Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(85) -
Nadide bir parça!
Arka planda insanı yalnızlığın derinliklerine sürükleyen kasvetli bir geleceğin melankolik görüntüleri eşliğinde, insanın umutlarını ve umutsuzluklarını anlatan film ötesi bir film! Adım adım yaklaşan bir yıkımın, bir yokoluşun ve bu yıkıma ve yokoluşa karşı insanın sarsılmaz ve yıkılmaz bir iradeyle karşı koymasının akılalmaz mücadelesi! Ama bir o kadar da hüzünlü hikayesi! Ve de yürekleri burkan o unutulmayacak final sahnesiyle, yıllarca hafızalardan silinmeyecek, unutulmayacak film ötesi bir film!
10


default avatar
(27) -
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(83) -
Ben beğendim. Yönetmenin ilk filmlerinden olmasına rağmen senaryo ve çekim olarak sırıtmıyor.Oyunculuklar da fena değil kendini izlettiriyor.Bu dönemde ki film kıtlığında izlenir.
6


Yorumlar (30)
avatar
(156) -
izlediğim en kötü bilim kurgu filmi olabilir.. zaten ortada bilim de yok kurgu da..
2


avatar
(806) -
Dar bütçe ile çalışılmış bir Avrupa filmi olduğu nazara alındığında başarılı bir bilimkurgu filmi. Kurgusu daha ince düşünülmüş, süresi daha uzun ve daha yoğun görsellik planlanabilirdi belki. Ancak bunu gerçekleştirmek de bütçe meselesi.
6


avatar
(55) -
çok abartılacak bir film değil,benzer şekilde çekilmiş film ve dizilerden ayrışan bir özelliği yok,oyuncular bilindik olsa belki de film başka bir şekilde oyuncular üzerinden konuşulabilir,izledim çok beğenmedim üzerine basarak diyeceğim tek şey benzer çok film dizi var,bakış açısına ve sinema ile ne kadar ilgili olduğunuza dair bu tarz filmlerden etkilenme durumunuz değişebilir,en az 30 yıldır arşiv yapan ve günde en az 2 film izleyen biri olarak sıradan bir film olarak görüyorum,aynı isim de 2016-2018 yılları arası çekilmiş "colony" dizisini meraklısına önerebilirim,başrolde bir dönem efsane olan "Lost" dizisinde oynamış Josh Holloway ve "Prison Break" dizisinden Sarah Wayne Callies var,konu birebir aynı değil ancak filmi ilk duyduğumda aklıma gelen bu dizi olmuştur.izleyecek bir şey bulamaz ve çok sıkılırsanız bu filmi izleyin.
4


default avatar
(347) -
Konu ilgi çekici ama geriye kalan her şey çok amatörce ve aceleye getirilerek hazırlanmış sanki. Filmde yıllar sonra babasına kavuşan kızın sahnesindeki duyguyu bile hissedemiyorsun. Bu konuya süre biraz daha kısa tutulabilirdi. Filmi sonuna kadar sabırla izledim ve sondaki sahne için konuyu bu kadar uzatmaya gerek yoktu yani biraz daha olumlu gelişmelerle filmi daha ilgi çekici bir hale gelebilirdi.
5


default avatar
(58) -
Film çok kasvetli bir ortam yaratılarak çekilmiş.. ama senaryo ve konu çok da içine çekmiyor sizi, sebebi belki daha önce bu kadar çok bu konularla ilgili yapım olması olabilir, birde oyunculuklar çok iyi değildi! ortalama 5 lik bir film.
5


default avatar
(314) -
Film beni fazla tatmin etmedi. Konusu itibariyle bilim kurgu ama içerik itibariyle bilim kurgu diyebileceğimiz elle tutulur bişey yok. Başlangıcı ve finalı cok cok eksik. İç bunaltan bir atmosfer var. Nadide bir parça yazan yorumcu arkadaş 10 puan bu filme veriyorsa 10 puanı hakkeden filmlere kaç puan veriyor acaba. İzleyiciyi yanıltmaktan başka birşey değil. Film Sonuna kadar izlettiriyor mesajlarınıda veriyor fakat boyle film bitirilmemeli. Altyazı geçip de filmin konusuna öyle girilmemeli. Böyle kıyamet sonrası filmleri sevenler sevecektir bunuda. 5,5
6


avatar
(8405) -
Ambiyansı, müzikleri çok beğendim. En sevdiğim hava gri, hafif yağmurlu, serin havadır, belki de o yüzden hoşuma gitti. Ama konular hep benzer, hep insanın virüs gibi yayılma, hakim olma nefsine yönelik olunca biraz sıkılıyor insan... İzlenir bir yapım olduğunu düşünüyorum. İyi seyirler olsun.


default avatar
(110) -
Gayet güzel filmdi. Kendi içinde tutarlı, ne eksiği ne fazlası olan, sakince vermek istediğini veren türde.
8


avatar
(1234) -
Postapokaliptik dedikleri havayı tam olarak yansıtmadığın düşünsem de bu tür filmleri sevdiğim için gayet ortalama izlenir seviyede bir iş olduğunu söyleyebilirim. Lakin oyunculuk anlamında sönük buldum. Benden 6 puan.
6


avatar
(312) -
Diğer yorumların aksine ben sıkıntıdan patladım. Tempo ağır ağır tüketti tüm sabırımı. Türün meraklısı olmama rağmen zar zor bitirebildim. Kıyamet sonrası senaryolar ilginizi çekmiyorsa yaklaşmayın bile.
4


avatar
(394) -
Durağan yapısına rağmen sıkmadan kendini izlettiren bir yapım olmuş. Bir çok filmden alıntılar mevcut. İzlerken " aa burası şu filme benziyor " " bence burası şu filmden esinlenmiş " diyebilirsiniz. Bunlara rağmen tavsiyem şans vermeniz yönünde olacak. Keyif alacaksınız. Devamı da gelebilir.
5


default avatar
(129) -
Arkadaşlar önce şunu söyliyim filmin adı Colony olarak geçiyor ve Alman-İsviçre yapımı olarak yerini alıyor. İkincisi yayın tarihi Ağustos sonu olarak geçiyor, niye erken çıktı bilmiyorum. Üçüncüsü Nora Arnezeder zaten yine başka bir Netflix yapımı olan Army of the Dead filminde karşımıza çıkıyordu.

Filmin bütçesine dair bir bulgu yok, belli ki düşük bütçe ile optimum bir film yapmaya çalışmışlar ve olabildiği kadar olmuş.
6


avatar
(715) -
Postapokaliptik olsun çamurdan olsun:) demiş yönetmen ve su ve çamurdan oluşan bir dünya tasvir etmiş, iyi de yapmış..İyimser puanım 7.Türü sevenler seyrederken sıkılmazlar ( Ama bu türün en ama en müthiş örneği "The Road(209)" dur.Fakat bunalımlı atmosferi sizi de bunalıma sürükleyecektir, benden söylemesi)
7


avatar
(18) -
Türü sevenler sıkılmadan izleyebilir. Düşük bütçeli olabilir fakat vasat değil... Konu her ne kadar bilindik olsa da orta halli post apokaliptik bir örnek oluşturabilmiş. CGI ve tam gaz aksiyon beklemeyin.
7


avatar
(10) -
Güzel bir post apokaliptik film, bu tarzı sevenlere tavsiye edilir. Beklentiyi yüksek tutmadan seyrederseniz güzel film Wink
7


avatar
(291) -
Baştan sona ıslak, sisli ve kasvetli bir atmosferde geçiyor film. Kasvetli havaları çok seven birisi olarak benim için bir sorun teşkil etmedi. Ancak çekimler ve oyunculuklar yeterli olsa da senaryo kısmında başarısız. Yani yeni ya da ilginç bir şey sunmuyor. Ne gerilim var ne aksiyon. Bilim-kurgu kısmı da sadece hikayenin üstüne oturtulduğu bir araç işlevi görüyor. Olayların gelişimi de ikna edici değil.

Sürprizbozan: Göster


Sonuç olarak ben ilginç bir şeyler bulamadım. Ne gerildim ne eğlendim. "Başlamışken bitirelim bari" diyerek sonunu getirdim.
5


default avatar
(45) -
Senaryo gayet iyiydi. Çekimler, sahneler, filmin yaşattığı atmosfer falan çok iyiydi. Gerçekten kaliteli iş çıkarmışlar. Bence sanatsal açıdan bakarsak gayet tatmin edici iş çıkarmışlar. Konu gayet güzel işlenmiş.
7


avatar
(293) -
vaktinizi ayırdığınıza değmeyecek, hiç bir şey anlatmayan kasvetli heyecansız bomboş bir film, bundan çok çok daha iyi B movie'ler izledim ben.
3


avatar
(290) -
Bariz mantık hataları da olsa çok güzel başlayıp Waterworld'a (1995)bağlamasaydı keşke.Örneğin başka bir dünya olur, başka bir zaman çizgisi olur, paralel evrendeki bir dünya olur ve o yabancı gezegeni keşfedebilirledi.Neyse yine de kötü değil.5.5
6


avatar
(236) -
..İzlerken Bana waterworld ve mad maxi anımsattı bunların karısımı kıyamet sonrası bir yapım.. İnsanlıgı genelde bu tarz filmlerde kurtarmayı başarıyorlar ama bu gidişle kurtuluş sadece filmlerde kalıcak burası kesin izlemeye değer bir bilm kurgu.
7


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film