Giriş Kayıt

Canavar Avcısı (2020) Yorumlar - Sayfa 3


Monster Hunter

Yorumlar (63)
avatar
(316) -
Tam bir zırvalıklar silsilesi. "Mantık hatası" diye saçma sapan yorum yapmayacağım tabi ki, sonuçta fantastik bir film ama bir konu olur, akış olur ne bilim... Filmde hiç bir şey yok. Karakterlere ısınamıyorsun, yeterince empati kuramıyorsun. Pataküt başlayıp, pataküt bitiyor. Beğenenler herhalde efektleri beğenmiştir, başka beğenilecek bir şey bulamadım ben filmde ki bana kalırsa efektler de yetersiz. Yapımcılara önerim, ikinci filmden lütfen uzak durun.
3


avatar
(882) -
Milla'nın eşi Paul W.S. Anderson'dan yine bir Capcom oyun uyarlaması. Film efektleri ile göz dolduruyor. Fantastik macera türüne çok yakışan bir film olmuş. Sonuç olarak eğlence amaçlı bir film tıpkı oyunu gibi. Harika vakit geçirtti. Oldukça keyifle izledik. Devamı da gelecek. Bu tarz filmlerde mantık hatası arayıp eleştirmek üzere izlerseniz keyif almanız zor, akışına bırakın. Çok eğlenceli olmuş.


default avatar
(1) -
Vakit geçsin aksiyon olsun gerisi önemli değil diyorsanız izlenebilir. Ama film izlerken güzel senaryo oyunculuk kalite arayanlardansanız uzak durun:)
4


avatar
(290) -
Filmin başlangıcını çok beğendim.Anlatılmak istenen dünyanın atmosferide çok iyiydi.Görsellere emek harcadıkları belli.Ama okadar çok hikayede boşluk ve mantık hatası varki insan artık eeee diyor.Yinede aksiyon ve fantastik film severler sıkılmadan izleyebilir.
6


avatar
(293) -
tempo güzel, konu fena değil, izlenebilir bir fantastik aksiyon olmuş.. ancak çok soru işareti ve bol mantık hataları var gene de bu dönemde iyi gitti diyebilirim, devamı da gelebilir yani.
6


default avatar
(33) -
Oyunlarını oynamış ve hala oynayan biri olarak söylüyorum tam bir hayal kırıklığı. Solo bir av izlemek isterdim açıkçası. Bunun yerine usa ordusunu izledim.

Oyunu oynamamış arkadaşlar sevecektir diye düşünüyorum. Bağımsız bakılırsa fena bir aksiyon filmi değil.


avatar
(236) -
..Uzun zamandır Fantastik bir kurguya denk gelmiyordum.. Fena sayılmaz Aksiyon sahneleri üzerine Emek harcandıgı belli Görsellikte cabası daha ne olsun..Oyunu olan bir yapım ve Kedi palicoya bende bayıldım.. devamı gelirse umarım ona daha fazla yer verirler.. İzlemeye değer eğlencelik bir yapım.
7


avatar
(86) -
Film okadar kötü ve dandik başlıyor ki ben başka fragman mı izledim diyorum (ilk 7-8 dk) . Ama ondan sonraki süreç, görseller ve sürükleyicilik oldukça başarılı. Sonra sonlara doğru yine ilk başlardaki gibi bir gariplik oluyor ve kötü görsellerle bitiyor film. Ayrıca atari müziği beni çok ama çok rahatsız etti. Tüm bunlar benim fantastik bir filmi beğenmeme engel değil.
[spoil] Uçak, Helikopter ve Tankın kılına zarar veremediği yaratığı kadının kareteyle öldürmeye çalışması çok ama çok komik
6


default avatar
(347) -
Düşük bütçeli bir yapım gibi görünüyor ve filmin başındaki canavarlar ile sondaki canavarların animasyon kalitesi arasında ciddi fark var gittikçe kalite daha çok artıyor sanki. Ama konusu ile izlemesi çok keyifliydi. Film bitene kadar sıkılmanız söz konusu değil.
8


default avatar
(14) -
Görsel efektler, film müziği ve oyuncular harikaydı. Tabiki de Milla Jovovich yine efsaneydi. Olumsuz yorumlara rağmen izledim. Harika bir film. Tavsiye ederim.


avatar
(614) -
Son zamanlarda da izlediğim en keyifli aksiyon-macera filmlerinden biri oldu. Canavar modellemelerini çok beğendim, kusursuza yakındı. Milla Jovovich'ten de yine her zamanki gibi asalet ve karizma akıyordu. Role çok yakıştırdım kendisini.

Karakterlerin arka planı ve hikâye derinliği es geçilmiş. Belki burdan biraz puan kırılabilir ama sunulan saf aksiyon bunları telafi ediyor. Mantığınızı iki saatliğine istirahate yollayıp izlerseniz keyif alacaksınız. Yoksa bu kadar da olmaz deyip kapamanız muhtemel. Ayrıca kedi Palico'ya da kısacık görünmesine rağmen hasta oldum.
7


avatar
(220) -
Filmi 4K izledim ve acayip keyif aldım. Aksiyonu hiç durmuyor, mekanlar güzel kurgulanmış, oyuna da bazı noktalarda sağdık kalınmış; Yaratıkları, canavarları oldukça iyi yapmışlar. Kısaca çok iyi bir görsel şöleni olan ve aksiyonu bol bir film. Kendi tarzında harika bir iş çıkardığını söyleyebilirim. Bu arada Milla yine güzel oynamış. Tarzı sevenler için harika bir yapım.
8


avatar
(17) -
Normalde böyle fantastik, yaratıklı, yeni dünyalı filmler kötü yorum alsalar bile yine de izliyorum ve çoğu zaman tatmin ediyor. Ama bunu Mila bile kurtaramamış, gerçekten kötü olmuş. Puanını hak eden bir yapım.
4


default avatar
(4) -
beklediğimden iyiydi, bi resident evil değil ama yine de bu yoklukta izlemesi güzel bir filmdi.
8


avatar
(8408) -
Kadro çok iyi, Milla hatun var, e zaten kocası çekmiş yine... T.I. var, Tony Jaa var, Ron Perlman var... Film atari oyunu gibi, fazla efektli, fazla yapmacık hatta anime gibi olmuş. Ben pek beğenmedim, siz bilirsiniz. Devamı gelir büyük ihtimalle...

Cevaplar (2)
avatar
(407) -
film zaten oyundan uyarlama ki o evrendeki yaratıkların yarısı bile yok ve o evreni oluşturmak için de mecburen efekt kullanılmış haddinden fazla ve becerememişler yine çoğu oyun uyarlaması gibi.
6


3
| Bildir
avatar
(8408) -
Aslında bu yönetmen mortal combat ve resident evil gibi efsane filmlerde imzası olan bir adam ama bu filmde ayar kaçmış gibi... Teşekkür ederim bilgi için, sevgiler selamlar olsun.


0
| Bildir


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film