Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(117) -
buradaki yorumlara bakarak izledim filmi ancak izlemesem de olurmuş. bana ne bir şey kattı ne de en ufak bi ilham verdi. filme dair yorum yazarken bile filmi hatırlayamıyorum o derece yani.
5


avatar
(234) -
İzlenmesi faydalı olacak bir film. Büyük heyecanlar ya da hareketler yok fakat önemli diyaloglar ve ilhamlar var.
8


avatar
(109) -
Hoş bir filmdi. Johnny Depp müthiş oynamış, hakkını vermek lazım. Aslında son dönemdeki hakkında çıkan dedikodu ya da haberlere paralel bir film olmuş, belki de o yüzden mükemmel oynamış bilemeyeceğim Gülücük
Kankası rolündeki Danny Huston'ı çok yapmacık buldum, o kadar irite etti ki, bazı sahneleri ileri sardırttı.
Film genel olarak kansere yakalandığını son evrede fark eden bir İngilizce profesörünün, hayata s... çekmesini konu almış. Tam tabir kesinlikle bu olmalı ki final sahnesi de seçimleri sadece kendisinin yapacağına tam örnek. Çok keyifli ve hızlı başlayan, sonlara doğru durağanlaşan bir film.
7


Yorumlar (29)
avatar
(62) -
Sınırları zorlayan türden bir karamizah. Perde perde yapısı ile günümüz filmlerine pek benzemeyen bir eser. Ne zaman öleceğini bilmenin getirdiği ruh hali Depp'e çok iyi oturmuş. Hem güldüm hem de ağladım. Eşsiz... Depp'e Joker rolü verilirse iyi kotarır diye düşünüyorum.
10


avatar
(114) -
Johnny usta 'nın döktürdüğü yer yer kara mizaha kaçan hoş bir dram filmi . Bir iki yapmacık yeri dışında çok kolayca izlenen hoş mesajları olan bir yapım olmuş . 1,5 saatinizi vermenize değer derim
7


avatar
(1031) -
Johnny Depp'i ilk defa bu tarz bir filmde izledim ve çok beğendim. Oyunculuğu ise resmen zirve yapmış. Oldukça eğlendiren bir yapım olmuş. Son ana kadar hem güldürdü, hem yaşam ve hayata dair pek çok mesaj verdi. Bir çok ünlü oyuncuyu da barındıran bu duygusal filmi herkese tavsiye ederim. İyi seyirler... 7/10...
7


avatar
(2066) -
Pek çok kötü film izliyorum, buraya yazmıyorum, fakat şu film için kötü demek istiyorum, hatta Johnny Depp'i favorilerimden çıkarıyorum. Bomboş, berbat, ne oyunculuk ne hikaye, ne sinematografi... hiçbir şey yok. Puan bile vermiyorum.

Cevaplar (1)
avatar
(6205) -
steinbeck abi seni çok sert gördüm Gülücük
7


1
| Bildir


avatar
(319) -
J. Depp'in oyunculuğu için izlenir.. akıcı ve eğlenceliydi.. süre olarak da kısa tutulması iyi olmuş..
7


avatar
(81) -
Sıkıla sıkıla izledim resmen. filmin sonunu getirmek çok zordu.
4


avatar
(6205) -
Öncelikle dejenere olmuş ailenin yaşam tarzı hiçte hoşuma gitmedi ama Johnny Deep hayatın acımasızlığını çaresiz adam rolünü çok başarılı oynamış.Aslında film ağır tempoda ilerlemesine rağmen johnny Deep'in oyun gücüyle sonuna kadar izlettirmeyi başarıyor.Ayrıca filmin sonuna doğru kızıyla yaptığı dramatik konuşmalarında resmen gözlerim yaşardı ve boğazım düğümlendi. Kesinlikle herkesin beğeneceği bir film değil ama ben izlediğime pişman olmadım...
7


avatar
(363) -
Açık söylemek gerekirse vasat bir film olmuş. Komedi unsuru içeridğini pek sanmıyorum türünde belirtildiği gibi. Dram kısmı ise durağan melankonik, kasvetli bir süreç içinde geçiyor. J.Deep için seyretmek istedim ama yorumlardan birinde yazıldığı gibi, beklentim hakikaten biraz yüksekti. Çok gereksiz detaylara inilmiş olması atlaya atlaya izlememin en büyük sebebi. Hayatın bu gerçeklerini anlamak için filmi izlemeye gerek yok, yeterince örnek zaten var.
Boşuna vakit kaybı olur ama siz bilirsiniz.
3


avatar
(489) -
Bomboş bir film.Sığ ve klişe muhabbetler, zorlama dramalar, duygu ve sevgi olması gereken bir hikayede her ikisininde geçmemesi, gereksiz eşcinsellik vurgusu boşa giden 1 buçuk saat.

Ölümüne 3 vakit kalmış bir profesörün öğrencilerine ve çevresindekilere vermeye çalıştığı sözde "hayat dersleri"nin yüz kat daha doğru ve gerçekçilerini anadolunun herhangi bir köyünde kahvehanede oturan bir amcadan da alabilirsiniz.Adam güya profesör güya ölüm döşeğinde ama uyuşturucu, eşcinsel ilişki, barda garson ayarlama peşinde koşuyor.Gereksiz saçma sapan sığ bir hikaye.Berbattı.
3


avatar
(317) -
Naif, keyifli bir film. Konunun özü dram olsa da yer yer güldürüyor. Hayatın içinden can sıkan ihtimaller dahilindeki olayların esprilerle renklendirilmiş bir kolajı gibi...
7


default avatar
(134) -
Amerikan Güzeli filminin başka bir versiyonu gibi.
Sürprizbozan: Göster

Bir üniversite hocasının başından geçen son 6 ay ya da daha az bir zamanın işlenişi.Filmde olumsuz örnek oluşturabilecek sahneler mevcut.
Sürprizbozan: Göster

Gene de bazı sahneleri dışında filmi tavsiye edebilirim.Saygılar...


avatar
(17) -
açıkcası sırf johnny depp için filmi açıp izledim ve beklediğimden de eğlenci bir filmdi.Film sanki johnny için yazılmış havası bıraktı bende.ana karakterin kişiliği,konuşması hal ve hareketleri bildiğimiz tipik johnny depp karakteriyle bire bir uyuyor.biraz fazla modernize düşüncelerin olduğu ancak hayatta kaybedecek hiçbir şey olmayınca insanın duygu ve düşüncelerinin nasııl değişebileceğini gösteriyor.
Son olarak filmin son karesi yol ayrımı sahnesi nedense yüzümde bir gülümse bıraktı.filme yakışan bir son olmuş.ben beğenerek izledim tavsiye ediyorum.
7


default avatar
(20) -
Johnny Depp'in oyunculuğu yine çok başarılı. Film ise çok ideolojik. Yaşama dair sistematik düşünmeyi alternatif olarak sunması açısından önemli bir film. Hayatı bölük pörçük yorumlayan izleyiciye ders niteliğinde. Ha, bana uyar mı bu bakış açısı sanmıyorum ama filmi ilgiyle izlememe yetti. İzlerken işte tam da Fransız sinemasını andıran bir sahne dediğim anda Amerikan olduğunun hatırlatan vurgularla sürdü, bu da filmi ilginçleştiriyor, izlenebilir kılıyor. Aslında film son derece modern döşenmiş bir evin duvarında asılı bir Rönesans tablosu gibi.
7


avatar
(1234) -
Yönetmeninden figüranına kadar zirve bir film. Ancak şunu net olarak söylemem gerekir ki -bu tabiri sevemesem de- sıradan sinema izleyicisi için sadece'' Johnny Depp inanılmaz bir iş yapmış ama film sıkıcı'' şeklinde yorumlanabilir.

Hiç beklemediğim bir şekilde son sahnelerde ağladım nasıl olduysa. Filmi izlerken çok duygusal bir ruh haline gireceğimi tahmin etmemiştim ama bu anlamda beni çok fena yanılttı.

Her sahensi ayrı bir keyifti. Şiddetle tavsiye ediyorum. 8 puan.
8


default avatar
(166) -
ABD yapımı bir film olmasına rağmen her yerinden İngilizlik akıyor filmin.

Sürprizbozan: Göster


Dekor, kostüm, mekanlar, senaryo akışı, çekim teknikleri... Hepsi Avrupa filmi gibi ve etkileyici. Bizde profesör olmanın ilk şartı kötü giyinmekken, ABD'li profesörler oduncu gömleğine kravat takmıyor. İtalyan kesim İngiliz kumaşından suit giyiyor her biri.

İlk olarak #RichardSaysGoodbye olarak isimlendirilen fikm her nedense sonradan isminşn değiştirilmesine karar verilmiş. Bu kararda #KatieSaysGoıdBye filminin etkisi var mıdır bilinmez ama ben beğendim filmi ve oyunculukları.

Konusu gereği depresif ve yarı #filmnoir yapım. #iyiSeyirler.


default avatar
(176) -
Biraz Avrupa sineması gibiydi, o yüzden bana çok doğal geldi. Gayet keyifli akıp giden bir film, oyunculuklar iyi,müzikler iyi...dram ve komedi güzel harmanlanmış. Johnny Deep diğer çerezlik filmlerinin aksine ciddi ve hayatın içinden güzel bir film.
7


avatar
(348) -
Johnny Depp çok sevdiğim, beğendiğim, oyunculuğuna hayran olduğum bir isim.
Burada da büründüğü karakteri gerçekten çok iyi yansıtmış, o kendine has garip tarzı buradaki karaktere de geçirmiş; fakat ne bileyim hikâye, diyaloglar vs. yetersizdi.
Böyle bir filmde oynamak en kötü seçimlerinden biri olsa gerek...
5


default avatar
(1) -
Johnny Depp gerçekten döktürmüş. Yan karakter ve bazı konuların hızlı işlenişi ne kadar gereksiz olsa da. İzlenebilir. Ve başka bir zaman başka bir yerde karşıma çıksa, izledim diyip kapatmam devam ederim.
9


default avatar
(28) -
Bence berbat bir film. Ne aksiyon ne heyecan, ne senaryo. Saçma sapan bir aile dramını komediye serpiştirmişler.
4


avatar
(117) -
buradaki yorumlara bakarak izledim filmi ancak izlemesem de olurmuş. bana ne bir şey kattı ne de en ufak bi ilham verdi. filme dair yorum yazarken bile filmi hatırlayamıyorum o derece yani.
5


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film