Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(1583) -
Seyri ve hikayesi güzel, gerilimli ve duygusal anları olan bir western. Bu filmi bekliyordum ve beklediğime değdi, çok beğendim, türün sevenlerine tavsiye ederim. Tom Hanks'i ilk defa bir westernde izliyorum ve adam tabii ki her zamanki gibi rolün hakkını vermiş. Seviyorum adamı yaw, harika bir oyuncu, beni hiç yanıltmıyor, elini sıkıp biraz konuşmak istediğim aktörlerden..

Western filmlerin insanı rahatlatan bir yanı vardır, diğer filmlerdeki gibi binaların, trafiğin, keşmekeşin arasında geçmez, aksine uçsuz bucaksız doğa manzaraları vardır, çözmeniz gereken birbirine geçmiş akıl oyunları yoktur, sade ve basittir. Arada deneyin, güzel oluyor.
9


default avatar
(5) -
Oyunculuk hususunda şunu diyeyim Atlar da dahi artistlik var, ufak tefek rollerden başrole kadar profesyonel bu adamlar.Ders niteliğinde... Film toplam netflix'ten daha iyi.

2 saatliğine de olsa şu sıkıntılı pandemi günlerinden alıp götürdü. Bilgisayar efektleri yok bir kere bu süper bir şey. İzleyin, teşekkür edeceksiniz. iyi seyirler.Not.Sinema sanatı unsurları açısından başka arkadaşlar değerlendirsin ,görüntü,ses,yönetim,oyunculuk vs.
8


avatar
(6205) -
Özellikle altyazını bize hazırlayan '' AKDENİZ '' rumuzlu arkadaşa en içten bir şekilde teşekkür ederiz..Açıkçası bu pazar sabahı kahvaltı sonrası gerçekten keyifle ve duygulanarak bir kovboy filmi izlemiş oldum. Tom Hanks'in MUHTEŞEM perforfaması hakkında yazmama hiç gerek yok. Ben öncelikle 2019 yapımı (System Crasher) yapımında oynayan küçük Alman kızı çok merak ediyordum ve gerçekten yine başarılıydı. ( System Crasher filmini izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim ) Bence bu film hakkında fazla yorum yazmayayım ama izleyin beğeneceğinizi tahmin ediyorum....
7


Yorumlar (48)
avatar
(218) -
Tom Hanks'in mükemmel insan, hep iyi yürekli, hep babacan çizdiği profilden nefret ettim artık. Tamam iyi oyuncu tamam suratı kötü role gitmeyebilir tamam insanlar onu iyi rolde görmek istiyor ama yeter aga. Son 10 yıldır tom hanksin bütün filmleri aynı hissiyatı bırakıyor "ne iyi adam be helal olsun". Sanırım bundan sonra bu tarz biyokrafi ve mükemmel insan portresi çizen tom hanks filmlerinden uzak duracağım.
5


default avatar
(32) -
2 veya 3 seferde anca bitirebildim .. akış gidişat sıkıntılı .. iki ileri bir geri seklinde temposu var maalesef .. Yarım saatten sonra açılıyor film sonra yine tempo düsüyor yine hızlanıyor falan .. En fazla 6 lık bir film bence .. Puanı düşsün diye 1 veriyorum ..
1


avatar
(1239) -
Benim için biraz yavaş ilerleyen film oldu. Genelde Tom hanks filmleri bende çok ayrı yerlerde olur ancak bu film Tom Hanks ismine bence pek yakışmamış. Başka birisi oynamış olsa belki farklı yorumda bulunabilirdim ancak oynayan Tom amcamız olunca insan ister istemez o beklentiye giriyor. Temposu yavaş o yüzden izlerken bunu mutlaka göz önünde bulundurun isterim. İyi seyirler.
6


default avatar
(88) -
İnsanını içini ısıtan sıcacık bir filmdi. Ebeveyn olmak için genetiğin şart olmadığını gayet güzel işlemişler.
7


avatar
(792) -
"İleriye bakmak için önce hatırlamak gerekiyor."

Bana "True Grit"i hatırlattı. Her iki versiyonu da güzeldir. İlk bakışta yaşlı adam + çocuk formülüne yaslanan sıradan bir film gibi görünmekle beraber, pek o kadar basit olmadığı giderek anlaşılıyor.

Ferhan Şensoy'un "Ferhangi Şeyler"ini anımsayan oldu mu? "Ne alaka?" demeyin. Oyunun bir bölümünde oturup günlük gazeteleri okur ve yorumlar kendisi. Bir tür stand-up'tır aslında. Captain Kidd'in de (isim tamamen rastlantı mı acaba? Bir korsan ile bu amcanın bir paralelliği olmaz ama... Konuyu çok dağıttım yahu...) Demek ki günümüzdeki stand-up'lar, hatta bizdeki meddahlık geleneği falan bu tür "girişimlerle" başlamış.

Yol hikayesi, Western, Tom Hanks, sempatik bir çocuk oyuncu, üstüne üstlük "En iyi sinematografi" gibi "baba" sayılabilecek bir dalda Oscar adaylığı... Filmin kötü olması mümkün mü? Değil... Fakat sıkıcı anları da yok değil, belki kurgu ile ilgili bir sorunu vardır, bilemiyorum...

Yukarıdaki faktörlerden biri bile ilgi alanınıza giriyorsa, film size hitap edecek demektir. Yine de partnerinizle birlikte izlemeniz daha tercih edilesi bir durum olabilir...
7


avatar
(1031) -
Systemcrasher filminin huysuz Benni’si ile usta oyuncu Tom Hanks’in performansı birleşince baştan sona sıkılmadan izlememizi sağlayan güzel bir Western filmi olmuş. Helena Zengel bu filmde de kendini yukarılara taşımaya devam ediyor. 4 dalda aldığı Oscar adaylıklarını da sonuna kadar hak etmiş bir yapım. Tavsiye ederim... 6/10...
6


default avatar
(102) -
görüntü yönetmenliği olsun,oyunculuk olsun çok yerinde eli yüzü düzgün bir western ve gayet izlenebilir bir yol hikayesi. gerektiği yerde aksiyonu,gerektiği yerde de duygusal sahneleri,hepsi dozunda. hikayeyi tahmin ediyorsunuz direkt, o yüzden daha sıkıcı bir film bekliyordum ama öyle çıkmadı. bu tarz filmlerde görülen bazı gereksiz gerilim yaratma ögelerine çok girmeden akıp giden bir hikaye yapmış paul greengrass. bir başyapıt değil ama gayet iyi bir film pandemi dolayısıyla güzel yapımlara hasret kalmış sinemaseverleri tatmin edecek bir film uzun zamandır şöyle o atmosfere sokan bir western izlememiştim,iyi geldi.kısacası ben beğendim
7


avatar
(1723) -
kendini sonuna kadar izletmeyi başaran ancak vasatı pek aşamayan bir yapım, çok hareketli bir sahneleri yok, tempo tekdüze, oyunculuklar eh, ortam ve ambians filme yakışır cinsten...
6


default avatar
(58) -
Tom Hanks'in harika oyunculuğu beni bir kere daha mest etti. Hiç bir şey olmasa sadece bu adam için seyredilir bu film. kaldı ki, diğerleri de, bilhassa o küçük Alman kızı da çok iyi bir iş çıkarmışlar. Zamanımızın abuk sabuk, abartılı efektli, oyuncusuz filmlerinin arasında bu film bana hakikaten nefes aldırdı. Vakit ayrılıp seyredilmesi gereken bir film.
8


avatar
(366) -
Konu güzel, oyunculuk muazzam, işleyiş de fena değil 2 saat sıkılmadan izlediğim güzel bir yapım oldu. Netflix olmasından dolayı biraz çekincem vardı filme karşı ama arada da olsa iyi şeyler tutturabiliyor.
7


avatar
(54) -
ilk yarım saat sıkabilir sonra yavaş tempoda sürükleyip götürüyor. Tom Hanks varsa zaten izlenir.
7


default avatar
(43) -
Tom Hanks var diye atladım ama hayal kırıklığına uğradım.Tom Hanks yine çok iyi...Ama geri kalan herşey sıradan....Baya sıkıldım açıkçası....Bana göre bir tarz değilmiş....


default avatar
(2) -
İzledikten sonra pişman olmadım, filmin hikayesi ve geçtiği dönem ile birlikte tom hanks'in oyunculuğu güzel bir şey ortaya çıkarmış.
8


avatar
(157) -
Tom Hanks dedem o kadar iyisin ki... Rahmetli büyükbabama çok benziyor yaşlılığı. Karakteriyle, duruşuyla, duygusuyla, aktör kelimesinin hakkını veren bir isim. Film o kadar güzeldi ki kelimelerle anlatırken zorlanıyorum. Küçük kız da üstlendiği rolü izleyiciye fazlasıyla geçiriyor. Western türünün hakkını sonuna kadar veren bir film. Yönetmenin çekimlerini çok beğendim, sahne geçişleri, çekim açıları, ışıklandırma, her şey güzeldi. Birinci sınıf bir işçilik, emeği geçen herkes alkışı hak ediyor. İyi seyirler.
9


avatar
(8407) -
Western, dram, arkadaşlık, bağlılık, yol... İç savaş sonrası tuhaf bir meslek, üstüne tuhaf bir yol arkadaşlığı temasında geçen aksiyon ve dram dolu bir yapım. Tom Hanks bir başka oynuyor gerçekten, hissediyor ve insana hissettiriyor sanki! Genel olarak sıkabilir ama ben keyifle izledim. İyi seyirler olsun.


avatar
(121) -
Ben çok beğendim. geneli dingin. aksiyon sahneleri çok yerinde. görüntü çekimler, müzik ve tüm oyunculuklar çok iyi. çok ciddi çalışılmış bir film. bunun haricinde ne dersem spoiler'a girecek. bu kadarla bırakayım yorumumu. kesinlikle tavsiye ederim.
8


default avatar
(16) -
Küçük sarışın kız Helena Zengel, harika bir performans sergilemiş.... Seyretmesi güzel ve anlamlı mesajları olan bir film...
8


avatar
(430) -
alışılageldik tom hanks oyunculuğu ve sonlara doğru vermek istediği duyguyu izleyiciye verebilmesi dışında ortalama bir film... western sevenler ya da hanks hayranları izleyebilirler. onun dışında çok da tavsiye edemeyeceğim. ayrıca küçük yetim kıza babalık eden, ona yoldaşlık eden iyi kalpli adam hikayesi/formülü artık eskimeye başladı bence...
5


default avatar
(176) -
Kötü bir film değil ama aman aman bir film de değil. Konu basit ve fazla derinliği yok. Western tarafında bir yol filmi diyebiliriz. Ortam ve oyunculuklar iyi. Filmde sizi sarsacak veya etkileyecek bir şey olmuyor. ara ara aksiyon ara ara dram ve iki karakterin ilişkisi üzerine kurulu bir film. Tom Hanks olunca daha iyi bir film bekliyor insan ama onun da yapabileceği bir şey yok çünkü gerçekten konu ve senaryo vasat. Yine de kendini izleten bir film.
6


avatar
(312) -
Tom Hanks'in oyunculuğuna hayran kalmamak mümkün değil, adam yerinde hareketsiz dursa bile efsane oluyor. Bizdeki birçok sanatçı, oyuncu Tom Hanks:'den biraz oyunculuk kapsa hiç fena olmayacak. Duygusal, naif bir yapım. Çocuk oyuncu da gerçekten iyi iş çıkartmış. Tempo hiç sorun olmadı bende oysa temposu düşük filmlerde çabuk sıkılırdım. Bence kaçırmayın.
Çok beğendiğim yapımları Dublajlı çıktığında ayrıca dublajlı olarak da seyrediyorum. Bu yapımda da aynı alışkanlığımı devam ettireceğim.
8


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film