başladı bir mafya furyası aldı başını gitti. Geçen organize işler 2 izledim ki o zaten mafya filmi sonra küçük esnafı izledim mafya var, yol arkadaşım 1-2 izledim mafya var, hedefim sensin izledik yine mafya var sıktı artık.
6


1
| Bildir


default avatar
(141) -
Ata Demirel'in, "eyvah eyvah" çizgisindeki filmlerinden biri, konu basit, roller yapmacık, şive zorlama, nerde o eski Kemal Sunal filmleri... Özetle vaktiniz çoksa, işiniz yoksa izleyebilirsiniz....
4


avatar
(1239) -
Olumsuz yorumlara katılmıyorum bence gayet dolu ve eğlenceli bir yapımdı. Sonalra doğru biraz klasikleşti ancak buna rağmen ben beğendim.
İyi seyirler ..
7


avatar
(33) -
olmamış.. şiveler çok çok çok kötü.. eyvah eyvah gibi yeni bi seri yapmak istemişler galiba ama.. senaryo çok zayıf.. oyunculuklar ortalamanın altı.. erkan can.. son dönemlerde aldığın roller dizi ve filmler.. yakıştıramıyorum sana... sadri alışık sinema ödüllerinde demet akbağ ve ilker aksum en iyi performans için aday gösterilmiş.. ben de bi sıkıntı var galiba.. bu roller bana çok yapmacık geldi.. eyyorlamam bu kadar..
2


avatar
(312) -
Ata Demirer e yakışır kıvamda değil, yavan. Eğlenceli sahneler de var, yakışıksız benzetmelerin olduğu sahneler de.
Sürprizbozan: Göster

Yok valla benden geçer not alamadı
4


default avatar
(166) -
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla.

Sürprizbozan: Göster


#AtaDemirer'in madeni adeta Kuzey Ege ve Trakya. Yine oranın motifleriyle bezemiş filmi. Sempatik de hani. Hoşumuza gitti. Kararınca küfür gayet eğlenceli kılmış filmi. Öyle aman aman bir şey değil ama izlerken eğlendiriyor izleyiciyi. Hafize karakteri zaman zaman #NeredesinFiruze'yi hatırlatsa da bize çok tırmalamadı ama.

Oyuncu kadrosunun dev isimlerden oluştuğunu belirtelim. Her biri kendini ispatlamış isimler. Western sahnesi son derece başarılı bir sekanstı.

Her filmde kendisinden şarkılar dinlemeye alışkın olduğumuz Ata Demirer bu filmde de çok sık şarkı söylüyor ama tatmin edici değil bu sahneler. Daha yoğun ve baskın olsaydı keşke o sahneler. Zekeriya karakterinin bazen hançereli konuşması bazen de Zeki Müren edası ile İstanbul Türkçesi konuşması biraz göze batıyor ama izlemeye değer bir yapım yine de. #iyiSeyirler.


default avatar
(17) -
Ne iyi ne kötü...Yani Ata Demirer denince haliyle bir şeyler bekliyor insan ama yine vasat bir şey çıktı karşımıza...Demet Akbağ ve İlker Aksum'un oyunculukları hatrına puanım...
6


avatar
(6206) -
Türk filmlerinde genelde seçici olurum ve yetenekli oyuncu Ata Demirer'ide beğenirim.Filme gelince tamam güzel vakit geçirmek için gayet güzelde insanlara komik olsun diye basit ve kolay rolleri yapmasalar çok daha güzel olacakken filmi basitleştirmeleri hiç hoş olmuyor.Arzum daha ciddi komedi filmlerinde görmek dileğiyle
6


avatar
(8408) -
Ata Demirer uzun bir süre sonra dişe dokunur bir yapım çıkardı! Sabah sabah izlerken sürekli mutlu ediyor insanı film... Tabi manzaralar da muhteşem, belirtmeden geçmeyelim. Kadrosu bizim sinemamız için oldukça yüksek standartta, iyi emek verilmiş. Hamdi Alkan'ın kızı çok güzel maşallah ama bakalım oyunculuk için yetecek mi? Yalnız Allahaşkına şu poster olaylarına biraz daha dikkat edilse, para harcansa, hep aynı be kardeşim!!!


avatar
(52) -
Ata Demirer özellikle Türk sineması için kredisi oldukça yüksek olan bir yönetmen.Filmlerinde genellikle Ege Bölgesinin güzelliklerini doğa görüntüleriyle harmanlayıp , başarılı oyunculuğu ve olmazsa olmaz Demet Akbağ ile olan kimyasıyla seyirciye hep optimistik bir hava yaşatıp Ege atmosferine davet ediyordu.Hedefim Sensin,Arif v 216 ile 2018 e damgasını vurmuş Kıvanç Barunonu ve Ata Demirer ortaklığıyla canlanıyor.Gökçeada atmosferini çok başarılı bir görüntü yönetmenliğiyle izleyiciye sunmasının dışında Eyvah Eyvah serisinden beri uyguladığı formulize senaryo sebebiyle bu atmosferi yer yer baltalayabiliyor özellikle filmdeki Mafya karakterlerinin filme hiçbir işlevi olmadığı gibi,gereksiz uzatılmış sahneler ve ilk yarıdaki kopuk sahne geçişleri göze çok batıyor fakat bunun yanında oldukça güzel Gökçeada görüntüleri,güzel müzikleri (Bahçe Duvarından Aştım,Deniz ve Mehtap) ve Ata Demirer ve oyuncu kadrosunun yeteneğiyle (özellikle western sekansı çok iyiydi) çoğu gişe komedisine nazaran kaliteli bir iş sunuyor.
5


avatar
(72) -
Kahkaha Tufanı olmuş sansürsüz olması filme Ayrı Bir Hava Katmış Çok Beğendim Buda olmasaydı daha ata filmi izlemezdim Sadece Ata Değilki Filmde birçok ünlü var zavkle ve kahkalar atarak film izlemek istiyorsanız hemen gidin dvd divx ertelemeyin ....8 /10
9


avatar
(742) -
artık ata demirer filmleri tam dizi kıvamına oturdu.. yenilik yok.. kadro arkadaşlarına hadi kalkın geliverin mekanı biliyorsunuz diyip motor diyorlar sanırım artık o iklim intibası oluştu artık bende.. çok mu kötü değil süper mi o da değil.. sinema parasına acıdım ben açıkçası gitmeyen tv de izlese yeridir
5


avatar
(1418) -
Hareketli ve keyifli bir film. Ata Demirer'e yakışan bir roldü. Gökçeada'da çekilmiş olması hoşuma gitti çünkü oraya gitme fırsatım olmadı. Demet Akbağ'ın canlandırdığı karakter bence filmin en komik karakteriydi. Erkan Can'ı da bir komedi filminde izlemek çok hoş oldu. Hikaye de güzeldi. Ata Demirer'in şarkı söylemesine bayılıyorum. Bu filmde bol bol şarkı söylemiş çok da iyi etmiş. Ben çok beğendim. Arkadaşımla sinemada epey güldük. Film bitince de sahnelerden bahsettik. İyi vakit geçirmek için birebir.
7


default avatar
(35) -
orta halli bir Ata demirer komedisi. Ata demirer güzel bir tipleme yaratıp iyi de oynamış, İlker Aksum oyunculuk konusunda başarılıydı.Gonca Vuslateri hem oyunculuk, hem şive konusunda başarısızdı ve sırıtıyordu. Genel olarak eğlendiren bir filmdi ve bir önceki filmden çok daha iyiydi.
6


avatar
(806) -
Birkaç eğlenceli sahnesi olsa da "sığ" kalmaktan kurtulamamış bir izle ve unut komedisi ...
6


avatar
(272) -
Eğlenmek için gittim ve salondan mutlu ayrıldım. Evet Ata Demirer Çanakkale ve ege bölgesi şivesine bir düşkünlüğü var, bunu da filmlerin de ve stand-up'ların da sürekli görüyorsunuz.
Ama ben sinemaya komedi filmi izlemeye gittim hem de keyifli vakit geçirmeye gittim ve bunu aldığımı düşünüyorum...
Eşinizle,dostunuzla keyifli bir vakit geçirmek istiyorsanız kesinlikle izleyin derim
6


avatar
(444) -
Çanakkale olmasa Ata Demirer film yapamayacak galiba. Stand-up larında şiveli konuşan yerli halk bölümlerini filme koy ondan sonra "bakın size komedi filmi yaptım, içine de o kadar gereksiz sahne koydum ki hunharca gülesiniz diye; evet filmde sırf komiklik olsun diye bir sürü gereksiz sahne vardı ki, bunların çoğunda tebessüm bile edemedim. Bu filmle Ata Demirer komedi filminde başarı seviyesini ve bundan sonraki hiçbir filmde bu seviyenin üstüne çıkamayacağını belirlemiş oldu. Ayrıca, bu komedi filmlerinde bir de mafya ayağı olmak zorunda diye bir kanun mu var?..
4


avatar
(6) -
Film dün seyretim muhteşem eyvah eyvah seyretmiştim zaman zaman gülümsetirdi ama bu film de baştan sona gülmekten gözümde yaş geldi. Bunda büyük pay ata demirer yanı sıra yarım hasan oynayan İlker aksum büyük oyunculuguda var. Ve demet akbaş hafize rolünde efsane oynuyor. Son yıllarda aile arasında güzel ketif vermişti ama bu film 2.5 saat herşeyi kafanızdan atıp güldürmeyi fazlasıyla başarıyor. Bir kez daha gidecem ve herkese tavsiye ederim. Bu arada çanakkalede insanıda tertemiz ve dogaldır.


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film