Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

ufukks

 
Kayıt : 04 Mayıs 2020
  • İntikamın Saflığı
    İntikamın Saflığı
  • Reprisal
    Reprisal
  • Zodiac
    Zodiac
  • The Outfit
    The Outfit
  • Ozark
    Ozark
  • The Wire
    The Wire
  • İntikamın Saflığı
    İntikamın Saflığı
Son Yorumları
Sisu (2022)
04 Haziran 2023
Pek fazla yorum yazmıyorum ama bu film için yazmak istedim.

Hiç mantık beklentisi olmadan, uçuk kaçık ama eğlenceli, aksiyon dolu bir film bekleyerek izlediğimi belirtmek isterim. Buna rağmen benim için tam bir zaman kaybı oldu ki bir film için kolay kolay bu ifadeyi kullanmam. Mantıksız ve absürd olması beklediğim bir durumdu ama aksiyon da bana göre zayıf çünkü aksiyon sahneleri o kadar basit ve inandırıcılıktan uzak yapılmış ki, hiç bir şekilde seyir zevki alamadım. Ucuz ve başarısız bir Tarantino taklidi olmuş.
Dune: Part One (2021)
21 Temmuz 2022
Kitabı okumadan filmi izleyenlerdenim.

Olumlu ve olumsuz yorumları filmi izlemeden önce okudum ve beklentim, güzel ancak biraz fazla ağır, yer yer sıkıcı olabilecek bir film olacağı yönünde idi ancak kesinlikle film beklediğimin çok üstünde çıktı. Filmi senaryo/konu yönünden değerlendirmeye çok fazla gerek yok, zaten o konuda kötü düşünen pek yok, ancak aksiyon ve heyecan olarak da bence son derece kararında, zevkle izlenen bir yapım.
Forbrydelsen (2007)
21 Temmuz 2022
Hollwood'un süper kaslı/zeki/yakışıklı/güzel/seksi karakterlerinden sıkılıp,İskandinav dizilerinin gerçekçi ve doğal havasına kendini kaptıranlardansanız, bu dizi tam size göre demek isterdim ama diyemiyorum.

Maalesef bu diziyi, The Bridge yani Bron/Broen gibi hatta Trapped gibi başarılı bir dizi olarak görmüyorum. Sezonları sanki tamamlamış olmak için uzatılmış bölümler ve tekrar eden "yakaladık-hop yine kaçtı" döngüleri nedeniyle bir süre sonra bitsin de kurtulalım moduna giriyorsunuz.

Ayrıca Sarah Lund, Saga Noren gibi sorunlu bir karakter değil, daha çok çevresindeki hiç kimseyi insan yerine koymayan, kimseye değer vermeyen, düşüncesiz ve nezaketsiz, iğrenç bir insan karakteri olarak çizilmiş ve bir süre sonra çok rahatsız edici olmaya başlıyor. Ayrıca iyi bir dedektif de değil çünkü karar mekanizması aşırı derecede içgüdüsel ve şüphelerinin üzerine takıntı düzeyinde gidiyor; sık sık da büyük başarısızlıklar yaşıyor ancak mesleki olarak tek iyi yanı olan kararlılığı sayesinde sezon sonlarında amacına ulaşıyor.

Özetle maalesef tavsiye edemiyorum.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film